Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אתם תוכלו לעזור לי (חיפוש ברשת לא מצא פתרון).

המחשב שלי מריץ Windows 7 Professional.

לאחרונה התחלתי לעבוד עם שני מסכים, אחד מחובר בכבל DVI (מסך ראשי), השני בכבל VGA (שני המסכים של MAG מאותו דגם, ברזולוצית 1920-1080).

בכל פעם שהמחשב ננעל מספר דקות, כל החלונות שהועברו למסך המשני חוזרים לראשי, וגם יחד עם שאר החלונות "מתכווצים", כלומר עדיין מוגדרים כ"מסך מלא" אבל לא באמת ממלאים אותו.

אצל הקולגות במשרד אין כזו בעיה, אבל לא הצלחתי למצוא הגדרה שונה אצלם.

נתקלתי בתוכנות שאמורות להקל על ניהול העניין, ניסיון עם אחת מהן (actual duak monitoring) לא עזר, והתוכנה הוסרה, ההעדפה היא לפתרון שאינו מצריך התקנת תוכנה נוספת.

אשמח לעזרתכם,

תודה.

פורסם

יכול להיות כאשר הם נכנסים למצב שינה אחד מהם "מתנתק למחשב" אולי בעיה בכבל של המסך או באחד המסכים עצמו.

אם אתה יכול, נסה להתקין בעמדה שלך מסכים אחרים עם כבלים אחרים.

סתם השערה ששווה לנסות.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
אני היתי מציע נסיון של לכבות את המחשב כיבוי מלא, (לא RESTART) ולהדליק אחרי דקה (כשהמסכים כבו מעצמם)

הללויה!

כיבוי והדלקה אכן פתרו את העניין (משום מה אחרי הכיבוי הראשון המסך המשני בכלל לא זוהה עד שהוגדר כתצוגה ראשית, אז כיביתי שוב ואז זה הסתדר).

תודה על כל העזרה :-)

• תוכן חדש...