Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה ל) מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לשדרג את הלפטופ הישן שברשותי( כבר למעלה מ4 שנים). אין לי צורך ב"מילה האחרונה" בעולם המחשבים הניידים. אני לא איזה גיימר ולא הולך להשתמש בתוכנות כבדות, הוא הולך לשמש אותי לעבודות אופיס, ובעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה וחדה.

התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.

שבוע טוב לכולם :))

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

גודל מסך? חברה מעודפת? העדפות מיוחדות?

ממליץ לרכוש ב KSP\IVORY לאחרונה מאד מתאמצים לתת שירות טוב, המחיר שלהם לדעתי הכי זול שתמצא.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

בתקציב כזה, כל מחשב ממוצע עם מעבד I3 מהדור החדש/דור קודם או אפילו אם ייכנס I5 יספק אותך.

לצערי במחשבים בתקציבים כאלו קשה למצוא אם בכלל מסך FULL HD, אלה אם כן קונים בחו"ל. לרוב המסכים ברזולוציה הרגילה והסטנדרטית שהייתה לך מלפניי 4 שנים. ( כן לא השתנה הרבה בתחום ).

כל מחשב מודרני יגיע עם יציאת HDMI ושלל כניסות USB.

ההמלצה? ללכת על מחשב מותג בעל האחריות הארוכה ביותר שתוכל לקבל בתקציב הזה, באמת שיחסית אין מה לספר יותר מדי, שכן התקציב סביר ויחסית נמוך, זה בקטגוריה של מחשבים בסיסיים.

ניתן לרכוש מחשב עם שנת אחריות בחנויות הללו בכדי הלכניס יותר דברים משודרגים למחשב, ולאחר מכן להרחבי את האחריות, אבל במידה ואתה רוצה מחשב עם 3 שנות אחריות, ב KSP ב 2,500 שקלים אלו מחשבים רגילים, בסיסיים עם כל מה שהאדם הרגיל דורש, מעבד I3 וזה הכל. באמת שאין חידוש בתחום.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

הבנתי, אז הרבה לא השתנה. אפשר לקבל המלצה לפחות על חברה? המחשב הנוכחי הוא של acer, מחשב נחמד בסה"כ, אבל נורא מרגיש זול באיכות החומרים, ובהקלדה ממש שמים לב לזה, מה מומלץ לי מהבחינה הזו?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אישית יש לי נסיון טוב עם דל - שני מחשבים (האחד כבן חצי שנה, האחר מתקרב לגיל 7) - בלי שום בעיות. גם עם אסוס - שני מחשבים שאחד מהם כבן 4, משמש את בני וסובל קשות מטלטולים - מחשב טוב למעט שבר במארז לפני מספר חודשים שתוקן במסגרת האחריות עם שירות עד הבית.

לציין כי כל המחשבים מסדרות בסיסיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכשתי לאישתי את זה:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21696&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

רק שהוספתי 300 ש"ח עבור 3 שנות אחריות. בכללי המחשב זז בסדר גמור, קל משקל וקומפקטי. הסוללה גם כן מחזיקה דיי טוב (באיזור ה 4 שעות).

סך הכל עושה את כל מה שהיא מבקשת ממנו (סטודנטית).

בכללי מחשבים שנוסעים איתך הרבה מחוץ לבית לדעתי רק דל\לנובו מהסדרות העיסקיות לאטידיוד\thinkpad בהתאמה. בנויים כמו בטון ולא מקרקשים גם אחרי תקופה ארוכה של רכיבה יום יומית בארגז של הטוזטוז.

אגב - הלנובו שירת אותי נאמנה 5 וחצי שנים על בסיס יום יומי וכיום הוא במשרת DVR למצלמות IP בבית כבר שנה שלמה. למעט איתחולים יזומים לעדכונים - נאדה.

מאז אני כבר שלוש שנים עם הלאטדיוד ונראה כי הוא מסרב למות בתוקף. הן מבחינת עמידות והן מבחינת החומרה-תוכנה. והוא מבוסס I3 דור ראשון..

