Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי לא ישלם לדעתי עוד כסף בשביל BMW סדרה 3/5 או משהו כזה (אלא אם כן זו תהיה תוספת שולית יחסית, נניח 20-50 יורו),

אין לו בעיה לקחת רכב באותה קטגורייה, זה לא משנה אם נקבל פאסאט או C5/508/אינסינגיה/מונדאו, לא מעניין אותנו, העיקר שיהיה רכב מאותה קטגורייה.

פאסאט סטיישן אמור להספיק ל4 מזוודות וקצת שקיות אם נקנה משהו, הלא כך?

אני זוכר שבI30CW הכנסנו 4 מזוודות וקצת קניות מהדיוטי פרי בתא המטען, תא המטען של הפאסאט גדול יותר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור, לא אמרתי שאתם צריכים סדרה 3 או סדרה 5. אם תרצו לשדרג לאחת מהשתיים - זאת בחירה שלכם. אני הייתי עושה זאת ללא צל של ספק, בעיקר אם אתה יודע שאתם הולכים לעשות מרחקים נאים. עם כל הכבוד לאינסינייה או פאסאט, בכל מצב הייתי מעדיף להיות בסדרה 3 ובטח ובטח בסדרה 5. הן הרבה יותר מהנות לנהיגה, מאובזרות ונעימות לנסיעה. אבל שוב, כל אחד והשיקולים / רצונות שלו. 50 יורו וגם 100 יורו - אלה סכומים הגיונים בעבור שדרוג לרכב חזק וגדול מהותית.

סדרה 5 סטיישן (מניסיון מעמיק) בקושי מסוגלת לאכלס מזוודות / מטען / ציוד / וואטאבאר של 3 נוסעים, והיא מכונית גדולה מהותית מ-I30 וגדולה גם מפאסאט. כשהיינו 4 נוסעים ב-5 סטיישן, היה צורך ממשי בלחשוב ולהנדס את הכנסת כל הציוד אל תא מטען, מה שנגמר בסוף בשימוש כמעט מלא של העמסה לגובה - ופגע בראות לאחור. מהבחינה הזאת - אם אתם יודעים שיש לכם לא מעט ציוד, אולי עדיף לקחת מיני וואן (פולקסווגן טוראן, למשל)/ וואן (פולקסווגן T5 מולטיוואן) - יהיה הרבה מקום לכולם, כולל המטען.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבר ציינתי קודם - מונדיאו ו-5008 הכילו את כל המשפחה (חמישה, כאשר הצעיר בן 14-15) כולל מזוודה לכל אחד, כל מיני תיקי צד, 1-2 שישיות מים מינרליים, ג'קטים\מעילים ואת כל שקיות האוכל והקניות. נכון שלפעמים צריך קצת לשחק עם המזוודות כדי למצוא את הסידור האופטימלי, אבל עושים זאת פעם אחת ואז חוזרים על הסידור בכל הטענה. כשהילדים היו יותר צעירים (ובהתאם לכך נפח המטען היה יותר קטן) הסתדרנו מצויין עם 307SW ואפילו עם V40 (העמסת מזוודות גם מעל המדף) ו- לא יאמן - מגאן דור ראשון (סדאן), אבל זה כאשר הגדול היה בן 11. שים לב שאני מדבר על חמישה, לא ארבעה. לכן, לדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה עם מונדיאו\פאסאט כל רכב דומה אחר בגרסת הסטיישן.

השנה אני מתכנן לשכור גולף (סטיישן (או מקביל, כגון פוקוס סטיישן) עבור ארבעה. אם הנסיעה שלכן במחצית השניה של ילי סביר שתוכל לקבל עדכון איך אנחנו מסתדרים. כמובן - בתנאי שבמלון יהיה WiFi ושהכנופיה תתן לי גישה למחשב\טאבלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, יש הבדל בין 4 בוגרים ל-5 (מהם ילדים). בכל מקרה, עם מטען "רציני" - לא ניתן להסתדר בסדרה 3 / C CLASS, וגם קשה להסתדר עם זה בסדרה 5 (וזאת הסיבה שבינואר האחרון העדפנו לקחת וואן [טרנספורטר] - היה נוח מאוד לנוסעים והמון המון מקום לשלל המטען שהבאנו עימנו, והיינו רק שלושה).

