Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעונין לרכוש רכב חדש.

שתי המכוניות שמסקרנות אותי הן רנו קליאו בגרסת ה-1.2 טורבו עם 120 כ"ס ופולקסווגן פולו החדשה (זו שעברה עכשיו מתיחת פנים), עם מנוע 1.2TSI ו-90 כ"ס.

על מה כדאי לי ללכת? עד כמה ההבדל בכ"ס מורגש? בכל זאת, פולקסווגן זה פולקסווגן.

תודה רבה!!

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

כדאי להזמין נסיעת מבחן על שני הרכבים.

יכול להיות שאחרי זה לא יהיו לך התלבטויות - תתחבר לאחד הרכבים יותר. העדפות מאוד אישיות בנוגע לנוחות הישיבה, עיצוב פנים, הרגשה בנסיעה, תאוצה ועוד עשרות פרטים קטנים אותם אי אפשר להרגיש דרך ההסבר במחשב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צודק, אבל בכל זאת, כשאומרים לך מה נשמע לך יותר טוב? מה אתה אומר? הלב שלי עם נטייה ברורה לפולקסווגן (יש לי היום פולו 2007 אז אני מכיר ויודע מזה). לרנו, בדרך כלל המחירונים של הרכבים צונחים ובעבר היה להם שם פחות טוב. האם היום הקליאו היא באמת מכונית טובה? כוחות הסוס שלה גבוהים יותר מהפולו, עד כמה זה מורגש?

תודה!

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

לא נהגתי על הפולו אבל מדובר על 30 כ"ס הבדל,מאחור הפולו מרווחת יותר,אבל לדעתי הסלון בקליאו הרבה יותר מודרני והיא גם מאובזרת יותר,לדעתי VW הגזימו עם התימחור שלהם.

נסעתי על הקליאו,מרגישה זריזה,תיבת הילוכים חלקה,באמת נהנתי ממנה,אחרי זה נכנסתי לסוכנות VW ישבתי בפולו וזה פשוט הרגיש לי רכב מלפני עשור,על נסיעת מבחן ישר ויתרתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם בראש סדר עדיפויות שלך שמירת ערך, על סמך מה שהיה בשנים האחרונות, תזמין פולו.

לשאלתך, קליאו רכב מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה הפולו שלך ירדה בשנה במחירון אתה יודע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא חושב שבאמת משנה כמה ירד המחירון ברכב זה או אחר.

בשנים האחרונות המחירון משמש בעיקר את חברות הביטוח והבנקים ופחות את המוכרים והקונים.

מחיר רכב ואובדן ערך יכול להימדד רק פעם אחת - במכירה.

מה קורה כל חודש ובכמה משתנה המחירון לא משנה דבר - אלא רק מייצר את נקודת שיווי המשקל העתידית, במכירה.

המחיר האמיתי נקבע ע"י כוחות השוק ו"חכמת ההמונים" - סחירות, אמינות ועוד כל מיני אמונות תפלות :wink: שלעיתים כל קשר בינן למציאות הוא מקרי בהחלט...

דור - עובדתית, ועל אף השיפור הדרמטי באמינות של רנו בשנים האחרונות, 2 קולגות לעבודה קנו רנו כיד שניה (פרטי ומקרסו טרייד) במחירים נמוכים מהמחירון בצורה משמעותית. מצד שני חבר אחר קנה Leon 1.8 מעל המחירון.

רכב קונים כי צריך, לפי הפרמטרים הנדרשים והיכולת הכלכלית - זאת לא השקעה מניבה...

אם תגלם את אובדן הערך המשוער לפי כוחות השוק ולא לפי מחירונים מנותקים, ואותו תוסיף לסך ההוצאות על הרכב, תקבל את העלות האמיתית וכך תוכל להחליט על רכישה של רכב כזה או אחר ואם בכלל.

