Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין להתקין תאורת LED ש"תזרוק" אור על משטח השיש.

העניין הוא כזה:

א. אני לא מעוניין בחוטים הללו (לא אסתטי). חשבתי על פרופיל אלומיניום/פלסטיק שאינו בולט יתר על המידה.

ב. אני לא מעוניין להתקין (לקדוח) זאת בתחתית הארון -- אלא בקיר (רק שאז, במרבית המוצרים - התאורה לא תהיה כלפי משטח העבודה).

אודה מאד אם תוכלו להכוויני למוצר הנכון עבורי.

תודה רבה!

$_12.JPG

פורסם

יש סטיקים מפסטיק עם פסי לד בתוכם - ראיתי השבוע באיקאה. הרב יותר אסתטי מהפסים הדביקים שאתה מציג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איקאה? יקר :|

245ש"ח לפס 60ס"מ.

armagedon: אין אפשרות להתקין זאת בזוית.

זה סרגל מלבני...אם אתלה אותו על הקיר הוא יאיר על העיניים שלי.

הוא צריך להאיר על משטח העבודה.

תודה.

פורסם

לא בדקתי את המחירים באיקאה כיון שהמטבח שלי נבנה לפני מספר חודשים. חפש במקומות אחרים, אני מניח שיש משהו דומה ויותר זול - אבל תביא בחשבון שלדים הם אמצעי תאורה יקר מיסודו.

בדקתי בחנות שבה רכשתי את מרבית התאורה לדירה שלי (שקע ותקע) ובאתר שלהם לא ראיתי פסים דומים.

אולי תמצא באיביי.

אישית הצמדתי פסי לדים לתחתית ארון המטבח (מאחורי סרגלי עץ, למניעת סינוור) - נותנים תאורה טובה, אולם כיון שדאגתי לתאורה כללית טובה במטבח (סה"כ 10 נורות CFL ב-7 גופי תאורה) הלדים הם יותר קישוט מאשר כלי עבודה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

sperial: גם אני רכשתי את התאורה ב"שקע ותקע"!

בהזדמנות זו - ממליץ בחום! (שירות מקצועי ומקסים, מחירים תחרותיים).

ראשית כל - המטבח שלי קטן.

רכשתי עבורו (ועבור הסלון) תאורה צמודת תקרה בקוטר 50.

לכן - במקרה שלי תאורת הלדים הכרחית לשם תאורה.

לא הבנתי איך הדבקת את הלדים...כאילו, איך הצלחת להגיע לאחורי דופן העץ של הארון? (הרי...הקיר מאחור).

מה לגבי הדבקת פס הלדים (וכאן אני מתכוון לחוט) באמצעות סיליקון לדופן הארון-קיר?

מישהו יכול לומר לי, על"פ תכנית החשמל (מצ"ב המטבח - מוקף באדום) האם יש לי נקודות חשמל מוסתרות מתחת לשיש?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

במידה ואתה מאיזור בית שמש.

אתה מוזמן אלי. אני יעזור לך באיך להתקין באיזה זווית שאתה רוצה.

אני לא מבין מה הסגנון שאתה מחפש.

אבל בכללי.

2 זויות 90* מעל לפס. מחבר בבורג / סופר 7. לחבר לקיר עם בורג דיבל. ולכופף לזווית הרצויה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא אני עשיתי את העבודה - את התשתית הכין החשמלאי במסגרת הכנת כל התשתית במטבח, כולל שקעים עבור ספק הכח של הלדים. הנגר הכים לייסטים בבסיס הארון, ובהמשך מישהו מהעובדים הדביק את סרטי הלדים לבסיס הארון בצמוד ללייסטים.

גם המטבח שלי קטן אבל התקנו שלושה צמודי תקרה שכל אחד מהם מקבל שני CFL, מעל שולחן קבוע (גרניט) עוד גוף עם שלושה CFL (כל אחד במעטפת נפרדת, נרכש באיביי והגיע שלם מסין) ועוד גוף אחד צמוד לקיר - סה"כ 10 נורות CFL, מה שנותן הרבה אור גם בלי פס הלדים. בכלל - די התפרענו עם תאורה במפלס הסלון-מטבח, ואני מצטער רק על כך שלא התקנו יותר תאורה בחדרי השינה.

פורסם

פס LED SMD.

יש באיקאה עם RGB (לערסים שאוהבים שינוי גוונים), ויש אור לבן זול בהרבה.

