Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון להחליף את האוטו במשהו בסביבות ה - 60k₪.

בעקרון אני מעוניין בסטיישן (עדיפות ליפני או קוריאני מטעמי אמינות) אבל יכול לחיות עם סדאן, בתנאי שהוא מרווח ועם תא מטען בגודל נוח.

משפחה של 4 נפשות אבל לפעמים מצטרף נוסע (בוגר) חמישי.

באחת מחברות הליסינג הצליחו לעניין אותי גם במיצובישי לנסר (תאורתית נראה שמקבלים תמורה סבירה מאד ביחס למחיר...האם אני טועה?).

ובכן הציעו לי:

1. יונדאי 2011, 80000 ק״מ, 65000₪.

2. מיצובישי, 2011, 56000 ק״מ, 62000₪ (לא יודע אם זה 1.5, 1.6 או 1.8).

מה דעתכם?

תודה

פורסם

אני מעדיף את היונדאי.

היא חזקה יותר, צריכת הדלק שלה טובה יותר, סטיישן פרקטי יותר מסדאן, מבחינת בטיחות שתיהן טובות, מבחינת אבזור ליונדאי יש יתרונות קטנים כמו חלון בגג (מקורי), USB ושליטה מההגה שאם אני זוכר טוב אין במיצובישי.

המיצובישי בליסינג זה 1.5.

תנסה לחפש יונדאי עם ק"מ נמוך יותר.

שתיהן יהיו קצת צפופות מאחור עם 3 מבוגרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בד״כ מדובר מאחור בשני ילדים (במושבי בטיחות) ולפעמים מבוגר ביחד איתם.

צפוף בטוח שיהיה (היום יש לי פורד מונדאו 2002 וזה סביר אבל לא תענוג וגם בהונדה סיויק 2002 יצא לי להתנסות ושם היה ממש צפוף) אבל זה קורה לפעמים אז אם זה אפשרי, זה מספיק טוב.

עריכה אחרונה על ידי eranbet
פורסם

אפשרי זה יהיה,

קח בחשבון שעם שני מושבי בטיחות המבוגר באמצע מאוד יסבול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היונדאי עדיפה על המיצובישי בכל פרמטר.

מרווח, אבזור, תא מטען, עלות אחזקה, צריכת דלק ויחידת כח.

הלאנסר היא משפחתית פשוטה ואמינה מאוד ו...זהו למעשה.

היונדאי היא משפחתית טובה וכמעט נטולת חסרונות ( החסרונות העיקריים שלה הם בידוד רעשים לקוי ואוירת תא נוסעים פשוטה).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הסיד סטיישן בשנים הרלוונטיות זהה כמעט לחלוטין ל-i30cw, למעט הבדל קטן בתא המטען. יהיה לך הרבה יותר קשה למצוא סיד סטיישן מאשר i30cw, פשוט כי בקושי מכרו כאלו באותם שנים (לעומת היונדאי שנמכרה בכמות גדולה). אבל אם תמצא, זאת לא בחירה רעה.

אגב, מה דעתך על רנו פלואנס? לא סטיישן, אני יודע, אבל יש לה תא מטען ענק ומושב אחורי מאוד מרווח.

פורסם

בסוף עוד תחזור לשקול ברצינות מכוניות צרפתיות :lol:

אני לא יודע מאיפה מנהל ציי הרכב שלך שמע על זה, אבל אני לא מכיר דבר כזה וגם ארכיון הפורום לא מכיר יותר מידי סיפורי איימים על גירים של קיה פורטה או יונדאי i30 שנהרסו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם תמשיך לחיות על סטיגמות מטופשות אתה לא תקנה שום רכב.

פורסם

בעבודתי בעבר יצא לי לעבוד מול עשרות קציני רכב של חברות,גדולות וקטנות, מכל התחומים.

בהרבה יותר מידי מקרים נדהמתי שצורת החשיבה המיושנת שלהם, האמנה בסטריאוטיפים נפוצים, דעות קדומות וגם בהמון מקרים של בורות וחוסר ידיעה, מה שכמובן לא מפריע להם להביע דעה נחרצת בנושא.

אז עצתי לך, אל תיקח הכרזות של קציני רכב באופו יותר מידי רציני.

אנחנו מדברים פה על מכוניות סופר נפוצות, שנמכרות כבר לא מעט שנים, מעולם לא שמעתי על בעיות גיר במכוניות הללו. רכבי קבוצת פולקסווגן הספיקו באותו זמן פחות יותר להופיע פה באינספור פוסטים על בעיות גיר, גם על פורד היו כמה וכמובן שעל הצרפתיות. אז כשיש בעיה נפוצה שומעים עליה כאן בפורום.

פורסם

כן, אני הופתעתי גם אבל לאיש יש הרבה נסיון והוא מנהל צי של כ - 200 מכוניות, אז החלטתי לכבד את דעתו, אולם אני נוטה לפקפק.

בכל זאת, התבאסתי.

• תוכן חדש...