Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד להכין קלמארי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השאלה שבכותרת.

כפי שאני מבין בהכנת קלמארי מאוד קריטי תזמון, מכינים את זה במחבט.

אשמח לדעת מה הפרוצדורה.

תודה.

עריכה: מצאתי מתכון. מה דעתכם, ככה יוצא טעים?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, גם אני הכנתי פעם בשיטה דומה, על השקית בדר"כ יש גם מתכון.

הזמן הוא קריטי, יותר מדיי זמן טיגון ומקבלים צמיג.

פורסם

ממליץ לא להשתמש בשקית עם קמח ומסננת, זה לא עבד טוב וסתם מלכלך.

תיקח קערה או צלחת עמוקה, תשים בה את הקמח וכל פעם תעביר לשם כמות קטנה של קלמרי, לאחר מכן לנער קלות את הקמח מהקלאמרי ולשים במחבת עם שמן רותח.

פורסם

תודה רבה, אנסה להכין קלמארי ללא שקית אלא עם קערה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אשתי הכינה פעם מרק פירות ים עם שרימפס וקלמארי בנוסח אסייתי. נשבע לך שיצא לה כמעט כמו זה שאכלנו בתאילנד.

אם אתה מעוניין, אבקש ממנה את המתכון עבורך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד, אשמח למתכון.

פורסם

שאלתי אותה. החדשות הטובות: זה ממש קל להכנה. החדשות הרעות: כל המתכון הזה הוא אלתור אחד גדול, ואין לכם ברירה אלא ללכת עם האינטואיציה שלכם, כי זה בדיוק מה שהיא עשתה.

החומרים:

שקית שרימפס מקולף וללא הראש

שקית קלמארי

את שני המרכיבים הללו ניתן למצוא במרכולים לא כשרים במקררים.

בצל ירוק קצוץ

רוטב סויה קיקומן

צ'ילי גרוס

קוביות טופו

מעט פלפל שחור

מים בכמות שתכסה את כל העסק

יש לבשל את כל המרכיבים יחד עד שפירות הים מוכנים.

אני מתנצל שאינני מציין כמויות. הסיבה לכך היא, כפי שציינתי, שזה היה אלתור שהיא המציאה ושאינו מתבסס על מתכון כתוב כלשהו.

כך או כך, אני מבטיח לכם שעם קצת אינטואיציה אתם יכולים לייצר כאן מנה בת זונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה, אחל'ה מתכון. :-)

• תוכן חדש...