Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בינתיים, עד שתמצא את ערכת הגיהוץ של חלומותיך, שים את הבגדים היבשים מהכביסה מתחת למזרן שאתה ישן עליו ושלום על ישראל :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לי בבית מגהץ אדים של טפאל, לא להיט בלשון המעטה.

אך מגהצי הקיטור שלהם מעולים, ממקור ראשון וזאת בנוסף לנאמר כאן.

כל עוד אין צורך בתחנת עבודה בבית, לטענת אשתי הפיליפס 4870 שרכשתי עבורה לפני כשנה וחצי עושה יופי של עבודה. אולי יצא דגם חדש מאז.

הוא מכיל גם מערכת לניקוי אבנית, שעובדת מצויין.

M-TECH E46

פורסם

פרט למקום אחסון גדול יותר, מגהץ קיטור מצריך את סחיבת המתקן ומילוי מים וזה לא הכי נוח כאשר השימוש מצומצם.

אפשר למצוא מגהץ אדים טוב ב-300 עד 500 ש"ח. שים לב לעוצמה שתהיה לפחות 2400W, לנוחות האחיזה השימוש. איני יודע כמה יעילה המערכת לניקוי אבנית, אבל אם יש זה טוב.

בדרך כלל אין סקירות יעודיות על מגהצים כאלו, לא בארץ ולא בחו"ל, משום מה תמיד בודקים את הדגמים היקרים במיוחד.

ככה שצריך לנסות למצוא חוות דעת מנסיונם של משתמשים, פה בפורום או לפי קוד הדגם באתרים בארץ ובחו"ל.

אצלי מתפקד (רק כשממש צריך... או שיש שיחת טלון ארוכה ואז אני מנצל את הזמן לגיהוץ מה שהצטבר) איזה מגהץ אדים קשיש של מרפי ריצ'ארדס כבר הרבה שנים, שאותו אני ממלא במים מסוננים מהמתקן במטבח. דווקא רציתי להתחדש במגהץ לקראת פסח - אבל שכחתי ...

מישהו יודע להסביר אם יש עדיפות לסוג תחתית כזה או אחר?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לשימוש מצומצם באמת אין צורך, אבל לצרכנים כבדים זה להיט.

בתור אחד שמגהץ לפחות 5 חולצות בשבוע + חליפות, זה יכול להתאים פצצות.

הפתרון הנוכחי (והזול) שלי הוא קיטורית עמוד נפרדת ומגהץ אדים איכותי של טפאל. המגהץ לקמטים של אחרי כביסה במכנסיים ובחולצות שאינן Non-Iron, והקיטורית לרענון חולצות וחליפות שנלבשו והתקמטו מעט, אבל עדיין לא צריכות כביסה.

מגהץ קיטור איכותי משלב את שניהם ועושה עבודה טובה ובעיקר מהירה יותר, מניסיוני עם הטפאל GV9461 של ההורים. ברגע שאחד המכשירים יתקלקל אני אקנה מגהץ קיטור בששון.

לגבי תשתיות, כל הטפלון/קרמי ושאר ירקות חשובים כי הם מונעים הדבקות של ג'יפה שבסופו של דבר נשרפת ומלכלכת את הבגדים בכתמים בלתי ניתנים להסרה. לא יודע איזה הבדלים יש, אבל מתכת חשופה זה רע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכון שבמגהצים זולים הבד עלול להדבק ולהשרף בקלות,

אבל היצמדות הג'יפה לתחתית המגהץ היא קודם כל תוצאה של עבודה לא נכונה איתו.

שילוב של חום גבוהה מידי עם הבד הלא נכון, ותחתית המגהץ נראית כמו הרצפה בתחנה המרכזית.

בטפאל של ההורים שלי, אחי היה נוהג להשתמש בחום גבוה מאוד על חולצות הפוליאסטר שקנה ב-H&M, מהר מאוד היה מצטבר שם ג'יפה למרות התחתית המפוארת עם הכיתוב ULTRA GLIDE

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
...... מגהץ בקלות בגדים מקומטים שבמגהצים אחרים לא מזיזים להם.

+1

לעניין הקנווד. לפני 5 שנים היה לי קנווד קיטור שהוחזר אחר כבוד לאחר גיהוץ של מספר פריטרים והוחלף ל TEFAL שציינתי קודם. הבדל שמיים וארץ.

ולעניין תחתית המגהץ יש אביזר חובה חובה חובה

8713165030301.jpg

נלקח מכאן

ועוד דבר: מגהץ צריך טיפול ניקוי. מצורף קישור, אך אקדים ואומר שאני מנקה את המגהץ שלי באופן שונה ואין לי נסיון עם הדוגמא שאני מביא מעבר לכך שברור לי מעל לכל ספק שיש בעיה שמתוארת כאשר לא מנקים את המגהץ. כל אחד יש שינקה את המגהץ אבל טרם הניקוי כדאי לבדוק שאכן זו האופציה המומלצת או אחת מהן

הנה: כאן

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמו שציינתי קודם,

אני גר עם אשתי בבית שבו לא היה מגהץ מעולם,

ואישית אני השתמשתי במגהץ בשבילי בערך פעמיים בחיים, ושניהם בצבא (טקסי סיום טירונות וקק"ץ).

