Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרצתי לא מעט חיפושים ורוב הפוסטים הם מלפני שנתיים שלושה ככה שאני אשמח לתשובות עדכניות.

אני עומד לפני רכישה של שלושה מזגנים, 1 כ״ס (לחדר), 1.25 כ״ס (סלון קטן) ו-1.5 כ״ס (סלון בינוני).

חשובה לי אחריות, צריכת חשמל ועמידות לאורך זמן (וכמובן שהמזגן אכן יקרר/יחמם).

ערכתי לא מעט סקרים בימים האחרונים ואני כרגע מתלבט בין SAGA ובין אלקטרה בייסיק במזגני ה-1-1.25 כ״ס. ובין MIDEA לבין אלקטרה GO ב-1.5 כ״ס.

מבחינת אחריות באלקטרה יש כיום מבצע שאם מוסיפים 200 ש״ח לכל מזגן מקבלים אחריות מלאה ל-4 שנים (כולל ביקורי טכנאי).

הבעיה היא שהמזגנים של אלקטרה מראש יקרים יותר ב-300 ש״ח ככה שיוצא שכל מזגן יעלה 500 ש״ח יותר מה-SAGA (מבית טורנדו).

אם אלך על SAGA + MIDEA מדובר על חסכון של 1000~ ש״ח במזגנים עצמם (1300+1400+2000, לעומת 1550+1650+2600) לא כולל הרחבת אחריות שנדרשת באלקטרה שתייקר את הכל בעוד 600 ש״ח.

אני חושש לרכוש מזגנים של חברות לא מוכרות כמו SAGA ו-MIDEA, מוכרח לציין שלפי מיטב הבנתי השירות של טורנדו השתפר פלאים ועתה מגיע טכנאי תוך 24 שעות מרגע הפנייה (גם הרמתי טלפון לשירות הלקוחות ואישרו שזה אכן המצב, כרגע).

אשמח לקבל המלצות למזגנים בהספקים הדרושים לי ובכלל עזרה בהטיית הכף לכיוון הנכון, האם ללכת על ליין של אלקטרה שיהיה יקר יותר ב-1500~ ש״ח לשלושת המזגנים (ועם זאת תהיה לי אחריות מורחבת ל-4 שנים) או שעדיף לי לחסוך (ואני צריך לחסוך) וללכת על SAGA\Midea כי אין באמת הבדל?

כל מתקין שדיברתי איתו עד כה אמר לי להתרחק מטורנדו ואני תוהה מה הסיבה, לא נשמע לי הגיוני שבמצד אחד ב-5 חנויות שונות טוענים שהמכירות של מזגני SAGA בשמיים ומנגד כל המתקינים/טכנאים טוענים שחובה להתרחק.

לכל המזגנים דירוג אנרגטי A.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

אני יכול לרשום לך רבות על הממצאים שלי כאשר אני חיפשתי מזגן אבל ראוי יותר לתת לך את הלינקים שמהם השכלתי. לאחר קריאה של הלינקים עברתי עם רשימה וסיננתי לפי דרישותיי...

כמה דברים נוספים - הכי טוב זה מיצובישי (הרוליס רולס של המזגנים), לאחר מכן אלקטרה או תדיראן. לי יש כמה אלקטרה מעלה 10 שנים וגם חדש בן שנה, 1 כ"ס ו1.5 כ"ס וכמה חזקים יותר 4+ כ"ס, עובדים ללא תקלות ממליץ בחום. צריך לשים לב למקדם יעילות ורעש.

http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=560&PcatID=504#section4

http://www.midrag.co.il/Products/Products18.asp

עריכה - נ.ב דירוג אנרגטי זה מושג ל"עמכה", אחרי שתעבור על כל נתון במזגן (בעיקר מקדם יעילות) אתה תבין את זה. זה כמו שאומרים לקונים החדשים בסוכניות רכב כמה זה כ"ס והספק, בלי מומנט וכו'....

עריכה אחרונה על ידי aka77

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

המזגנים של מידאה (כל מה שנמצא תחת השם tornado, saga, midea) מעולים. התקנתי לאורך השנים הרבה מאוד כאלה. שביעות הרצון של הלקוחות היא מעולה. היתרונות של המזגנים הללו הן בשקט, יעילות הקירור ובאמינות. כן, טוב יותר מאלקטרה בוודאות.

אחת הסיבות שמתקינים אוהבים אלקטרה היא מבצעי המכירות למתקינים והמתנות שהם מקבלים. יש גם מבצעי קניה למתקינים ואז גם הרווח במכירה גדול יותר. כמובן שקל יותר לשכנע לקוח לשים אלקטרה או תדיראן ביחס לכל דבר אחר, כי רק את זה הם מכירים.

כרגע אלקטרה מייצרת את המזגנים הקטנים בסין, ואת חלקם רוכשת מאחד היצרנים שם.

שאלה: מה תגיד על מזגני אלקטרה, אם תדע שבעוד כמה חודשים הספק העיקרי שלהם יהיה, סתם נניח, מידאה ?

האם גם אז יגידו המתקינים שזה חרא מזגן ?

נקודה למחשבה...:idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רכשתי לאחרונה סאגה a12. אז אין לי מספיק ניסיון איתו. סה״כ עושה רושם טוב.

התדיראן a12 מעולה.

האלקטרה הפשוטים לעומת זאת מקבלים ביקורות נוראיות.

• תוכן חדש...