Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח , אני וזוגתי מחפשים דירה/יחידת דיור להשכרה עדיפות להוד השרון (קירבה לתחבורה ציבורית) , כפ"ס או רעננה .

התקציב עד 3,700 ש"ח ליחידת דיור (כולל ארנונה ומים ) - גודל לפחות 60 מ"ר , כוללת מיזוג (לא מרתף) .

דירה עד 3,500 ש"ח , כוללת מיזוג אויר , קירבה לתחבורה ציבורית , לא קומה 3 או 4 והלאה .

אנחנו צריכים להתפנות מהדירה שאנחנו שוכרים עד 19.7 , אם תאריך הכניסה לדירה יהיה לתחילת חודש יולי זה יהיה בסדר .

אנחנו חורשים את יד 2 אך לא מוצאים משהו אטרקטיבי .

האם יש עוד אתרים או מקומות למציאת דירה/יחידת דיור ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

באיזורים של סטודנטים יש בדר"כ קבוצות "דירות מפה לאוזן" וכד'

הקבוצות יותר רלוונטיות לשותפים, אני לא מאמינה שיש שם דירות שלמות\יחידות דיור שלא פורסמו ביד 2.

אני לא יודעת איך העיניין עובד באיזור שאתה מחפש בו, אולי כדאי לבדוק בהצעות של מתווכים? (אם אתם מחפשים לטווח ארוך זה יכול להיות משתלם)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בגדול, לא משתלם.

אבל אתה אומר שאתה לא מוצא שום דבר אטקרטיבי. אני מבינה מכך שאולי הדירות יקרות יותר מהתקציב ואולי המבחן דל.

אולי האוכלוסיה באיזור המדובר נוטה לפנות למתווכים יותר מאשר לפרסם באופן עצמאי והמבחר יהיה טוב יותר בגזרה שלהם.

למה אמרתי שזה משתלם לטווח ארוך? פעם אחרונה שבדקתי, אתה צריך לשלם לו חודש אחד של שכ"ד, אם השכירות תהיה לשנה אחת אז זאת תהיה תוספת של כ300 ש"ח לחודש ואז כבר עדיף להגדיל את התקציב ולהמשיך לחפש עצמאית, אבל אם מדובר בשיכרות של כמה שנים, התוספת החודשית תהיה קטנה יותר (אם נסתכל על כל התקופה שתגור בדירה) ואולי אצל מתווך תמצא דירה מעניינת יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

~

מנסיוני בחיפוש דומה בקיץ האחרון מדובר בתהליך ארוך, חשוב להבין את זה ולהתאזר בסבלנות. בדיוק כמו לקנות מכונית פרטית מיד שניה - יש אנשים שדורשים ערבויות מגוחכות, מבקשים מלא כסף תמורת דירה מוזנחת וכו', ואתה עובר את כולם עד שבסוף מוצא את הדירה הנכונה במחיר הנכון ואצל בעל הבית הנכון. אצלי זה היה כרוך בהתפשרות על נושא המרתף, אך בתמורה הרווחתי דירה במרחק הליכה מהמשרד, בשכונה נהדרת ועם בעלי בית שאפשר רק לחלום עליהם.

הדירה שלי בשכונת הדרים שבכפ"ס אמורה להתפנות באמצע אוגוסט ועונה לכל הדרישות שפורטו כאן (למעט המרתף, אבל יש מערכת אוורור חדשה שפותרת חלקית את הקושי הזה), אתם יכולים לקחת אותה בחשבון כתכנית גיבוי. עד אז נסו להתביית על שכונות ספציפיות שמעניינות אתכם ולהצטרף לקבוצות הפייסבוק שלהן, משם בד"כ באים הדילים הכי טובים. אם טרם עשיתם זאת, מומלץ גם לחפש ביישובים הקטנים שבסמוך (נווה ימין, גן חיים, מתן/נירית וכו') ואם אתם לא נרתעים מהרעיון של התנחלות לייט, שווה לבדוק את צופין.

• תוכן חדש...