Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה i30 יותר חסכונית מהלנסר?

לחבר מהעבודה הייתה cw 2009, ולאשתו יש לנסר אם אני לא טועה איזור 2007/2008.

כשאני הייתי לקראת קניית i30 הוא אמר שהיא הייתה זוללת יותר מהלנסר שיש לו.

לקחתי בחשבון אגב, שהלנסר הייתה פרטית שלו וה cw רכב חברה. גם הנהיגה שלו אני מאמין הייתה בהתאם....

קניתי i30 (לא סטיישן) לפני חודש בערך.

בינתיים צריכת הדלק שלי בסביבות 1 ל 10.

רוב הנסיעה עירונית עם מזגן...

פורסם
ה i30 יותר חסכונית מהלנסר?

לחבר מהעבודה הייתה cw 2009, ולאשתו יש לנסר אם אני לא טועה איזור 2007/2008.

כשאני הייתי לקראת קניית i30 הוא אמר שהיא הייתה זוללת יותר מהלנסר שיש לו.

לקחתי בחשבון אגב, שהלנסר הייתה פרטית שלו וה cw רכב חברה. גם הנהיגה שלו אני מאמין הייתה בהתאם....

קניתי i30 (לא סטיישן) לפני חודש בערך.

בינתיים צריכת הדלק שלי בסביבות 1 ל 10.

רוב הנסיעה עירונית עם מזגן...

אצל ההורים שלי CW פרטית (אנחנו היינו היד הראשונה, עשינו הרצה מסודרת וכו'),

בעיר אבא שלי הצליח לגרד 1:11-1:12, עם מזגן ופקקים/רגל כבדה, יכול לרדת ל1:10, אבל זה מאוד בסדר למכונית משפחתית.

מחוץ לעיר הצריכה יותר טובה, 1:14-1:15.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צודק, שכחתי. 2010.

אגב, חבר מהעבודה קנה לפני שבועיים בערך cw שנת 2011 ב 57 אלף בערך מאופרייט ליס. יד ראשונה ליסינג עם 80000 ק"מ.

לא אחרי תאונה או משהו. רכב במצב טוב גם לפי בדיקה פרטית שלקח.

ביררתי עם חבר אחר שעובד בבאדג'ט לגבי המחיר הזה שהיה נשמע לי קצת נמוך, והוא אמר שנראה לו שהם יצאו במבצע כלשהו על הרכבים האלה.

שווה לבדוק....

פורסם

יקר.

ביד 2 יש אקזמפלרים יד 1 פרטית עם אותו הקילומטראז' בפחות כסף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היה לי מוזר, גם ציינתי בפני איש המכירות.

אבל בתור אוטו באופן כללי, למישהו יש חוות דעת?

ביחס למיצובישי לנסר או יונדאי i35?

פורסם
צודק, שכחתי. 2010.

אגב, חבר מהעבודה קנה לפני שבועיים בערך cw שנת 2011 ב 57 אלף בערך מאופרייט ליס. יד ראשונה ליסינג עם 80000 ק"מ.

הייתי אצלם, מכונית עם נתונים דומים היא יותר בסביבות ה - 65k.

פורסם

ביחס למיצובישי לנסר-"לא רואה אותה ממטר".

ביחס לI35 אין לי מושג אבל לפחות מבחוץ נראה שהיונדאי מרווחת יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...