Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהמשך לתגובה של רון,

מבדיקה ראשונית שלי מול מוסך אאודי אכן אפשר לרכוש את התותבות בנפרד (בדיקה לפי מספר הרכב שלי), הם לא טענו שזה בא קומפלט עם הזרוע,

כמו כן אפשר לפרק את התותב מהזרוע על ידי חרט שיוכל להוציא את התותב מהזרוע ממה שיודע לי קשה מאוד לפרק על ידי כלים רגילים, שימוש בכוח את התותב

כי היצרן כנראה הכניס את התותב בלחץ מאוד חזק על מנת לחזק את האחיזה של הרכב על הכביש

בכל אופן אמשיך לעדכן, ובסופו של יום יותר משתלם לי לקחת לחרט לשלם לו 50 שקל שיוציא ויכניס תותב חדש ולהרכיב את הזרוע מחדש ובכך לחסוך מאות שקלים על רכישה של זרוע חדשה, ולוותר בעצם על זרוע מקורית שהיא במצב חדש,בנוסף אפשר למצוא תותבות תוצרת גרמניה שנמכרות במחיר מצחיק ב ebay

מקווה ששפכתי קצת אור על הנושא...

חג שמח

שים לב שלא כל מוצר באיביי שנמכר באירופה (אנגליה גרמניה וכו) באמת מיוצר שם.

רוב החלפים באיביי דווקא ללא "אבא ואמא", שאל את המוכר מי היצרן וקנה רק אם זו חברה מוכרת בתחום.

פורסם
בהמשך לתגובה של רון,

מבדיקה ראשונית שלי מול מוסך אאודי אכן אפשר לרכוש את התותבות בנפרד (בדיקה לפי מספר הרכב שלי), הם לא טענו שזה בא קומפלט עם הזרוע,

כמו כן אפשר לפרק את התותב מהזרוע על ידי חרט שיוכל להוציא את התותב מהזרוע ממה שיודע לי קשה מאוד לפרק על ידי כלים רגילים, שימוש בכוח את התותב

כי היצרן כנראה הכניס את התותב בלחץ מאוד חזק על מנת לחזק את האחיזה של הרכב על הכביש

בכל אופן אמשיך לעדכן, ובסופו של יום יותר משתלם לי לקחת לחרט לשלם לו 50 שקל שיוציא ויכניס תותב חדש ולהרכיב את הזרוע מחדש ובכך לחסוך מאות שקלים על רכישה של זרוע חדשה, ולוותר בעצם על זרוע מקורית שהיא במצב חדש,בנוסף אפשר למצוא תותבות תוצרת גרמניה שנמכרות במחיר מצחיק ב ebay

מקווה ששפכתי קצת אור על הנושא...

חג שמח

איפה הקישור לתותבים גרמניים במחיר מצחיק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בבקשה לכל המעוניינים

http://www.ebay.com/itm/AUDI-VW-FRONT-UPPER-CONTROL-ARM-BUSHING-4B0407515-/191108150279?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c7eeef407&vxp=mtr

25 שקל לתותב תוצרת אמריקה באיכות גבוהה 150 שקל 4 תותבים איכות ומחיר כזה לא תמצאו בארץ

מבדיקה אחרונה מול מוסך אאודי רכב הנגב הם לא מביאים גם חלקים כאלה לארץ ואין להם במלאי :)

.חג שמח לכולם

פורסם

אתה באמת מאמין שתותב ב-25 שקלים יכול להיות באיכות גבוהה ?

תותב תוצרת LEMFOERDER (שווה ערך למקורי) עולה בסביבות 42 שקלים ללא משלוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

חח גם 42 שקל זה מחיר מצחיק לאומת המחירים שנמכרים בארץ, הקישור שצירפתי מדובר אכן בתותב איכותי תוצרת אמריקה

אל תבהל מהמחירים זה המחיר שנמכר בחו"ל, אנחנו חיים במדינה של גנבים זה כבר אמרתי ?

פורסם

אני לא יודע אם הבושינג הוא "תוצרת אמריקה" (כל-כך שנות ה 70), אבל עם בעל בית גרמני קשה לי להאמין שמדובר בחלק סיני זול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב איתמר הזמנתי מהחברה הזאת תושבות גיר ומנוע והאיכות שלהם פשוט ברמה גבוהה ביותר, רואים שמיוצר במפעל גרמני איכותי

• תוכן חדש...