Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להגיע אליי.

אני בניתי מקום של 900 מטר רבוע. מואר על ידי לדים.

אני יושב בבית שמש.

אני יכול להפנות אותך מפעל בארץ. שמיצר תושבות אלומניום מיוחדות ללדים. בכל מיני זוויות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

speri - תודה על תשובתך.

Soundman - ככל שידוע לי, לא יצא לי להגיע לבית שמע...אין לי שם שום קרובי משפחה ו/או חברים.

השאלה היא האם לא עדיף לקנות הכל ב-eBay או Ali וכד'? אני בטוח שזה יצא גם זול יותר.

מפני שאני לא מכיר את המוצרים - אני קצת מתקשה לאפיין אותם בחיפוש ולמצוא אותם.

פורסם

הלדים מאירים מצויין בלי שום צורך בזווית 45 מעלות או כל קישקוש מיותר אחר.

יש להדביק את הפס קרוב לקרמיקות ולשכוח ממנו (על איזה חוטים אתה מדבר ? לא רואים שום חוט).

הפסים שמאירים מעולה במטבח הם פסים של לדים לבנים או צהובים מסוג 3528 בקיבולת של 120 לדים למטר (סה"כ 600 לדים ל 5 מטר).

יש גם לדים של 5050 אבל בקיבולת של עד 60 לדים למטר (300 לדים ל 5 מטר) - כתאורת מטבח (למשטח עבודה), אני לא נוהג להתקין אותם.

מבחינת היצמדות, טרם נתקלתי בבעיה כלשהי. אצלי בבית יש פס כזה כבר מעל שנתיים והוא עדיין דבוק לארון מטבח כמו ביום הראשון שהתקנתי אותו.

במקרים חריגים, אם אתה חושש, אתה יכול להשתמש בסופר-7 או דבק מגע. אין צורך לחדש את הדבק ליישום הזה, זה רק לד...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

http://www.zaguri-lightparts.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9D

תראה בתמונות שוודאי יעזרו לגבש דעה.

ממליץ מנסיון לרכוש פרופיל עם כיסוי פלסטיק קשיח כמתואר בחלק מהתמונות.עמיד וחזק לניקוי וניגוב בסביבת עבודה "עויינת" כמטבח. אך אליה וקוץ בה-הכיסוי גם גורע במקצת מחוזק התאורה ולכן ממליץ בכל פה לרכוש פסי לדים של לא פחות מ120 למטר.

אל תחשוש מההדבקה של הפרופיל.סיליקון טוב וחזק ,הצמדה טובה של הפרופיל בזוית הנכונה וסיימת ללא פגיעה בארונות.

לגבי מחיר.אין כאן יש מאין.יש מחיר ממוצע ליחידה שמתומחרת במטרים.משמע,גם אם הינך צריך רק חצי מטר,תחוייב לפי אורך סטנדרטי של 2-3 מטרים,כמדומני בעלות של כ 60 שח למטר.

עשה סבב במפעלים העוסקים בפרופילים. אולי יש מישהו שיסכים לתמחר עבורך באורך הדרוש לך.

בהצלחה,

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

בבקשה.

קישור ליצרן מעולה !!

מנסיון החומרים ברמה גבוהה. המחיר צור איתי קשר בפרטי. אני ינסה לעזור.

http://www.bellco.co.il/led-light-solutions.aspx

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שבת שלום

מבקש המלצה לפס לדים למטבח (מתחת לקלאפות) שייתן אור לשיש.

לפני כשנה וחצי-שנתיים הזמנתי פס מאיבי מוגן מים, נתקלתי בכמה בעיות עם הפס-

הדבק הדו צדדי תמיד נופל- החלפתי 3 סוגים של דבק דו צדדי.

המחברים-זויות של 90 מעלות אין מוגני מים לכן לקחתי מחברים של קו ישר והלחמתי שני חוטים למחברים.

עכשיו ממש נמאס מהם ואני מחפש פס קצת יותר איכותי.

אודה להמלצות

הפס לא בא במגע עם מים אך יש קצת אדים בסביבה.

תודה

פורסם

עפי מה אתה יודע שזה הקיט הכי טוב שיש?

קראתי את עניין הפרופילים אבל זה יוצא סביב 150 שקל למטר, ואני צריך 5 מטרים.

מה בנוגע לזוויות של 90 מעלות?

• תוכן חדש...