Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10K לנהג חדש צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום, הרבה זמן שאני קורא פה בתור אורח בפורום הכללי והייעוץ.

לא מזמן הוצאתי רישיון נהיגה ואני נהג חדש צעיר בן 21, שכרגע מחפש רכב ראשון.

הצורך שלי הוא כרגע להחזיק רכב במינימום עליות מכיוון שאני משתכר קצת מעל המינימום אבל מנגד אני חייב רכב כי זה יחסוך לי המון זמן.

לכן המראה והנאה מנהיגה לא חשובים כרגע, ומה שחשוב זה אמינות ובטיחות (ABS לפחות)

השאלה אם יש חייה כזאת בתקציב הזה (10K) ?

או שכל הרכבים האלה בתקציב הנ"ל יזדקקו להשקעה רצינית ולכן כדאי לחסוך עוד נגיד 10K ולקנות רכב ב20K ?

אני גם מעדיף רכב עם גיר ידני.

תודה.

פורסם

האם יישור קו כלול ב10K? לקחת בחשבון את עלויות הביטוח (חובה+צד ג')?

לא התייחסת למשהו מאוד חשוב בדרישות שלך, אתה מחפש רכב משפחתי או סופר מיני?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ה10K זה נטו לרכב, לא כולל יישור קו וביטוח.

אין לי צורך ברכב משפחתי לכן אני מניח שכדאי מיני/סופר מיני

אנא התייחס גם לשאלה האם כדי בכלל לקנות רכב בתקציב כזה.

פורסם

השאלה כמה הרכב דחוף לך ותוך כמה זמן אתה יכול להכפיל את סכום הרכישה.

כמובן שעדיף לקנות רכב ב20k ולא ב10k אבל השאלה מה אתה צריך ומתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא דחוף מאוד, ידוע לי גם שלא רוכשים רכב ביום ודי קשה למצוא רכב שמור לכן אני מניח שאני ארכוש ברגע שאני אמצא אחד כזה,

מה שיכול לקחת כמה חודשים,

די מובן שעדיף לקנות רכב בK20 מאשר ב10K אבל השאלה מה יותר כדאי על מנת להשקיע כמה שפחות בסך הכללי.

אם נגיד אני אקנה ב20K אני אספוג ירידת ערך גבוהה יותר, לא ?

והשאלה האם ירידת הערך הזאת תעלה על היישור קו שאצטרך להשקיע ברכב של 10K שקל ?

פורסם

אין תשובת קסם,ירידת ערך על רכב שעולה 20 אלף היא לא גדולה,זה לא כמו רכב חדש שמאבד 10 אלף בשנה ואפילו יכול יותר.

אתה יכול לחפש פונטו ספייס,יש ABS ו2 כריות אוויר,הרכב גם מאוד חסכוני ועם חלפים לא זולים,הבעיה לא פשוט למצוא רכב שמור.

תבדוק גם את היונדאי גטס,בגירסאות GLS/GLI,הדגם הנפוץ יותר הוא GLF ושם אין ABS.

יש גם את היונדאי אקסנט,גם רכב מאוד אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי שבפונטו אם לא שמו נוזל קירור ייעודי, אז באיזשהו שלב זה יפגע במנוע ובגדול אין לי דרך לבדוק איזה נוזל קירור השתמשו לאורך השנים,

כי המוכר יכול לפני המכירה לשים את הנוזל הזה אבל בפועל כל השנים השתמש במים מהברז, תקן אותי אם אני טועה.

על מה אתה ממליץ יותר בגדול, פונטו או גטס באותם שנים ?

פורסם

הבעיה היא מים,אם היה נוזל קירור אחר מאשר פארפלו,זה הנוזל היעודי זה לא נורא,אבל אם יש מים,זאת יכולה להיות בעיה.

קשה לי לומר מי עדיפה,הגטס היא סוג של סובארו DL מבחינת אמינות,פשוט תיקח את הרכב השמור בין 2 הרכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...