Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2017 - לוחיות רישוי עם 8 ספרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלוחית החדשה תהיה ארוכה יותר או שהפונט יהיה צר יותר?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 558
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלוחית לא יכולה להיות ארוכה יותר משום שלא יהיה מקום בפגושים (לפחות בחלק מהמכוניות), אך אולי יצרו עוד את הקווים המפרידים ויצמצמו את המרחק בין הספרות - ואז כנראה יהיה מקום על אותו פונט.

פורסם (נערך)

לכידה.PNG

לא שזה איזה נושא חשוב מידי אבל למעט האימפרזה אף מספר שכתבת לא נכון.

אם יצא לי לראות את הרכבים שרשמתי עם סיומות כאלו אז המספרים נכונים לגמרי אני לא סתם אומר איזה מספרים ראיתי כי ראיתי את אלה שאמרתי

גם על B4 חדשות ראיתי את הסיומת 59 וכמה פורסטרים

אמנם לא באופן נפוץ אבל יש כאלה בודדים.

לא מזמן ראיתי תמונה שמישהו פרסם של רכב אספנות עם סיומת 41 שיובא מחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי ido135
פורסם

ייתכן והשאלה כבר נשאלה בשרשור, אך האם לא עדיף להוסיף אותיות באנגלית כמו במקומות רבים בעולם?

במבט ראשון נראה כי ההחלטה בוצעה ע"י אנשים החיים בבועה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יסבך להם את מערכת הרישום וגם יצור מצב שיש רכבים עם אותיות ומספרים ורכבים רק עם מספרים. הוספת ספרה תפתור להם את הבעיה להרבה זמן. ביננו, למי אכפת מלוחית הרישוי? אפשר לחשוב שמעבר לאותיות ומספרים יפתור את כל בעיות משרד הרישוי הארכאי שלנו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

כאשר במערכת המחשוב ערך מוגדר כמספר שלם, קל להוסיף ספרה (להוריד מגבלה) ,לעומת זאת מעבר לאותיות מצריך מעבר על כל המערכת. וזה יותר מהמערכת של משרד הרישוי. מחשבים של היבואנים, משטרה, מכוני רישוי, מוסכים, חניונים, מצלמות מהירות לא שווה את המאמץ, במיוחד שהוספת ספרה אמורה להספיק לכשלוש מאות שנה.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הרבה מדינות שינו את מבנה המספרים כאשר בשיטה הישנה נוצר מחסור. דוגמאות בולטות בשנים האחרונות צרפת, איטליה, בלגיה וספרד. בהולנד שינו את מבנה המספר - במקום שלושה צמדים של ספרות או אותיות יש בודד, זוג ושלשה, לא שמתי לב אם חלוקתם קבועה או גם היא משתנה. במקרים אלה המספרים הישנים לא שונו, אלא מתאריך מסויים הוחל בניפוק מספרים במבנה החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שוב, לגבי הסובארו אתה צודק, כל היתר לא נכון.

לא מדוייק.

ראיתי כבר הונדה חדשות עם סיומת 08.

ויש כבר לדלק סיומת 30 - ראיתי פורד קוגה עם הסיומת הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא צריך להגזים, 8 ספרות זה 100 מיליון אפשרויות, יקח הרבה מאוד זמן עד שיצטרכו לעבור ל 9 ספרות.

בארץ מוכרים כ 200 אלף מכוניות בשנה, מיליון ב 5 שנים.

זה באמת יהיה מספר נכבד, אבל לא כל הקומבינציות ישומשו (שמורים, יבואנים מסוימים , וכולי)

פורסם
לא שזה איזה נושא חשוב מידי אבל למעט האימפרזה אף מספר שכתבת לא נכון.

אולי לך לא יצא לראות את המספרים שאני ראיתי בלוחיות רישוי אבל זה לא אומר שמה שאמרתי לא נכון

אם אני ראיתי אז מספרים כאלה קיימים אצל רכבים בודדים בלבד

לא התכוונתי שרואים את המספרים שאמרתי באופן נפוץ ורק באופן מאוד נדיר.

פורסם (נערך)
זה כמו לשאול למה לא משתמשים בתעודות זהות של אנשים שמתו.

אי אפשר למחוק את הרישום הקודם.

ומה הבעיה להגדיר את המערכת ככה שיהיה אפשר גם להשאיר את הרישום הקודם, וגם לפתוח כרטיס חדש תחת אותו מספר רישוי?

הרי לאוטו יש בכל מקרה מזהה ייחודי (מספר VIN). אז מה הבעיה לנעול את הרישום הקודם (במידה והאוטו הורד מהכביש לצמיתות, או יוצא לחו"ל/רש"פ וקיבל מס' רישוי חדש), ולפתוח רישום חדש?

מקסימום, אם הרכב הישן חוזר לכביש מאיזושהי סיבה (לדוגמא נמכר לחו"ל, וחזר בתור אספנות), הוא מקבל מס' רישוי חדש.

חוץ מזה אצל אנשים זה שונה, עדיין אין מס' שלד ייחודי, אז מס' זהות/דרכון אלה המזהים היחידים שיש. אלא אם ימצאו דרך להוציא חתימת DNA, ולרשום אותה במערכות של משרד הפנים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל אופן כמות הרכבים שיורדים מהכביש עם 7 ספרות קטנה מאד ביחס למספר הרכבים החדשים שעולים לכביש וצריכים מספר חדש. זה לא יפתור את הבעיה.

פורסם

לדעתי הם יעברו לסיומת 40 אח"כ.

אני בספק אם ישתמשו גם בסיומת 40.

נצפתה סקודה עם סיומת 40

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...