Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

כבר מזמן רציתי לטפל בעניין הזה, אבל כל הזמן נדחה ונדחה. בכל מקרה, חסרה לי נורית תאורה ללוחית רישוי, וברצוני להזמין מאיביי או מכל אתר מכירות אחר סט של שתי נוריות, וככה גם על הדרך להחליף את הנורית שכרגע יש לי.

העניין הוא שאין לי מושג איך קוראים לסוג של הנוריות, והאם אפשר להזמין גם סוג אחר. תוכלו בבקשה לעזור ולרמוז לי מה אני בדיוק מחפש?

מדובר בהונדה סיוויק שנת 2000 אם זה משנה.

תודה רבה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

בדרך כלל זה מנורת T10

1281345201126_hz-cnmyalibaba-web4_35687.jpg זה לד של אותו סוג חיבור sku_35621_1.jpg

עכשיו לגבי הרכב שלך , תפרק את את המנורות ( אם זה מסובך אתה יכול ללכת לחשמלאי ) ותשווה למה שהעליתי.

אם זה לא אותה מנורה שלח לפה תמונה ונעזור לך.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לאחר שפירקתי לפני מספר דקות את הפלסטיק, זוהי הנורה שצצה.

IMAG0617.jpg

IMAG0618.jpg

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם

אכן זו היא הנורה ש car man כתב לך עליה.

חפש באיביי ותזמין לך.

למרות שגם בארץ מוכרים זוג ב 15 ש"ח בדר"כ

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

1. יש שרשור דביק בתחילת הפורום בנושא נורות. חפש שם פרטים על T10 ותמצא גם קישורים לאיביי.

2. אם הרכב שלך יודע להתריע על נורה שרופה אז אתה צריך להזמין נורות לד שלא גורמות להתרעת שווא. מה שנקרא no error .

3. אני לא מומחה אבל כנראה שתצטרך להזמין חיבור canbus

ממליץ לך לחפש בגוגל על סוג החיבור. יש תשובות ומדריכים:

Civic 2000 license plate led

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה.

עברתי קצת באיביי ומצאתי את הדיל הזה: http://www.ebay.com/itm/10X-T10-SUPER-BRIGHT-8-SMD-WHITE-LED-LICENSE-PLATE-LIGHT-BULBS-194-2825-921-168-/131203605752?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e8c5824f8&vxp=mtr

לפי מה שהבנתי מתגובותיכם, אני אוכל פשוט להחליף ל-T10 מסוג לד ללא בעיה, נכון?

פורסם

נכון :)

רק שים לב שאתה רוכש לד בגוון הצבע שתרצה. אם זה יותר לכיוון הצבע הלבן, או יותר לכיוון הצבע הכחול(זה נמדד לפי מס' ה K)

כמה שיותר מעל 5000K זה כבר מתחיל ליצור גוון תכלת ואז כחלחל ואז סגלגל.

מתחת ל 5000K זה לבן ואז כבר יורד לצהוב.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

הבנתי. אין איזשהי בעיית חוקיות עם גוונים כחולים?

פורסם

לפי מה שאני יודע, שוטרים לא יעצרו אותך על דבר כזה(הם לא יעשו את זה אבל יש להם את היכולת)

מה שכן, בטסט זה לא יעבור לך. אל תסתמך ב 100% על התשובה שלי, חכה לעוד תשובות אחרות כדי להיות בטוח לגמרי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תודה רבה.

האמת השוטרים הם אלו שיותר מפחידים אותי. הטסט הבא שלי רק בעוד שנה בערך, כך שזה פחות רלוונטי לי.

פורסם

לאחר שתזמין את הנורות, אם תרכיב אותם ואחת מהם או שתיהן לא יעבדו, פשוט תוציא את הנורה ותסובב, לנורת לד הקוטביות חשובה בניגוד לנורת ליבון שיש לך כרגע ברכב.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

חידשת לי. תודה רבה על הטיפ :)

• תוכן חדש...