אפילו בחתונה שלי - הבאתי את החליפה לגיהוץ אצל השכנה (תופרת במקצועה).

באמת שהשימוש הולך להיות מינורי יחסית (אלא אם אני ממש אתלהב מהתהליך, אבל גם אז קשה לי להאמין שזה יהפוך לתדיר).

ואם לי (חובב גאדג'טים מושבע) קשה להבין את ההגיון מאחורי השקעה של מעל 1000 שקל במגהץ, אז אשתי בכלל לא מבינה על מה המהומה וחושבת שגם 500 שקל זה בזבוז.

דני - אתה אשכרה משתמש בכיסוי הזה??

זה לא דופק את כל המבנה התחתית קיטור שמתוכננת לפזר אדים בצורה יעילה וכו'?

אגב - קניתי את אחד מה"כיסויי פלא" האלה לקרש גיהוץ (עמיד לחום, לא נשרף, עבה מאוד וכו'), זה לא מחליף את זה?

מה דעתכם על הדגמים ששמתי בהודעה הקודמת?

מישהו יודע להתייחס? (במיוחד לאדים של בוש ב500 שקל שעל הנייר נותן נתונים שווי ערך לקיטור).

בברכה!

יונתן.

פורסם

קנה טפאל ב200-300 ש"ח וסע לשלום, יותר מזה יהיה בזבוז.

כל העניין במגהצים עם עוצמת קיטור חזקה הוא לאפשר גיהוץ מהיר וקל. זה לא ממש חשוב כשאתה מגהץ חולצה פה וחולצה שם.

לגבי הכיסוי, חשוב אם אתה מגהץ הרבה בדים סינתטיים ולא מקפיד על טמפרטורה נמוכה. אם אתה עובד בעיקר עם כותנה וצמר, אין בעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טפאל אקוואספיד 185.

הערב, בדיוק הערב, הפסיק לעבוד לחלוטין. 5 דקות באינטרנט, פירוק שניוני וניקוי המגעים בין יחידת הכח לגוף החימום והי פרסטו! עובד כמו חדש.

מומלץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
........דני - אתה אשכרה משתמש בכיסוי הזה??

זה לא דופק את כל המבנה התחתית קיטור שמתוכננת לפזר אדים בצורה יעילה וכו'?

.....

בוודאי שמשתמש בכיסוי הזה.

לא דופק בכלל, ההפך. גיהוץ חלק, לא להאמין. אין בעיה של שיחרור האדים.

הגעתי לכיסוי הזה לאחר שחוויתי עצמי את זה

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מישהוא יכול להמליץ על כיסוי לקרש גיהוץ? הקרש גיהוץ שלי יחסית זול ויש לו כיסוי בד דק ורואים אחרי הגיהוץ על הבגד את סימני הצורה של הברזל של הקרש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כשקונים כיסוי צריך לוודא טוב את הגודל שלו. קח את שלך הישן איתך כשאתה קונה חדש והשווה אחד לאחד. לא רק לפי הרשום על הניילון עטיפה של החדש.

אני קניתי בהום סנטר ובקופה נגשה אחראית שמבינה והחליפה לי את הכיסוי למידה שונה למרות שאיש מקצוע אחר שם נתן לי את המידה הלכאורה נכונה לפי הרשום בעטיפת המוצר. היא הסבירה לי משהו שאינני זוכר מהו.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב כיסיתם הכל , מה עם עמילן? או שצריך לשאול את זה בפורום אספנות :lol:

קיבלתי סטוק של מריטו ועדיין לא ניסיתי , אבל אם יש עצות , או אפילו עמילן למכונת כביסה (ואז גיהץ למכופתרות , תליה בלבד לפולו) אני אשמח לשמוע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני קניתי כיסוי כזה:

http://www.yarid-b.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3851

עוד לא יצא לי לגהץ עליו, אבל מה שבטוח את היד איאפשר לשים ככה מתחת כמו שמראים בפרסומת.

אחרי שארכוש את מגהץ חלומותיי, אעדכן איך כל החבילה עובדת :)

אגב - אם אני לא טועה, אחת מתכונות הכיסוי, שאפשר לגהץ ישירות על כפתורים (אם הופכים את הכפתורים כלפי מטה לכיוון המשטח).

הערה לעצמי: בחיים לא חשבתי שאשרוף כל כך הרבה זמן ומאמץ על חיפוש אביזרים לפעילות שעשיתי פעמיים בחיים.

בברכה!

יונתן.

פורסם

29 הודעות ואף אחד לא התייחס לבעיה הכי גדולה במגהצים - כבל החשמל שלהם !

קניתי לאשתי מגהץ KENWOOD סיני כל שהוא, דווקא לא רע.

אחרי חודש הכבל התחיל להראות סימני מצוקה.

החלפתי לה את הכבל באחד באורך 2 מטר - לא סתם כבל חשמל פשוט, אלא כבל MILSTD, סופר גמיש העמיד בחום רב.

מאז, היא לא מפסיקה לשבח אותי.

אין לי ספק, שאם המגהץ הולך לפח - אני את הכבל מפרק ממנו ומעתיק אותו למגהץ הבא אחריו.

שבוע טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...