מצפה לטיול הקרוב. מעניין אותי איך זה יהיה לבלות מספר ימים ארוכים בחברת הפוקוס ST - אי שם מפרנקפורט אל הדולומיטים וחזרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנחנו 4 בוגרים (הכי קטנה אחותי שמתקרבת לגיל 18), אבל אף אחד מאיתנו לא גבוה או רחב מימדים, כך שאין לנו בעיה, בנסיעות ארוכות בארץ אנחנו מסתדרים היטב עם רכב משפחתי כך שאני בטוח שמבחינת מרווח בתא הנוסעים לא תהיה בעיה בפאסאט.

טרסנפורטר זה מוגזם, זה גם מגביל מבחינת חניונים והגבלות גובה (אם קיימות כאלו באתרים או במלונות שנהיה בהם), חוץ מזה שהם בטח נותנים גרסה חלשה יחסית.

מעבר לכך המזוודות יועמסו על הרכב בסך הכול 3 פעמים - בקבלת הרכב ביום הטיסה, במעבר בין פרנקפורט למינכן ובהחזרת הרכב ביום הטיסה חזרה ארצה. כל שאר הפעמים תא המטען ישאר מיותם וריק ואולי הדבר היחיד שיכנס אליו זה קצת קניות או דברים שניקח איתנו שיהיו לנו (ז'קטים או דברים כאלו).

לגביי שדרוג קטגוריה - אני שוב אומר, אבא שלי לא מחפש כמוני או כמוך להנות מהנהיגה. כשאני אטוס לגרמניה באופן עצמאי אני אקח רכב מהנה ומעניין, אנחנו צריכים רכב נוח לנסיעות מנהלתיות (אין לי ספק שסדרה 3/5 יעשו את זה מצוין), פשוט אין לנו צורך ביותר מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפני מספר שנים שטסתי לצרפת הזמנתי 107 וקיבלתי אסטרה סטיישן.

אני עדיין לא יודע אם היה שווה את זה.

לא כל שדרוג הוא דבר טוב,בעיקר אם אתם נוסעים בערים צפופות וצריכים לחנות בהם,

לדחוף את האסטרה הזו במרכז ז'נבה לא בדיוק היה תענוג,גם לא בפריז.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

RS - אני מדבר על כמות המטען. למונדיאו ול-5008 הכנסנו 5 מזוודות + כל הציוד הנלווה, והיה מדובר ב-4-5 דילוגים עם כל המטען בכל טיול. כאשר הילדים היו יותר צעירים דובר ב-4 מזוודות (יתכן שבמגאן זה היה 2.5-3, אני באמת לא וכן לפני 13 שנים). לכן אני טוען שהקבוצה של מונדיאו\פאסאט סטיישן צריכה להספיק למשפחה של ארבעה על מטענה. גם בטיול שאני מתכנן לקיץ הקרוב יהיו הרבה קטעי קישור, לפחות ארבעה, עם מטען מלא. כיון שבגולף רגילה הסתדרנו עם 3 מזוודות אני מניח שבסטיישן יכנסו ארבע.

בכל מקרה - אותי מעניינת נוחות הישיבה, בטיול משפחתי לא משחקים ברכב אלא יושבים ונוסעים. וד"א, לגבי נסיעות עם ילדים: עם שלושה ילדים אולי אפשר להסתפק בפחות רוחב מושבים, אבל כדאי שתדע שכאשר יש 3 זכרים, או אפילו שניים - צריך להשאיר ביניהם מרווחים כי אחרת יפתחו מריבות קשות. עם ההתבגרות הישבנים גדלים, אבל הקטטות נעלמות.

ובסטיה קלה: מישהו הצליח להרשם למועדון הנוסע המתמיד של יורופקאר? ניסיתי כבר 20 פעם מ-3 מחaבים שונים עם לפחות 6 קומבינציות של מערכת הפעלה ודפדפן - ללא הצלחה. יש למישהו רעיון?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני מספר שנים שטסתי לצרפת הזמנתי 107 וקיבלתי אסטרה סטיישן.

אני עדיין לא יודע אם היה שווה את זה.

לא כל שדרוג הוא דבר טוב,בעיקר אם אתם נוסעים בערים צפופות וצריכים לחנות בהם,

לדחוף את האסטרה הזו במרכז ז'נבה לא בדיוק היה תענוג,גם לא בפריז.

