Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיון התנקשות ברכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא יודע לאיזה תת פורום לקשר את זה

אבקש עם זה לא מתאים להעביר לתת פורום המתאים

הסיפור הוא ככה

נסעתי על כביש איילון דרום לכיוון ראשל"צ

מאחורי הגיח רכב שאינני מכיר הגיע בנתיב שלידי

ניצמד אליי ממש הזיז את ההגה בפתאומיות שמאלה ואז ימינה בצורה כזאת כמו בסרטים

במטרה להיכנס בי אני כמובן הסתתי את ההגה ואז הרכב החליק לי ימינה ושמאלה ומערכת ABS פעלה הצלחתי להתעשת ולהחזיק את ההגה חזק כדי לחזור לנתיב ,חזרתי לנתיב אני רואה שהרכב המתנכל מתחיל לטוס

אני טס אחריו תוך כדי טלפון למשטרה

הוא מגיע 120-130-140 הרכב שלו נחנק ואז הגעתי אחריו והצלחתי לתת לשוטר את הפרטים של בעל הרכב שזה המספר רכב

לבנתיים הנהג שניסה להיכנס בי , ניסה לברוח אבל אני כבר לא צריך אותו כי יש לי את המספר רכב שלו וכמעט גרם לעוד כמה תאונות

תוך כדי הבריחה

אין לי מושג למה הוא עשה לי את זה

לא עקפתי/חתכתי אבל זה גם לא סיבה יכולתי להתהפך במהירות של 100 קמ"ש ואף למות

השאלה שלי היא כזאת

א. הגשתי תלונה במשטרה העבירו אותה למחלקת תנועה אמרו שיטפלו בזה (כי זה נקרא כמעט תאונה)

מילאתי דוח תאונה לא קרה לי כלום לרכב כי הזזתי את הרכב שמאלה המזל שלי שלא התנגשתי במשהו ,הרכב שלי החליק כמו בסרט "מהיר עצבני"

1. מה המשטרה תעשה לנהג ?

ב. המשטרה אמרה שבעוד מספר ימים אקבל SMS עם פרטי הנהג

1.יש אפשרות לעשות עם זה משהו בצורה חוקית כמו תביעה כל שהיא

אני לא רוצה לשבת על זה בשקט הייתי יכול להרג

אני רוצה לעשות הכל בצורה חוקית בדרך הישר

2. אם קרה לכם מקרה דומה אשמח שתגידו לי מה קרה!

אני מקווה שזה לא יגמר

ב"התיק נסגר מחוסר עניין לציבור "

נא לא להגיב תגובות אלימות /עבריינות (לא להיות ילד קטן בקיצור)

אשמח לתגובות מאנשים שמבינים בתחום

תודה מראש וסליחה להפרעה

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה לתת פורום משפטי, דיני תעבורה.

יכול להיות שהיה מדובר בנהג שיכור, חמום מוח, ילד של בעל הרכב - לך תדע מה באמת קרה שם ומה עבר עליו. נסיעה תחת השפעת סמים למשל.

עשית טוב וטוב שעשית - כנראה שיש סיבות טובות להתקין ברכב DVR שכן אולי אפילו לא היית צריך לרדוף אחריו יותר מידי אם בכלל לא ברור לי למה לנסות לרדוף אחרי מישהו שלדעתך ניסה להרוג אותך???

בכל מקרה - הגש תביעה רק חבל שזה לא צולם כי אז גם היו לך הוכחות מרשיעות ללא צורך בעדים כלשהם או לריב מילה שלך מול נהג הרכב השני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל ממקרה דומה שהיה לי רוב הסיכויים שהתיק ייסגר או מתוך חוסר עניין או אולי אפילו חוסר ראיות (יזמנו את הנהג הוא יגיד שהא לא יודע על מה הם מדברים או שלא הוא נהג ברכב) אלא אם כן יש צילום.

שוב זה ממקרה שלי היה, מקווה שבמקרה שלך באמת ימצו עימו את הדין (קח בחשבון שיכול לי שיבקשו ממך להעיד)

פורסם

טוב, אני מזמין DVR - שכנעתם אותי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לך על התגובה המהירה .

אני רדפתי אחריו כדי לקחת מספר רכב.

לא נירא לי שהנהג היה שיכור כי הוא ידע להתחמק ולתמרן את האוטו שלו

כול השאר , כול התשובות נכונות

DVR לא יצא לי להתקין אבל כנראה שהתקין בימים הקרובים לא האמנתי שקרא לי דבר כזה שמישהו ירצה להיכנס בי בישראל.

פורסם

כנראה שלא יצא מזה כלום.

כנראה הוא היה מסטול.

בכללי לא חסר נהגים חארות שלא אכפת להם מאף אחד.

לפני כמה חודשים קרה לי משהו דומה, מבוגר בן 50 בערך, המשפחה שלו הייתה גם ברכב, ביואיק לקרוס החדשות, הוא היה בנתיב השתלבות ואני בנתיב הימני הקבוע (כביש מהיר), יצאנו מהרמזור, האצתי רגיל והייתי בוודאות מלפניו, הנתיב השתלבות שלו נגמר, פתאום אני רואה אותו מגיח מהשוליים לנתיב שלי.

הוא כמעט נכנס בי, מזל שהגבתי מהר וסטתי לנתיב השמאלי (וידאתי שיהיה לי מקום להכנס בלי להפריע לרכבים אחרים שהיו עליו).

אחרי זה האצתי וצפרתי לו, והוא בכלל בעולם משלו.

זה יכל להגמר בתאונה, אם הוא לא היה אגואיסט ואם הוא היה יודע לנהוג הוא היה מראש מתכנן את ההשתלבות שלו, או במקרה הרע מאט ושלום על ישראל.

