Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום עברתי על הרכב שלי כמו כל סוף יום וראיתי שתי שריטות לבנות על הגג שהגיעו עד שכבת הפח,

זאת לא נראית שריטה ממפתח או משהו דומה, למישהו יש רעיון ממה זה ומה עושים כדי להעלים אותה ( צבע כהה= ממש בולט ומפריע לי)

Using Tapatalk

פורסם

תוכל אולי להעלות תמונה? בגלל שאני מבין שעכשיו כבר חשוך, אז אם יהיה לך זמן לעשות זאת מחר.

בכל מקרה, אתה חונה אולי מתחת לעץ או משהו בסגנון?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אני לא יכול להיות בטוח אבל זה כנראה חתול.

לחתולים יש ציפורניים כמו סכינים ושמבהילים אותם הציפורניים נשלפות באינסטינקט.

לא פעם ראיתי חתולים רבים בינהם על גג של מכונית (כנראה שלא רק הישראלים רבים על מקום חנייה, אלא גם החתולים שלהם).

אופציה נוספת זה אולי ענף מעץ שנפל על גג הרכב והמשיך אחרי זה לרצפה.

והחשוד השלישי הוא שבזמן נסיעה מהירה אבן נתזה לכיוון הגג ופגעה בו מבלי ששמת לב. זה קורה לנו הרבה (במיוחד בנסיעה מאחורי משאית) אבל ברוב המקרים השמשה היא זאת שסופגת ולאו דווקא הגג.

אין דרך ודאית לדעת אבל לדעתי אתה יכול לשלול ונדליזם - אין סיבה לפגוע לך בגג שיש מקומות הרבה יותר גלויים וכואבים

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כן בגלל זה לא קיבלתי עצבים יכול להיות שזה מאתמול בבוקר ממשאית כי היה נסיעה ארוכה ונסעתי אחרי הרבה משאיות, תודה רבה

Using Tapatalk

פורסם

אכן נראה כמו מכה ממשהו שעף תוך כדי נסיעה, כי מסביב לשריטות הכל נקי יחסית. משתתף בצערך! אני שונא לנסוע אחרי משאיות, תופס מהן מרחק או משתדל לעקוף בזהירות..

אתה יכול לשקול תיקון עם מכחול, קצת צבע (לפי קוד הצבע שלך) ולכה. אפשר לקנות ערכות מוכנות באינטרנט או בחנויות הנבחרות בארץ.

פורסם
אני לא יכול להיות בטוח אבל זה כנראה חתול.

לחתולים יש ציפורניים כמו סכינים ושמבהילים אותם הציפורניים נשלפות באינסטינקט.

זה לא נעשה על ידי בעל חיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
apujeva9.jpgezynyrep.jpg

זה בטוח מרכב שהעיף עליך חצץ. קורה לא מעט. המלצה חמה שלי - קנה בקבוקון צבע במוסך פחחות (עולה מקסימום 50 ש"ח) ולקה אם זה צבע מטאלי (אני לא בטוח אם כן בגלל המים). עם מכחול, שים כמה שכבות צבע על השריטות בזהירות, שהצבע לא יתפזר יותר מידיי. תן לכל שכבה להתייבש כשעה לפחות. כאשר הצבע יגיע כמעט למפלס המקורי, שים 2 שכבות לקה מעל הצבע -- אבל רק אם זה צבע מטאלי. כעבור יומיים, תעשה פוליש עדין. אל תזניח את המקומות האלה. בהצלחה!

פורסם

תאמת התכנון הוא לצבוע את כל הגג גם ככה למה כל הלכה שרופה והוא במצב על הפנים אז גם את זה נעשה על הדרך, אבל לימדת אותי משהו לפעמים הבאות, תודה רבה

Using Tapatalk

• תוכן חדש...