Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על רכב) 40-50 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב את האמת שדיי הייתי נעול על סוזוקי סוויפט אבל אשמח לשמוע חוות דעת על עוד רכבים.

אני סטודנט ואני מחפש רכב שלוקח מינימום 1-11 בצריכת דלק

אני אציין רק שאני גבוהה (1.90) ככה שלא כל הרכבים הקטנים נוחים לי..

שהטיפולים שלו יהיו זולים יחסית ושיהיה משנת 2008 ומעלה..

התקציב הוא 40-50 אלף שקל

מה אתם אומרים על יונדאי אי 30 ? סוזוקי סוויפט? ניסאן נוט?

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם !

חי אלבז.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אתייחס ל HYUNDAI I30,

קשה לי להאמין שהמחירים ירדו בצורה כזו רצינית לגבי הרכב הזה, בזמנו חיפשתי בתקציב של 60 אלף שנת 2010 וכולם היו שחוטים מליסינג, 2008 פרטית עלתה בערך אותו דבר, ו2009 עלתה יותר.

אני מדבר על תקופה של לפני כחצי שנה, הרכב מצויין ואותו רציתי לפני שבחרתי בפיאט בראבו, יש אותו במשפחה והוא לא מאכזב מאף בחינה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הסוויפט יכולה להיות אופציה טובה היא זריזה עם אמינות טובה,אבל לא מאוד חסכונית,מהדיווחים פה אנשים מקבלים בערך 1/12-13.

יש לך גם את הפיאט גרנדה פונטו או האיבו אם היא נכנסת לתקציב,יש להם גיר רובוטי ולכן הם חסכוניות יותר,בעיר הגיר מעט פחות חלק,היא גם בטוחות יותר מהסוויפט וגם שנה/שנתיים חדשה יותר.

מציע גם לבדוק את היונדאי I20,גם בטיחותית,מאובזרת גם בגירסת הבסיס,צריכה דומה לסוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי יונדאי אקסנט מתאים לך יש לי כזה שנת 2009 1.4 אם אתה רוצה כוח קח 1.6 מבחינת דלק חסכוני אבל תלוי בנהיגה שלך אני איתו שנתיים חוץ מזה שהוא די חלש במיוחד עם מזגן

פורסם

תבדוק את הסיריון

רכב חסכוני מאוד גם בעיר וגם מחוץ לעיר

אמין, נוח ופרקטי.

אומנם לא הרכב הכי יפה בעיר

אבל בשביל סטודנט אני בטוח שזה יתאים לך לדרישות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

I30, רכב משפחתי, יקר יותר ובזבזן יותר, לא אוטו גרוע אבל לא מתאים.

אקסנט, חבל לקנות אקסנט כשיש I20 ולא צריך לשים עגלת תינוקות בבגאז'.

סיריון היא מכונית שבהחלט מתאימה לדרישותיך, ואם התקציב היה נמוך ב10000 ש"ח זאת גם הייתה ההמלצה שלי, אבל בכסף שעומד לרשותך יש אופציות טובות יותר, בעיקר מבחינת בטיחות.

בסוויפט לא נהגתי מעולם, אבל היא אמורה להיות זריזה וכיפית, היא יחסית קטנה והבגאז' פיצי. אמנם בגירסת GLX היא הגיעה עם איבזור בטיחות מלא, אבל קיבלה רק 4 כוכבים במבחני הריסוק.

הבחירה ההגיונית ביותר היא כנראה היונדאי I20, היא נפוצה, תעשה כל מה שצריך, תהיה סבירה בדלק, וקיבלה 5 כוכבים במבחני הריסוק.

הבחירה המפנקת והאיטית היא הפיאסטה, נוחות מצויינת, פנים איכותי, איבזור סביר, 7 כ"א, 5 כוכבים צריכת דלק בערך כמו I20, אבל היא קצת איטית וכבדה.

שווה לעשות סיבוב.

ובמחלקת ה"אין לי בעיה עם צרפתיות", יש קליאו ו207, מנוע 1.6 גיר אוטומט, גדולות ונוחות יחסית, בטוחות וזולות.

חסרון, צריכת הדלק תהיה מעט גבוהה יותר.

• תוכן חדש...