Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר מאוד. מדובר בהגה רגיל או חשמלי כמו ב I30 ? . היו תלונות רבות על רעש בסיבובי הגה, אצלי ב I30 ההגה הפךיום בהיר אחד למרגרינה ונשלח אחר כבוד לשיפוץ שעלותו 550 ש"ח לא כולל מע"מ וכולל פו"ה של היחידה הסוררת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מוזר מאוד. מדובר בהגה רגיל או חשמלי כמו ב I30 ? . היו תלונות רבות על רעש בסיבובי הגה, אצלי ב I30 ההגה הפךיום בהיר אחד למרגרינה ונשלח אחר כבוד לשיפוץ שעלותו 550 ש"ח לא כולל מע"מ וכולל פו"ה של היחידה הסוררת.

יש לי נקישות כאלו בהגה כשאני מסובב אותו

פורסם

אכן שיפוץ מסרק ההגה עולה בין 550 ל600 ש"ח לא כולל פו"ה...

אך, לפני שמפרקים את ההגה ברוב המקרים רק החלפת בורג מסויים פותר את הנקישות.

(בורג יעודי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משהו לא מסתדר כי נניח שעת עבודה של המוסך זה 250 שח וזה לוקח 4 שעות אז 1000 ש"ח זה רק על העבודה? איפה המחיר של החלק?

בבקשה אני חוזר שוב ושוב לבקש הצעת מחיר בכתב מהמוסך ורק אז לבוא לשאול אותנו פה אם הגיוני או לא !!!

• תוכן חדש...