Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום היקרים. מסתבר שיש לי מין קללה קשה של דו"חות חניה. לא מוסבר איך אבל באמת שבשוגג קיבלתי 8 דו"חות חניה בעיריות שונות בארץ (פ"ת, ראשל"צ, ת"א, רה"ע ועוד) אחד מהם בחניית נכים שהיה 1000 ותפח ל-1545, סה"כ הסכום הגיע ל-2600 ש"ח.

ידוע לי שהשלב של הערעור או בקשה להישפט עבר, אני מאוד איטי בבירוקרטיה.

אבל האמת היא שיש לי סיבה טובה לדו"ח החניה בנכים לדוגמה - הייתי באמת עם חבר נכה באותו זמן וזה היה נחוץ.

לגבי השאר זה פשוט היה בשוגג.

השאלה היא; כרגע אני עומד חודש-חודשיים לפני עיקול החשבון שלי. האם אני פשוט מוריד 2600 ש"ח באסלה ומשלם הכל כולל ריביות ועמלות? או האם כדאי לי לקחת עורך דין שינסה את מזלו? האם כדאי לי לבקש שיוותרו על הריביות? הם עושים את זה בד"כ? מה האפשרויות שיש לי לדעתכם?

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי DJ_Froyke
פורסם

מן הסתם הפסדת גם את חלון ההזדמנויות לערעור או בקשה להשפט. מה שמשאיר לך שתי אפשרויות: לשלם לפני עיקול החשבון, או לשלם אחרי עיקול החשבון.

להבא עליך לדעת כי צריך לשלם דמי חניה - עדיף באיזיפרק או בפנגו ולא בדואר.

לגבי חניית הנכה - אין תירוצים. יתכן שאם הפקח היה רואה אותך מוריד או מעלה את הנכה הוא היה עובר לסדר היום - וגם זה לפנים משורת הדין - אבל אם חנית בחניית הנכים מעבר לכך הקנס מוצדק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אילו היה מדובר בעיריה אחת הייתי מציע לך לנסות להגיע להסדר תשלומים. מכיוון שהעבירות נעשו בערים שונות, יהיה יותר מסובך להגיע להסדר.

מכיוון שהחוק מתיר עיקול חשבונות בנק אין ברירה אלא לשלם. לאנשים פחות איטיים בבירוקרטיה יש אפשרויות ערעור או תשלום במועד!

ההצעה להשתמש בפנגו היא טובה לאנשים החונים במקומות חנייה מוסדרים ולא תעזור למי שחונה בחניית נכים.

פורסם

לגבי חניית נכים - לא רלוונטי שכן תו נכה מוצמד לנכה ולרכבו, הנכה לא יכול לנסוע ברכב אחר ולחנות בחניית נכים.

מה גם שתו נכה ירוק לא תופס במקרה הזה (אם כי פחות מחמירים איתם).

תנסה לשלוח מכתבים עם בקשה להפחית את הריבית, סביר להניח שלא יקבלו את הבקשות שלך, יש סיכוי סביר שאפילו לא תקבל תשובה בזמן.

מכיוון שעברו כל המועדים נשארו לך האופציות כמו שציין ספריאל, לשלם עכשיו או לשלם אחרי עיקול, עדיף לך לפני עיקול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...