אגב, הדל בשונה מהלנובו גם יכנס לך בתקציב יופי:

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2741

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

דרך אגב - לאמי רכשתי מחשב דומה לזה של אשת המוזיקאי - אם כי בגרסת ,15.6. הבחירה באסוס ולא בדל במפרט דומה (שעליו נכתב פוסט זה) הוא שירות האיסו, מהבית לצורך שירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חכה לתגובה של ya_pl , לאחרונה ליווה אותי ברכישת המחשב הנייד הנוכחי שלי (סמסונג סדרה 7).

לדבריו- המחשבים של דל מצויינים כמוכן גם האחריות של דל בארץ היא מהטובות.

אני ממליץ לך לחפש באתרי קופונים כמו P1000 ו2BUY. את המחשב שלי קניתי ב4000 שקל כולל מע'מ. מחירו בשוק 5200.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם אתה לא צריך ווינדוס מקורי, שווה לחרוג לדעתי ולקחת את זה:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18542&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

אם לא בא לך לחרוג ואתה רוצה ווינדס מקורי, גם זה נחמד:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22977&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טיפ קטן:

דרך טובה לדעת על איכויות וכדאיות של מחשב כזה או אחר- מספיק לבצע חיפוש בגוגל של שם הדגם ולקבל התרשמות כללית.

רוב אתרי הסקירה (באנגלית), כבר בפתיחת הסקירה, מציינים את נקודות החוזק/ החולשה של כל מחשב ומחשב, וחלקם אף מדרגים מחשב כזה או אחר ביחס למקביליהם בשוק באמצעות ניקוד כללי (גם ביחס למחשבים נחשבים בשוק).

מבין המחשבים שהומלצו לך כאן- נראה שהLatitude 3330 הכי מוצלח (ויש שמדרגים אותו כמוצלח יותר אפילו מLenovo ThinkPad E430). יתרונו במקלדת טובה ואיכותית, במסך מט (טוב למי שיושב הרבה מול המסך, פחות טוב למי שחשובה לו חדות הצבעים) ומשקל קל יחסית.

אחריו בדירוג, הVOSTRO שהומלץ כאן מעלי.

האינספירון דווקא זכה לציונים לא מחמיאים (6 מתוך 10) בביקורות.

אלו ההבנות וההשגות שלי לגבי החברה DELL, שאיתה מתרכז רוב הנסיון שלי, ומבין אלה שהומלצו כאן.

אני פשוט מתעסק עם מחשבים ניידים ברמת מחירים גבוהה משמעותית (כפול מהתקציב שלך ויותר) כך שאיני יכול להמליץ חד משמעית על דגם מומלץ כזה או אחר, ושלא לדבר שברמת המחירים הזו השוק מפוצץ באפשרויות, יחסית, שזה מבלבל אפילו אותי. אבל לסיכום מבין הDELLים שכאן אני אישית הייתי הולך על הLatitude 3330.

לדעתי- פשוט תריץ חיפוש כללי בגוגל, תוודא שיש לך אחריות טובה (ול-3 שנים!) ותקנה. 2500 זה לא סכום שיכניס אותך לפשיטת רגל, ותכלס אנשים קונים רכב שעולה פי 20 ויותר בפחות מחקר ומחשבה :drinking:, אז קצת פורפורציות בחיים :lol:

לגבי ASUS, יש להם מחשבים טובים, אך לחלקם יש בעיה של מקלדת לא נוחה (במיוחד בדגמים הזולים), וכאחד שהולך לעבוד על אופיס, זו נקודה חשובה לדעתי, יותר מהמעבד אפילו (לפחות במקרה הנוכחי של ההשוואה בין i3 דור נוכחי לבין i5 דור קודם). לLatitude יש שם בנושא המקלדות האיכותיות שלהם.

עוד נקודת חולשה לא פחות קריטית מבחינתי לרעת ASUS, זה השירות שלהם. מספיק לגגל את השם שלהם בכדי לראות את התלונות בנושא.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני מאוד אוהב את DELL ויש לי ניסיון מאוד טוב איתם, גם בעבודה וגם בקרב האנשים הקרובים לי, לכן אני ממליץ עליהם, והמחשב הנייד שארכוש ללימודים יהיה תוצרת DELL.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...