Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני חודש רכשתי מברשת לפרווה עבור הכלב שלי, היא אמורה להוריד את השערות החלשות ולהקטין את הנשירה המטורפת שיש לו.

אני תמיד מעדיף לרכוש ממוכרים אמריקאים עכב זמן המשלוח המהיר הרבה יותר, לא היה אכפת לי לשלם קצת יותר עבור המוצר ועוד 12 דולר על המשלוח.

עבר חודש מאז הקניה ומברשת עדיין לא הגיעה, ואתמול כששלחתי למוכר הודעה על פשר העיכוב הוא העביר לי את מספר המעקב של החבילה, היא מסתיימת ב cn , מה שאומר שהוא שלח את המוצר מסין.

עכשיו יש לי ספקות לגבי מקוריות המברשת(יש המון חיקויים בשוק) , ויצא שסתם שילמתי יותר כסף בשביל מוצר שישלח מארצות הברית מהר, כי כאמור הוא נשלח מסין וכצפוי למשלוח מסין, מתעכב.

איך להתנהל אל מול המוכר? אף פעם לא נתתי פידבק שלילי למוכר, אבל הפעם זה מרגיש לי בדיוק המצב שמצדיק פידבק שלילי.

הנה קישור למוצר

http://www.ebay.com/itm/171311346038?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

פורסם

מוכר עם 100% פידבק (ו-4 מכירות).

צריך לקרוא טוב. המוכר מוגן והצהיר בצורה ברורה את המדיניות שלו. חד משמעית אין עילה:

(5). Orders from outsite of United States except Canada will all be shipped out from our warehouse in China (tracking number available). The shipment usually takes 7-21 business days(Saturday and Sunday & & Public holiday excluded), if you need the item urgently, please contact us for detail before purchase.

:turn-l:
פורסם (נערך)

Sellers must be clear and accurate about the location their item will be shipped or picked up from. We don't allow false, inaccurate, vague, or misleading information about the location of an item in the Item location field or description.

בעיניי, מה שכתב המוכר הוא ברור ומדוייק. לדעתי האישית, אין פה שום עילה ובטח לא הטעייה (כלומר נסיון אקטיבי לגרום לקונה לחשוב משהו שאיננו נכון). אין סתירה בין השדה location לבין התיאור אח"כ. אני בטוח שיש מוכרים רבים שמחזיקים יותר מאתר אחד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

ברור שיש פה הטעיה, גם במיקום המוצר וגם בחברה שדרכה שולחים (USPS).

עכשיו נשאלת השאלה אם הכסת"ח שרשם המוכר מכסה אותו מול איביי או לא - תפתח קייס בנושא ותיראה איך זה מתקדם.

בכל מקרה בתור אחד שקנה המון מאיביי ומעולם לא נתן ביקורת שלילית, לדעתי אם לא תגיע עם המוכר להסכמות בנושא

אז זה בדיוק הזמן לתת ביקורת שלילית.

להבא הימנע מלקנות ממוכרים עם כל כך מעט עיסקאות, בטח אם אתה קונה מוצר שעולה יותר מכמה דולרים בודדים.

פורסם (נערך)

ברור שמסין אי אפשר לשלוח ב USPS. כתוב במפורש שהזמנות מארה"ב ישלחו ב- USPS.

(4). Orders from United States will all be shipped out via USPS (tracking number available). The shipment usually takes 2-3 business days(Saturday and Sunday & & Public holiday excluded), if you need the item urgently, please contact us for detail before purchase.

(5). Orders from outsite of United States except Canada will all be shipped out from our warehouse in China (tracking number available). The shipment usually takes 7-21 business days(Saturday and Sunday & & Public holiday excluded), if you need the item urgently, please contact us for detail before purchase.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

אני גם מאמין שזהו אינו מקרה קלאסי של פידבק שלילי,כי הכל רשום וברור.

אבל מצד שני הייתי יוצר קשר עם אייבי לשאול האם זה תקין במאה אחוז.

בריפרוף קל ניראה שהמוכר גובה 12 דולר על משלוח מארהב דרך USPS שנשמע סביר,אבל בפועל מקבל משלוח מסין עם החסרון של זמן משלוח וסביר להניח היה מקבל אותו בחינם אם היה פונה ישירות למוכר סיני.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

yuvk - כמובן שהכל רשום אבל יש פה הצגה לא הוגנת שבאה להטעות את הצרכן.

יש מקום לפיצוי הקונה, לפחות בסכום מחיר המשלוח לדעתי.

זה שהמוכר הציג את מספר המשלוח רק לאחר שהלקוח התלונן מצביע גם כן על חוסר תום הלב לדעתי.

פותח השירשור - פנה למוכר והסבר לו שקנית ממנו ולא ממוכר סיני מהסיבות שכתבת פה, ציין בפניו את המחירים שמוכרים

הכוללים את המשלוח של מוכרים מסין, מוכרים הרבה יותר מבוססים ממנו באיביי ("קצת" יותר מ 4 עיסקאות).

לאור זה שהמוכר לא פעיל באיביי (כעת מוכר 0 מוצרים), הביקורת השלילית שלך כניראה לא כל כך תעניין אותו.

פורסם

רשמתי לו את הטענות.

הנה מה שהוא ענה לי-

Hello, The following was stated in the listing.

I couln't find any chinese seller that sells furminator on ebay website. If you can find one please send me the link and I will issue a partial refund to match the price. Also our warehouse in china is the only authorized dealer and can guarantee its authenticity. Leaving a negative feedback wouldn't solve any problem. Let me know if you have any other question. Thank you

פורסם

דעתי כבר ידועה.

נניח שאתה מתלונן לאיביי. מה יהיו טיעוניך?

1. שהמוצר מזוייף? (יש לך חשד כזה?)

2. שהמשלוח איטי (שכאמור נכתב לך במפורש שהמשלוח יהיה מסין)?

אני חושב שאתה צריך להניח לעניין, וללמוד מהעניין שיש לקרוא בעיון את דף המכירה.

פורסם

אני מציע לך שבנוסף ללקח לקרוא את דף המכירה תקח כלקח גם לא לקנות ממוכרים כאלה (4 עיסקאות).

מוכר עם הרבה מכירות ועם רייטינג טוב א. הוכיח את עצמו וב. לא ישחק בכאלה קטנות וכסת"חים בד"כ.

ג. בד"כ יהיה הרבה יותר מקצועי (בין אם במשלוח, בין אם בשירות לקוחות וכו').

• תוכן חדש...