Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה לצמיגים חסכוניים (עדיפות ראשונה) ושקטים (עדיפות שנייה).

מקריאה באינטרנט אני מתלבט בין 2 צמיגים:

1. Continental Eco Contact 5 (שימו לב שזה 5 ולא 3).

2. Pirelli P1.

בהתחלה התלבטתי גם על Michelin Energy Saver, אבל מנסיון עבר הם לא נשחקים אבל מתייבשים די מהר.

המידה שלי זה רוחב של 195, חתך 65 וג'אנט "15.

בעיה נוספת בהחלטה זה שאני לא מוצא את Continental 5, אני מוצא רק 3. מישהו מכיר מקום שמוכר גם את 5?

פורסם
באתר טייר קלאב ניתן להשוות בין צמיגים עפ"י תכונותיהם ולבצע הזמנה במחירים אטרקטיביים. שים לב שבמידה המבוקשת יש שני קודים אפשריים: 91H ו- 91H. חשוב לבדוק מהו הקוד המתאים לרכב עפ"י הנחיות יצרן הרכב.
פורסם

אצלי מורכבים רביעיית קונטי אקו 3 במידה זהה לשלך.

מאוד מרוצה מאחיזת הכביש ונוחות (למרות היותם צמיגיים ירוקים) צריכת הדלק נשארה כמעט זהה ולא הרגשתי שינוי מהותי

בעניין השקט - לאחר קרוב ל 15,000 ק"מ לא מורגשת רמת רעש חריגה. אבל אני נוהג בדיזל אז אולי זה מטשטש :)

פורסם

גם אצלי דיזל חח

מדובר על גולף MK5 TDI...

מאימפרזה WRX עשיתי מהפך גמור ועכשיו אני מנסה לחסוך חח

פורסם

הרבה שנתונים הגלופים הגיען בילד-אין מהיצרן עם צמיגי קונטי אקו. הם בהחלט לא יקרים במיוחד ביחס לעלותם ושווים את ההשקעה.

תתחדש על המעבר, רכשת ידנית או DSG?

הפרוייקט הבא שלי (לכשיצטברו מזומנים) זה גולף MK5 פלוס TDI ידנית

פורסם

רכשתי ידנית, גם אמין יותר וגם מהנה יותר לנהיגה. לדעתי אוטומט זה משעמם...

תודה על ההמלצות אגב, נשמע שהצמיג של הקונטיננטל מוצלח. מעניין למה אני לא מצליח למצוא בארץ את eco contact 5...

• תוכן חדש...