Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יום שישי לפני האחרון. יאמר לזכותם שעבדו יפה ביעילות והעובדים נחמדים והכל, אבל רק בגלל המטטא אני לא אחזור לשם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח באם תהיה המלצה למקום המנקה ידני בחיפה והסביבה הקרובה. תכננתי להגיע לבת גלים אך עקב ההתפתחויות האחרונות, אני אוותר.

פורסם
יום שישי לפני האחרון. יאמר לזכותם שעבדו יפה ביעילות והעובדים נחמדים והכל, אבל רק בגלל המטטא אני לא אחזור לשם.

איזה קטעים, גם אני הייתי שם ביום שאתה היית, בסביבות 12:30.

מוזר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שטפו איזה אוקטביה לבנה ואחרי בא אחד עם קורולה כסופה. היה עובד צעיר עם גופיה שחורה וכובע מצחיה ואיזה ערס מבוגר שיצא ונכנס כל שניה למשרד שם על המדרגות. אנחנו בטוח מדברים על אותו מקום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן כן.

ואח"כ הגיעה אישה בקיה כסופה ש"הצליחה" לתקוע את הגלגל הקדמי השמאלי בבור של התעלת ניקוז (היה קטע חסר רשת).

אל דאגה, חילצו אותה :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
חבל, 200 מטר משם יש את דורשיין שבאותו סכום כסף יעשו את השטיפה הכי טובה שתמצא בחיפה כנראה.

ידנית כמובן. בלי מטאטא שהורס את הצבע. כולל ג'אנטים, צמיגים חלונות, פלסטיקים וכו'..

עריכה: בעצם אולי לא בשבת :)

מחזק את Morph00, שוטף בודרשיין קבוע והאוטו יוצא כמו חדש כל פעם.

והם מקפידים על כל הפרטים שאני הייתי מקפיד אם הייתי שוטף לבד.

פורסם
מחזק את Morph00, שוטף בודרשיין קבוע והאוטו יוצא כמו חדש כל פעם.

והם מקפידים על כל הפרטים שאני הייתי מקפיד אם הייתי שוטף לבד.

איפה זה נמצא בדיוק?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

זה נמצא בצ'ק פוסט, רח' יוחנן הסנדלר 9, אחרי סוכנות לקסוס בכיכר לוקחים שמאלה וממשיכים ישר , באמצע הרחוב תראה את המכון.

זה בניין יחסית גדול עם חניה פרטית.

• תוכן חדש...