פורסם

תודה לכולם על התגובות אבל אצלי אני הייתי בנתיב הימני ביותר והכביש היה סבבה יחסית מזל שלי היה לו 3 נתיבים לתת פול גז אבל הוא נצמד אליי וניסה להיכנס בי עם לא הייתי מזיז את הרכב במהירות הרכב שלי היה מקבל מכה

אני מקווה שיטפלו בזה במלא חומרת הדין

פורסם (נערך)

כי ראיתי אותו אם שתי ידיים על ההגה מגיע לידי מסתכל עליי ואני לשנייה הסתכלתי עליו

ואז הסתכלתי לכביש והשאר זה היסטוריה

הוא לא ראה את הפרצוף שלי החלון מושחר אני ראיתי אותו אם פרצוף מוזר כזה...

אשמח בבקשה עם מישהו יעביר את זה לפורום משפטי .

כי אין לי מושג איך ושוב תודה לפורום הזה

עריכה אחרונה על ידי oren1994

פורסם (נערך)
1. מה המשטרה תעשה לנהג ?

או שיסגרו את התיק מ"חוסר עניין לציבור" או מ"חוסר בראיות", או שיזמנו את בעל הרכב לתת עדות ואז יסגרו את התיק מאחת משתי הסיבות הללו.

ב. המשטרה אמרה שבעוד מספר ימים אקבל SMS עם פרטי הנהג

1.יש אפשרות לעשות עם זה משהו בצורה חוקית כמו תביעה כל שהיא

אני לא רוצה לשבת על זה בשקט הייתי יכול להרג

אני רוצה לעשות הכל בצורה חוקית בדרך הישר

אין לך מה לעשות עם פרטי הנהג, זה רלוונטי רק למקרה תאונה, במקרה הזה אין לך מה לעשות עם הפרטים.

אין לך נזק ככה שתביעת נזיקין לא באה בחשבון.

אתה לא תביעה משטרתית ככה שתביעה בבית המשפט לתעבורה לא באה בחשבון.

אני מקווה שזה לא יגמר

ב"התיק נסגר מחוסר עניין לציבור "

זה בדיוק מה שיקרה, אף אחד לא יבסס תיק לתביעה על סמך Say so של מישהו (שלך במקרה הזה) שאינו בעל תפקיד.

למיטב ידיעתכם אתה מכיר את הבחור ומנסה לנקום בו על משהו.

באופן כללי הייתי אומר לך לבדוק את צורת הנהיגה שלך, ייתכן ומשהו בנהיגה שלך לא תקין ולכן הוא חתך אותך, "להראות לך" או לקבל את תשומת לבך או כל דבר אחר.

תבדוק [עם עצמך, אתה לא חייב לנו כלום] האם אתה מזגזג הרבה בין רכבים, האם אתה נשאר בנתיב השמאלי שלא לצורך, האם אתה חותך רכבים אחרים, האם אתה נוטה לחתוך כמה נתיבים כדי לפנות, האם אתה נוטה לעקוף פקקים ולהידחף בתחילת הפקק / פנייה?

אלה הדברים הכי בולטים למרחק על הכביש והכי מרגיזים נהגים אחרים, אני מניח שלא יהיה קשה למצוא כמה כאלה על הכביש שמעשה כזה יגרום להם לפתוח במלחמת "דווקא" ו"עין תחת עין".

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תודה רבה לך

אני לא מכיר את הבחור

פעם ראשונה שזה קרה לי יש ל 6שנים רישיון והכל היה בסדר

אני מודה לכם

ושוב הפורום הזה סגר לי את כל הפינות

ישר כוח פורום קארס

אני לא מפסיק לחשוב על זה

אבל לא עשיתי שום דבר

דווקא עד לא מזמן התנדבתי באור ירוק ללא צורך במלגה או משהו כזה

היה לנו תחרות פנימית ויצאתי מצטיין

אבל זה לא משנה

אני מודה לך

עריכה אחרונה על ידי oren1994

פורסם

שוב, סבבה שאתה לא מכיר את הבחור, אבל מבחינת חוקר / תובע שצריך לבנות תיק לקראת משפט (גם דו"ח ברירת משפט צריך להיות מוכן לקראת משפט), יש כאן בסה"כ Say so שלך מול Say so שלו.

מכיוון שאתה ה"מאשים" נטל ההוכחה נופל עליך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגלל זה כדאי מאוד שתהיה מצלמה,ככה לא צריך לשבור ראש.

אי אפשר לדעת מתי מטורפים כאלו יצוצו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן אני לא רוצה לדכא אותך, אבל בוא נגיד שאני מכיר מקרוב מקרה של סכסוך עסקי, בו אחד הצדדים בעל עבר פלילי (לא עשיר, אבל בוא נקרא לזה "מוכר למשטרה"), והצד השני ללא עבר פלילי, בעל העבר הפלילי שלף סכין וניסה לדקור את הצד השני, הוזמנה משטרה למקום, בפני השוטרים הוא איים לרצוח ולדקור את הצד השני ראו את בעל העבר הפלילי, מחזיק את הסכין בידו, הסכין עצמה נלקחה, הוא הובא לחקירה ושוחרר לאחריה.

לאחר כשבועיים התקבל מכתב בו הוחלט על סגירת התיק מחוסר עניין לציבור.

לאחר זה אתה באמת חושב שצילום DVR יגרום להם לעשות משהו נגד נהג משתולל?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה יגמר בזה שאתה תקבל כנס כנראה על השחרת חלונות קדמיים :?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...