זה יכול להיות בעייתי, מצד אחד זה חתיכת שדרוג - קיבלת רכב הרבה יותר חזק ומרווח,

אבל פחות חסכוני (אלא אם כן קיבלת דיזל) ופחות נוח למצוא מקומות חניה.

ברוב האתרים שאנחנו נהיה בהם יש חניה מסודרת ככה שאני מקווה שלא תהיה בעיה, וגם ככה אבא מומחה לחניות, אז אני לא מודאג :)

RS - אני מדבר על כמות המטען. למונדיאו ול-5008 הכנסנו 5 מזוודות + כל הציוד הנלווה, והיה מדובר ב-4-5 דילוגים עם כל המטען בכל טיול. כאשר הילדים היו יותר צעירים דובר ב-4 מזוודות (יתכן שבמגאן זה היה 2.5-3, אני באמת לא וכן לפני 13 שנים). לכן אני טוען שהקבוצה של מונדיאו\פאסאט סטיישן צריכה להספיק למשפחה של ארבעה על מטענה. גם בטיול שאני מתכנן לקיץ הקרוב יהיו הרבה קטעי קישור, לפחות ארבעה, עם מטען מלא. כיון שבגולף רגילה הסתדרנו עם 3 מזוודות אני מניח שבסטיישן יכנסו ארבע.

בכל מקרה - אותי מעניינת נוחות הישיבה, בטיול משפחתי לא משחקים ברכב אלא יושבים ונוסעים. וד"א, לגבי נסיעות עם ילדים: עם שלושה ילדים אולי אפשר להסתפק בפחות רוחב מושבים, אבל כדאי שתדע שכאשר יש 3 זכרים, או אפילו שניים - צריך להשאיר ביניהם מרווחים כי אחרת יפתחו מריבות קשות. עם ההתבגרות הישבנים גדלים, אבל הקטטות נעלמות.

ובסטיה קלה: מישהו הצליח להרשם למועדון הנוסע המתמיד של יורופקאר? ניסיתי כבר 20 פעם מ-3 מחבים שונים עם לפחות 5 קומבינציות של מערכת הפעלה ודפדפן - ללא הצלחה. יש למישהו רעיון?

אני מאמין שאצלנו יהיו 2-3 תיקי יד, את התיק יד שלי אני מכניס לתא הנוסעים, לא לתא המטען. מאמין ששאר התיקים גם יהיו ככה.

מזוודות כמו שאמרתי - 4.

פורסם

כו שכתבתי - אל תדאג. יהיה מקום להרבה קניות.

פורסם

לגבי מקומות אחסון ברכבי סטיישן אין לך מה לדאוג.

כמות הדברים שהצלחתי לדחוף לתוך ג'יפון של פורד פשוט הפתיעה אותי.

אלא אם כן אחותך ואמא שלך מכורות לקניות ותוסיפו עוד 2 מזוודות בגודל מלא(וגם אז מעיפים את הוילון של התא מטען ומעמידים אותן(כדאי לדעת להשתמש במראות צד).

אני לא ממליץ על רכבים חזקים,ברגע מסוים זה תמיד ייצא מכלל שליטה ויש סיכון אדיר.

הצלחתי לשמור על 140-150 בכביש מהיר במשך 4-5 שעות עד שאיזה קליאו ספורט עקפה אותי והתחלתי לרדוף אחריה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

איך זה שתמיד בחו"ל כשוכרים רכב מקבלים שדרוגים לרוב ורכבים עם קילומטרז' אפסי וכאשר שוכרים בארץ מקבלים רכבים שבורים ומסריחים עם קילומטרז' גדול?

תמיד כששכרתי רכב בחו"ל קיבלתי רכבים חדשים (אם זה רנו מגאן בהולנד או פיאט בראבו באיטליה וכו') והחודש כששכרתי רכב בארץ קיבלתי מיקרה בת יותר משנתיים עם 70,000 קילומטר, מסריחה מסיגריות ועם דפיקות בפח בכל פינה.

פורסם

אם זה מנחם אותך, בפעם ההיא ששכרנו רכב בהולנד וקיבלנו מרצדס מיניוואן במקום פורד פוקוס, הרכב היה עם 5000 הק"מ והגיר חרק. (ואבא שלי נוהג טוב על ידני, ככה שהגיר כנראה היה דפוק)

• תוכן חדש...