(וכן, גם אני נוסע על רכב צרפתי :-))

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
אתה צודק, אבל בכל זאת, כשאומרים לך מה נשמע לך יותר טוב? מה אתה אומר? הלב שלי עם נטייה ברורה לפולקסווגן (יש לי היום פולו 2007 אז אני מכיר ויודע מזה). לרנו, בדרך כלל המחירונים של הרכבים צונחים ובעבר היה להם שם פחות טוב. האם היום הקליאו היא באמת מכונית טובה? כוחות הסוס שלה גבוהים יותר מהפולו, עד כמה זה מורגש?

תודה!

אין יבואן מושמץ בפורום הזה יותר מצ׳מפיון (לפעמים בצדק ולפעמים לא) והיא מתומחרת יקר מאוד לרכב שנמצא באמצע חייו.

לגבי הקליאו- יפיפייה אמיתית שגם צעירה יותר בגיל. נסיעת מבחן תפתור לך חלק גדול מהלבטים.

פורסם

הפולו רכב איכותי ובעל שמירת ערך טובה. עם זאת, מדובר ברכב מיושן, שעבר "מתיחת פנים" מזערית עד כדי גיחוך.

לטעמי הקליאו היא בחירה מעניינת יותר. העיצוב עדיף (לטעמי) התחושה מודרנית יותר והאיכות שופרה בהשוואה לדגמים קודמים של רנו.

פורסם

מה הקשר בין שירוקו וג'טה לבין הפולו ששאלו עליה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בסוף הלכתי על הפולו...

רק שתגיע כבר!!!

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם
לא נהגתי על הפולו אבל מדובר על 30 כ"ס הבדל,מאחור הפולו מרווחת יותר,אבל לדעתי הסלון בקליאו הרבה יותר מודרני והיא גם מאובזרת יותר,לדעתי VW הגזימו עם התימחור שלהם.

נסעתי על הקליאו,מרגישה זריזה,תיבת הילוכים חלקה,באמת נהנתי ממנה,אחרי זה נכנסתי לסוכנות VW ישבתי בפולו וזה פשוט הרגיש לי רכב מלפני עשור,על נסיעת מבחן ישר ויתרתי.

למה אתה טוען כי הפולו מרווחת יותר מהקליאו?

הקליאו הרבה יותר גדולה!

הקליאו מימין

[TABLE]

[TR]

[TD=class: category]אורך (ס"מ)[/TD]

[TD]406.2[/TD]

[TD]397.2[/TD]

[/TR]

[TR=class: odd]

[TD=class: category]רוחב (ס"מ)[/TD]

[TD]173.2[/TD]

[TD]168.2[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: category]גובה (ס"מ)[/TD]

[TD]144.8[/TD]

[TD]146.2[/TD]

[/TR]

[TD=class: category]בסיס גלגלים (ס"מ)[/TD]

[TD]258.9[/TD]

[TD]247.0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: category]נפח תא מטען (ליטרים)[/TD]

[TD=class: better]300[/TD]

[TD]280[/TD]

[/TR]

[TD=class: category]נפח תא מטען בקיפול מושבים (ליטרים)[/TD]

[TD=class: better]1146[/TD]

[TD]952[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: category]משקל עצמי (ק"ג)[/TD]

[TD]1165[/TD]

[TD=class: better]1064[/TD]

[/TR]

[TD=class: category]רכב מסחרי: כושר העמסה (ק"ג)[/TD]

[TD]--[/TD]

[TD]--[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: category]רכב מסחרי: משקל כולל (ק"ג)[/TD]

[TD]--[/TD]

[TD]--[/TD]

[/TR]

[TD=class: category]מידות צמיגים[/TD]

[TD]195/55R16[/TD]

[TD]175/70R14[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: category]קיבולת מיכל דלק (ליטרים)[/TD]

[TD]45[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מה גם שהקליאו יותר זולה, יותר מאובזרת ויותר חזקה בהרבה.

• תוכן חדש...