Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם. הרכב שלי הוא סיטרואן ג'מפי שנת 98 ויש לי לחץ במיכל עיבוי כשאני פותח אותו אחרי לילה שהרכב לא מונע, כשאני מכבה את הרכב אחרי נסיעה ארוכה יש רעש של בועות ויוצאים לי מים מהמיכל עיבוי.

קראתי איפה שהוא פה בפורום שכשיש רעש של בועות אז אולי יש אוויר במערכת וצריך לפתוח את המיכל עיבוי ולהניע את הרכב עד שהוונטות עובדות.

אז עשיתי את זה אצלי ויצאו לי הרבה מים מהמיכל עיבוי ועדיין כל בוקר יש את הלחץ במים.

אשמח לכל עזרה תודה מראש ניסים.

פורסם

מה לגבי מד שעון החום? מראה תקין? והאם אתה שם לב שהצינורות המובילים אל הרדיאטור בטמפרטורת עבודה נעשים קשים מידי או מיתנפחים מעט?

פורסם

שעון החום אף פעם לא עלה מעל ה90 {ברכב הזה אמרו לי שזה תקין} הלכתי לכמה מקומות לבדוק את זה ואמרו לי שהצינור קשה.

פורסם

מישהו יכול לעזור או להציע איזה שהיא בדיקה שתגיד לי מה התקלה {כמה מוסכים אמרו ראש מנוע} לפני שאני עושה ראש מנוע בשווי חצי מהרכב?

אחד המוסכים אמר לי שזה לא ראש מנוע כי במצב שיש ראש מנוע אז נכנס אוויר למערכת וכשאני מכבה את הרכב האוויר אמור לצאת ואצלי ברכב הוא נשמר ואז יש לי את הלחץ בבוקר רציתי לדעת האם זה נכון או שהרכב באמת שומר את הלחץ גם כשהרכב כבוי.

תודה מראש.

פורסם

בפקק של מיכל העיבוי יש שסתום שצריך לפרוק לחץ עודף במידה ולא יפרוק יישאר שם לחץ.

במצב של ראש מנוע נכנסים גזים ולא אוויר ובמצב הזה אתה אמור לראות את זה קורה ב"שידור חי" כשהפקק של המיכל עיבוי מוסר.

פורסם

קשה לדעת מה הבעיה מעל דפי הפורום. מאיזה איזור אתה?

• ספונסר פורום
פורסם

שלום ניסים, לשאול ולברר זה מעולה.

אך לצערי ברכב שלך יש חדירת גזי פליטה דרך אטם ראש המנוע בוודאות.

עולמי ששואל איך אני קובע בוודאות כזו, זה בגלל שאני אחד מהמוסכים שבדק את הרכב (-:

אורן

פורסם

מאזור המרכז. כמו שאמרתי הבעיה נובעת מלחץ במנוע והבנתי שהלחץ הזה לא אמור להיות אחרי לילה שהרכב עומד{כי יש את הצינורית פריקה} בגלל זה אני חושב {ומקווה} שלא הלך הראש ויש מצב שהלך משהו אחר.אורן אכן אתה אחד מהמוסכים שבדק לי את הרכב אבל שוב השקעה כזאת על רכב כזה ואחרי שאמרו לי שזה לא בטוח שזה ראש אז זה קצת מפחיד.

תתקנו אותי אם אני טועה שהרכב לא אמור לפרוק את הלחץ כשהוא כבוי.

ועוד שאלה אם אני נוסע ככה יש מצב שילך המנוע או שזה לא קשור אחד לשני?

תודה מראש.

פורסם

אורן ידוע כמקצוען בתחומו בפורום, לכן אני נוטה לסמוך עליו ולא על דעות "מלומדות" אחרות. לא יודע עם מי עוד התייעצת אבל אם הוא בדק ואיבחן כך את התקלה הייתי סומך עליו בעיניים עצומות.

• תוכן חדש...