Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2012

deansss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתעניין ברכב בשבילי, ובין האופציות שאני מחפש זה פולקסווגן פולו 1.4 2012.

השאלה שלי לגבי אחריות הרכב, כיוון שהאחריות יצרן של פולקסווגן היא לשנתיים, האחריות תסתיים לכל המאוחר בסוף השנה הזאת, כלומר אין אחריות של ממש.

ידוע שחלקי החילוף וכלל החלקים בפולקסווגן נחשבים ליקרים ודבר זה עשוי להעלות עלויות חלילה במקרה של תקלה, בעיה וכו׳.

כמה עניין האחריות צריך להשפיע על החלטתי בנוגע לרכב הזה?

האם עניין הרחבת האחריות של צ׳מפיון מוטורס ל-3 שנים תקפה גם על רכבים שנקנו לפני פברואר 2014? והאם ניתן להרחיב אחריות יבואן של פולקסווגן?

תודה רבה מראש.

פורסם

כיוון שאף אחד לא ענה,למה שלא תרים טלפון למוסך מורשה שלהם,ותוך דקה תדע את כול התשובות?

http://www.vw.co.il/template/default.aspx?PageId=70

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מספיק חלקים חלופיים תואמי מקור או חלופיים סיניים במחירים יותר זולים.

תתרחק ממוסכים מורשים.

האחריות ל3 שנים היא לרכבים חדשים מעכשיו ןהלאה.

יש אחריות רצון טוב לשנה השלישית,שזה מושג חמקמק מאוד,והרצון של צמפיון להבנתי הוא רק לשאוב לנו שקלים.

תן נתונים,כמה קילומטרים עשה האוטו,איזה יד?,יש הסטורית טיפולים מלאה?מתי האוטו עלה על הכביש?

פורסם

בעיקר סטיגמות. אנשים משווים מחירי חלפים פלוס עבודה ואחריות במוסכי יבואנים לחלקי תחליפים זולים במוסכים פרטיים בלי אחריות ובלי הורים וצועקים "יקר לי". אין לי מושג אם אפשר להאריך אחרית אבל בפולקסווגן בכל מקרה יש אופציה לשנה שלישית. אם שמת עין על רכב ספציפי, תבדוק את היסטוריית הטיפולים שלו. אם הוא טופל במוסכים מורשים בהתאם להוראות יצרן אמורה להיות לו שנה שלישית של "רצון טוב". תוכל לפי דעתי לברר את זה בשרות לקוחות שלהם.

פורסם

תראה, לקנות רכב ללא אחריות זה תמיד הימור אין מה לעשות.

לגבי האחריות של צ'מפיון, האחריות היא לשנתיים (לא יאריכו לך ל-3).

האחריות לשנה האחרונה (שנה שלישית - מה שהיה עד עכשיו) היא אחריות של "רצון טוב", ז"א

שאם באמת תהיה בעיה באחד המכלולים סביר להניח שלא תשלם על החלקים או לפחות את רוב עלות יספגו בצ'מפיון.

26K ל -2012 זה נורמאלי, ככה שאני לא רואה בעיה ברכישת רכב זה.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

האחריות ל-3 שנים תקפה למודלים 2014 ומעלה. מודל 2012 לא מקבל הארכת אחריות. יש מצב שבו אם הרכב מטופל במוסכים מורשים היבואן ילך לקראתך ויתקן על חשבונו תקלות מחוץ למסגרת האחריות בשנה השלישית, אבל לא משהו שהוא מחויב המציאות אלא מחווה שירותית של צ׳מפיון מוטורס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...