Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון 2002-2005 או במו E36

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (פרסמתי גם בפורום השכן)

לאחר חפירות והתלבטויות לגבי רכישת רכב סופש , הגעתי לקו גמר עם שתי אופציות.

הלאון טורבו (180 ) מודל 2002-2005 או הבמו 328 E36 (שנתונים 96-98)

לכל רכב יתרון משלו ולא דברנו על ההבדל של עשור כמעט בינהם (אחזקה,בלאי וטכנולוגיה). אני מחפש רכב סופש , כיף , אחיזה , טיולים ומעט ריגושים.

אשמח מאוד לחווד אם למישהו יש מאחר ואני ממש לפני הההחלטה . מבין מצד אחד את הפוט' בואגית ומצד שני את האחיזה בבימר

מה אתם הייתם מחליטים ?

אני כבר מצאתי רכב מכל סוג (במצב סביר +) . מבקש להבהיר שאני לא מתכוון לעלות בתקציב אבל גם מודע שצריך רזרבה לכל מקרה...

תודה

פורסם

כשאתה עומד בנקודה שכזו, אתה כבר צריך לדעת מה אתה מחפש.

מדובר ב2 רכבים אשר שונים מאוד בתכליתם, וכל אחת תספק את הריגושים שהיא מציעה בצורה שונה לחלוטין.

קח בחשבון שלמצוא אקזמפלרים תקינים, לרבות הE36 בנפח המצויין , היא קשה מאוד. לא מעט מתפשרים על ה325, מרכב, וכו'.

יישור קו לבימר, יכולה להאמד לעיתים בעשרות אלפי שקלים (ודווקא ראיתי E36 כלשהיא, שכבר החלו להתפתח בה חלודות לצערי), אלו רכבים שלא עברו חיים קלים כלל.

הייתה לי בעבר וואגית אחת חזקה בחיים, אך תמיד מצאתי את עצמי חוזר להנעה אחורית, גם במחיר של פחות כוח.

משהו בי אומר ללכת עם הבימר, אם מדובר באחיזה (או בחוסר אחיזה אם אתה אוהב לנסוע על הצד), אבל תבדוק טוב מאוד לאן אתה נכנס, עד לפרטים הקטנים, לעיתים נורה בלוח השעונים יכולה להתפרש כתקלה במערכת שלמה (יציבות / ABS שיכולה לעלות לא מעט, ולייצר לך המון כאבי ראש).

הלאון יכולה בקלות לספק את ריגושי התאוצה הנחמדים לכשעצמם, אבל בשורה התחתונה, אתה יכול לקבל חוות דעת ללא הפסקה - מי שצריך לקבל את ההחלטה, זה אתה.

בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

מדובר פה בבחירה מתוך רגש, ולכן רק אתה יכול להחליט.

הE36 מכונית אמינה ועמידה (יש במשפחתי אחד מודל 97' מזה 9 שנים ורק בשנתיים האחרונות הרכב התחיל להראות את גילו), התחזוקה ברוב המקרים לא יקרה בהרבה ממכונית משפחתית סטנדרטית, במיוחד שמדובר ברכב סופ"ש, ואז תיקונים יכולים להמתין לחלקים שירכשו בחו"ל/איביי ויביאו לחיסכון עצום בעלויות תחזוקה, זה גם לא קשה זה רכב פופולרי מאוד בחלקים גדולים של העולם, כמו כן יש לא מעט מוסכים מתמחי ב.מ.וו שלא חולבים את כיסי לקוחותיהם.

רק צריך להשקיע זמן, להתאזר בסבלנות ולמצוא אחת שלא עברה ידיים מתעללות.

• תוכן חדש...