Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אריה, כל הכבוד! אני מדבר כאן בשם שאר חברי פיברקלאב: ישנה תמימות דעים מוחלטת שהכרמל הזו הגיעה לידיים הנכונות. אתה עושה עבודה פשוט מדהימה, כמעט את הכל לבד והתוצאה היא ללא מילים.

כרמל 12 כמו שלך היא אחד הדגמים היחידים של אוטוקרס שמעולם לא נסעתי בהם. אני רוצה נהיגת מבחן כשתסיים!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
אריה במידה והשאסי של התורמת מיותר לך אני אשמח לאמץ אותו לטובת הרום כרמל שלי :-) ..

אסף, זו לא אותה שלדה. היא ללא תתאים. עם המעבר ליחידות הנעה של טריומף שונתה השלדה והוארכה. אותה שלדה מחודשת נשארה בשימוש עד לתום היצור בשנת 1981. יחד עם זאת, ברום 1301, הוארך החלק הקדמי של השלדה, אז גם היא לא תתאים. בקיצור: אתה צריך תורמת שיוצרה בין השנים 1968 ל-1978.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
אסף, זו לא אותה שלדה. היא ללא תתאים. עם המעבר ליחידות הנעה של טריומף שונתה השלדה והוארכה. אותה שלדה מחודשת נשארה בשימוש עד לתום היצור בשנת 1981. יחד עם זאת, ברום 1301, הוארך החלק הקדמי של השלדה, אז גם היא לא תתאים. בקיצור: אתה צריך תורמת שיוצרה בין השנים 1968 ל-1978.

שלום און ידידי ותודה על התשובה המהירה .

הרכב שלי הוא מודל 1979 , האם עדיין זה שונה ? והאם אין בעיה לקצר מעט את השאסי ולהתאים את הבסיס של התושבת מנוע ?

ואם ידוע לך על תורמת שכבר תרמה מספיק ומה שנשאר זה השאסי שלה אני אשמח לאמץ אותה בשמחה אפילו במחיר של ברזל ולו רק בשביל האוזניים האחוריות ו לאמת את המידות המדויקות של המרחקים והזויות שלהם

פורסם

הרכב שלי הוא מודל 1979 , האם עדיין זה שונה ? והאם אין בעיה לקצר מעט את השאסי ולהתאים את הבסיס של התושבת מנוע ?

ואם ידוע לך על תורמת שכבר תרמה מספיק ומה שנשאר זה השאסי שלה אני אשמח לאמץ אותה בשמחה אפילו במחיר של ברזל ולו רק בשביל האוזניים האחוריות ו לאמת את המידות המדויקות של המרחקים והזויות שלהם

השלדה נוסרה וכל החלק האחורי נזרק בטעות ניקיון חצר וטעות בזיהוי כולל גיר של סוסיתא פורד (גיר של אנגליה למתאים)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אפילו אני התלהבתי ואותי קשה לרגש עם סוסות ישראליות. מקווה שנתחרה באחד המפגשים בגעש ;)

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

הגיעה הזמן לשפץ את מערכת הבלמים

20140413_223008.jpg

IMG-20140416-WA0025.jpg

IMAG6563.jpg

IMAG6564.jpg

IMAG1537.jpg

פורסם

אסף, מכוניתך היא אולי בעלת רישוי משנת 1979 ( קצת מוזר, אגב), אבל היא מודל 1978 לכל המאוחר. השלדה שתתאים לך היא זו מהשנים 68-78. תושבות מנוע הן לא בעיה, כי הן יושבות על המגדלים של המתלים וניתן לפרק אותן מהשלדה.

אם אתה רוצה לראות שלדה של רום 1301 בשביל לקחת מידות - זה אפשרי, רק אם מדובר על שלדה של טנדר, או סטיישן/פרייבט מעל שנת 1980. הסיבה היא רוחב סרן אחורי, שהיה שונה בין הפרייבט לטנדר (ונהיה זהה רק לקראת סוף היצור). הטנדר שלך אמור להיות עם סרן רחב.

צור איתי קשר טלפוני ונמשיך משם.

חבר צוות פיברקלאב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני חייב לציין שסוסיתא זה הרכב הקל והזול ביותר לשיפוץ שאני מכיר

סימנו עכשיו לתמונות

ונעדכן איך עבר תהליך השיפוץ בהמשך

תודה לחברי פיברקלאב על העזרה והתמיכה ובמיוחד ליוסי הדס שתמיד נותן ותורם מכל הלב תודה

שנזכה להחזיר כמו שאתה נותן

סוסיתא 12 (1).jpg

סוסיתא 12 (6).jpg

סוסיתא 12 (12).jpg

סוסיתא 12 (10).jpg

סוסיתא 12 (4).jpg

עריכה אחרונה על ידי ariebz

• תוכן חדש...