Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה מכיר מקום מרשים יותר?

אם לא, תפסיק לקנא.

יש פה חברה חדשה בתחום,באה להראות את המקום שניראה טוב,במקום לתת מילה טובה יש את התגובה העלובה שלך.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

- ליישם שכבה ראשונה של ווקס PTFE כלשהו מהסדרה, יש 3 ווקסים כאלו

-לאחר מכן ליישם שכבה שניה של כל ווקס אחר מהסדרה,לעיתים אף 2 שכבות, לפי בקשת הלקוח

האם אפשר לקבל פירוט נוסף? שמות הוואקסים, נפח האריזה, מחיר ועוד מידע שימושי כפי שתמצאו לנכון? - תודה!
פורסם

אני יודע של-swissvax יש וואקסים שנמכרים בטיובות קטנות של 50 מ"ל.

אם אתם מחזיקים בארץ סאמפלים כאלה, אשמח מאוד להצעת מחיר בפרטי של shield, ועוד סאמפל של וואקס שלדעתכם יחמיא לגרמניה בצבע שחור.

אני רוצה לקבל flake pop שיבליט לי קצת את הצבע המטאלי, קצת חסר לי כרגע.

לא מחפש ווקס שדורש ממני יותר משכבה אחת לתוצאה טובה (כמו victoria wax נניח), ודגש על קלות יישום.

תודה רבה.

"יאללה בירי".

פורסם

לגבי מחירי וסוגי הווקסים, החל מהשבוע הבא תהיה מכירת מוצרים ללקוחות פרטיים (בלבד), ואכן גם יהיו אריזות ווקס של 50 מ״ל

ווקס לצבע שחור הוא Swissvax Concorso, ווקס מעולה, מהטובים בסדרה.

לגבי מחירים, ניאלץ להמתין לשבוע הבא כדי לתת מחירים מדויקים.

פורסם
תיקון שריטות עמוק הוא בעצם טיפול Wet Sand מלא, טיפול שמצריך המון סבלנות ומקצועיות, המון פיקוח על התהליך במהלך העבודה, ובסופו של דבר מדובר בתיקון העמוק ביותר שניתן לבצע ללא פחחות וללא צבע.

עליך להבין, צבע חדש לכל הרכב כמעט תמיד יהיה ״מושלם״ יותר מצבע הרוס שתוקן, וכתבתי מושלם במרכאות כי צביעה מחדש של רכב אצל פחח מקומי לנצח תהיה פחות טובה משמעותית משכבת הצבע איתה יצא הרכב מהמפעל.

לכן יש את פתרונות הדיטיילינג, תיקוני הצבע למיניהם, על מנת להציל ולתקן את שכבת הצבע המקורית ככל שניתן ולהמנע מצביעה מקומית ולא מקצועית.

אז השורה התחתונה לשאלתך, הטיפול הזה כולל את החידוש העמוק ביותר שניתן לתת לצבע, חלק מהרכבים יצאו מהטיפול כשהם נראים כמו חדשים מהחברה ואפילו יותר יפים (בלי קליפת תפוז), וחלק יצאו כשעדיין ישנם פגמים מינורים כאלו ואחרים שהיו עמוקים מכדי שיהיה ניתן לתקנם, הכל תלוי במצב הרכב.

בעל מקצוע שתמיד מבטיח שהרכב יצא ״מושלם כמו מהחברה״ ללא פחחות וללא צבע, לא יוכל לעמוד בהבטחתו פעם אחר פעם.

תודה רבה על ההתיחסות, ועל ההשקעה במתן התשובה, כיף לראות שאתם לא משלים ואומרים שניתן להגיע כמה שיותר קרוב לרכב חדש ולא להעלים את השריטות לחלוטין, ראה שרשור קודם של בעל מקצוע שהבטיח להוציא את הרכב כמו חדש ולא עמד בהבטחתו, אין לי ספק שאני אכניס את הרכב שלי לטיפול אצלכן, שוב פעם שיהיה המון בהצלחה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מרשים ביותר! בהצלחה לכם, מאמין שלא תהיה לכם בעיה להצליח וכן לפתח את תחום הדיטיילינג בארץ! מי יתן ונגיע לרמה עולמית בשנים הקרובות! (:

פורסם

swissvax - טרם קיבלתי מכם תשובה האם יש לכם מוצרים משלכם שמעניקים כיסוי להרבה שנים כמו (!) המוצרים האחרים שאני מכיר (כגון: Opti-coat / Opti-guard או Wolf hard boy/body guerd או Ceramic Pro Light / Ceramic Pro 9H)?

פורסם

swissvax - טרם קיבלתי מכם תשובה האם יש לכם מוצרים משלכם שמעניקים כיסוי להרבה שנים כמו (!) המוצרים האחרים שאני מכיר (כגון: Opti-coat / Opti-guard או Wolf hard boy/body guerd או Ceramic Pro Light / Ceramic Pro 9H)?

ההסבר בחלקו נכון, אבל לא מדויק.

אכן אין לחברה ״ציפויים לצמיתות״ כפי שמכנים זאת יצרנים אחרים.

אך ישנם בסדרת הווקסים של Swissvax ווקסים חזקים ועמידים במיוחד, כאלו שמגיעים לעמידות של מעל חצי שנה בקלות.

בנוסף, יש כל מיני שיטות להגברת העמידות (עבור אלו שמחפשים את זה), השיטה בה אנחנו משתמשים במרכז על אלו שמבקשים עמידות גבוהה:

- ליישם שכבה ראשונה של ווקס PTFE כלשהו מהסדרה, יש 3 ווקסים כאלו

-לאחר מכן ליישם שכבה שניה של כל ווקס אחר מהסדרה,לעיתים אף 2 שכבות, לפי בקשת הלקוח

התוצאה היא ווקס שמחזיק חודשים רבים, לעיתים עד שנה.

ווקס קארנובה עשיר כמו הווקסים של Swissvax נותן תוצאה שלא ניתן לקבל עם ציפויים אחרים, לכל מוצר יש את הערך המוסף שלו,

ולווקסים היוקרתיים יש ברק עמוק ומראה שומני שלא תתקל בהם בכל יתר הציפויים למיניהם.

12345

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
מתי מתוכנן לקום הסניף באם הדרך?

עדיין בשלב התוכניות, עוד מוקדם להגיד מתי יפתח.

לעומת זאת, למרות שזה לא מופיע באתר, ממש בקרוב נפתח סניף בראשון לציון :)

• תוכן חדש...