Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

דיינמיק יד ראשונה אוטומאט עם 70,000. רואים שפתחו את בית ידית ההילוכים (חסרה גומיה). רעש כרכוש שבא והולך כשפותחים את המזגן. חשמל/מזגן תקינים. ראיתי הודעה על הלוח שאומרת "Warning: Limited Range" מה זה אומר ?

בנוסף הרכב עבר פגיעה מקדימה ורואים שצבעו את הטמבון וכנף שמאלית והמוכר טוען שמכסה המנוע הוחלף.

שאלתי - האם שווה בכלל לקחת לבדיקה לדעתכם ? מדובר על 1000 ש"ח פחות ממחירון הוא לא מוכן להוריד על ליקויים שימצאו בבדיקה.

תודה

פורסם

מחוג הדלק היה במקרה לקראת הסוף? בפיאט מופיעה אזהרה כאשר מפלס הדלק נמוך,זה גם להשמיע ציפצוף.

פונטו שמורה לא פשוט למצוא,במיוחד לא את הגירסה הבחירה DYNAMIC עם יד 1 וק"מ באמת נדיר אפילו,אולי בגלל זה הוא לא רוצה להוריד,לגבי המכה צריך לבדוק בדיוק מה חומרה,אני הייתי לוקח,סך הכול יש פה רכב עם נתונים טובים,ובבדיקה תיראה האם זה באמת ככה או לא.

לגבי הרעש בהפעלת מזגן,זה מגיע מכיוון תא הכפפות? אם כן זה יכול להיות המפוח שפשוט עלים נתקעו שם וזה מה שאתה שומע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלתי - האם שווה בכלל לקחת לבדיקה לדעתכם ? מדובר על 1000 ש"ח פחות ממחירון הוא לא מוכן להוריד על ליקויים שימצאו בבדיקה.

תודה

אם מדבור במחירון יד 2, הייתי מאחלת לו בהצלחה וממשיכה הלאה.

אם מדובר במחירון לוי יצחק, הייתי בודקת לעומק מה זה אומר limited range וממשיכה לבדיקה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה. מי יוכל לומר מה המחירון לפי לוי יצחק בבקשה ?

לגבי רעש המזגן אז יש 2 דברים -

1. כאשר המאוורר מופעל על דרגה 3 או 4 אז בהחלט שומעים שהמאוורר רועש במיוחד

2. הכרכושים הם לא קבועים אלא פעם בכמה שניות יכולים להשמע רעידות מהמערכת. הן נעלמות כאשר מכבים את המאוורר (מזגן).

בסך הכל הרכב נראה מטופל ומושקע, המכה החזיתית מטרידה אותי (מתחילים לראות קילופי צבע היכן שצבעו).

פורסם

ללוי יצחק יש מחירון ברשת:

http://www.levi-itzhak.co.il/

בכאלו דרגות המזגן מרעיש,במיוחד ב 4,שוב קשה לדעת אם זה משהו חריג או רעש נורמלי בלי לשמוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלף פחות ממחירון לוי יצחק.

הבעיה שהוא לא מוכן להתחייב בבדיקה על כלום, אפילו לא על שלדה. מה הסבירות לפגיעת שסי ממכה חזיתית ? הרי אם יגלו שסי והוא לא מוכן לרדת יותר מבערך 5 אחוז מהמחירון, זרקתי 500 שקל... מצד שני אם יסתבר שאין שסי (ואין דברים חמורים אחרים) אז נפלתי על אוטו טוב כנראה :/

עד 40 אלף קמ יש הסטורית טיפולים במורשה והחל מ40 טופל במוסכים לא מורשים שונים... מפלס המים במיכל העיבוי נמוך מדי ולא מאפשר לבדוק את סוג הנוזל... מצד שני עושה רושם שלא הזניחו אותו.

פורסם

נשמע מוזר הוא היד הראשונה ולא יודע אם הייתה בפגיעה בשאסי?

קשה לומר מה לעשות,מצד אחד רכב עם נתונים טובים,מצד שני בעלים שלא יודע ממש לגבי הנזק של התאונה.

אני הייתי לוקח סיכון,סך הכול סביר שרוב הרכבים בשנים הללו עברו תיקון מסוים,רק שפה יש נתונים טובים,וזה לא מחייב שאסי.

פורסם

אם יצא בבדיקה שיש פגיעת שילדה זה כבר לא משנה שהוא לא מסכים להוריד עוד. אל תקנה את האוטו הזה.

אם בבדיקה יצאו כמה ליקויים מכאניים סבירים והוא יראה שאתה רציני לסגור עכשיו, הוא כנראה יתפשר על עוד כמה שקלים.

הכי חשוב, אל תסתנוור מהנתונים היפים של האוטו, אתה לא קונה את הנתונים שעל הנייר אלא את האוטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא עונה לך יותר?

כמו שאומרים.. כול זה מלמעלה,כניראה היה שם קצת מעבר למכסה מנוע מוחלף.

פורסם

המשמעות של limited range היא שהמיכל כמעט ריק.

הודעה זו מגיעה לאחר שמתעלמים מההודעה refueling necessary

אצלי יש קרקוש מהמזגן במהירות נמוכה. קצת מעצבן אך התרגלתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...