אפשר לקנות בחנות מיסגור תמונות לייסט / זויתן עץ ולהתקין את הפס מאחוריו / להסתיר את האור שלא יהיה אור ישיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שרז מתאר הוא בדיוק למה שהתכוונתי. גם אצלי הלדים לבנים (למעשה צהבהבים, אני מניח שבסביבות 2700-3000K) וזה תואם לצבע הארונות. את הלייסט הנגר הכין במסגרת בניית המטבח, כיון שהיה חלק מהתוכנית, ופס הלדים פשוט מודבק לתחתית הארון מאחוריו.

לדים צבעוניים מתאימים למי שרוצה לשחק ולהשויץ, אבל נראים לי מיותרים לחלוטין בבית סולידי.

פורסם

קח בחשבון שאם הלדים הללו מחוברים ישירות למתח (שלא דרך שנאי חיצוני), והם נמצאים בתוך פס אלומיניום, זה קריטי לבנות הארקה לעניין הזה, כבר ראיתי פסים כאלה שלהגיד עליהם סכנת נפשות זה אנדרסטייטמנט.

למרות שזה יעבוד גם בלי הארקה, אל תוותר על זה.

פורסם

שי, הדבר הזה פועל על מתח נמוך (בד"כ 12V). כמובן שצריך להתקין לפי כללי הבטיחות, במיוחד הספק שמקבל מתח מהרשת.

פורסם

יש פרופיל אלומיניום עם כיסוי פלסטיק חזק שמגן על הלדים וכך ניתן לנקות את הכיסוי ללא חשש.

האלומיניום הוא ההוצאה הנכבדה כאן ויעלה בהתאם. אם אינך מעוניין בחירורו ניתן בנקל להדביקו בסיליקון.אגב,פרופילי האלומיניום באים בזויות שונות ואם אינני טועה.אתה צריך זוית של 45 מעלות.

המלצה-קח פס לד של 240 למטר או מינימום 120 לד למטר על מנת שתקבל תאורה טובה לשיש.יש חשיבות יתרה למרחק בין הלדים לשיש אותו ברצונך להאיר.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

Soundman: אני מת"א...ואני רוצה תאורה ישירה על משטח השיר בפרופיל כמה שיותר אסתטי.

לא הבנתי את מה שעשית עם 2 זוויות 90 מעלות וכל הנלווים.

אשמח אם תבאר זאת.

sperial: שלושה צמודי תקרה במטבח? אפשר לקיים אצלך את הסופר קלאסיקו :lol:

saay222: כמובן שאם כבר מוסיפים את נושא הארקה - אני כבר צריך להזמין חשמלאי...דבר שממילא אני מתכנן להביא משום שיש צורך בנקודות חשמל נוספות (מפצלים על הקיר) ומאוורר תקרה גם כן בתכנון...

אם לא הובן - לדירה אני עובר בעוד חודשיים לערך.

ארזה: אני בהחלט רוצה שזה יהיה במעטפת אלומיניום. הן מהפן האסתטי והן מהפן שהארונות שלי באו ממפעל מטבחים גדול...אני לא יכול פתאום לבקש מהם לבוא ולעשות משהו בארונות שאוכל להטמין את החוט של הלדים.

אני מעוניין לקבעם בצורה קבועה...סיליקון צריך לחדש מפעם לפעם.

אתה אומר שניתן למצוא באיביי/ALI וכ'ו סטריפים אלומיניום המיועדים להיות מקובעים ב-45 מעלות ביחס לשיש?

יש מצב להמלצות טובות ונקודתיות מניסיונכם (גם בארץ אם זה לא יקר מידי)?

תודה רבה!

פורסם

אנחנו משוגעים על תאורה - אוהבים שהיא חזקה מאד. אז לפחות במפלס המגורים יש לנו הרבה מאד גופי תאורה, אם כי חלקם דקורטיביים נטו (פסי לד מעל ומאחורי קורות גבס). השבוע הוצאתי קרוב ל-100 ש"ח על נורת לד כדור 16.5 ואט למנורת שולחן - כדי שהבן האמצעי יהנה מתאורה טובה בלימודים שלו.

לגבי המטבח מהמפעל - כיון שתאורה מתחת לארונות היא עניין די סטנדרטי ממליץ לך לבדוק עלות הוספת הלייסטים עם ההזמנה המקורית. אצלי הלייסטים הם מעץ וצבועים בצבע של שאר הארונות, כמובן שאצלך צריך להתאימם לעיצוב הכללי של המטבח.

• תוכן חדש...