Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכוון להשכיר בפסח BMW סדרה 1 לטיול עם אשתי בשוויץ (בעיקר) וגיחה קצרה לגרמניה,

רכב ידני כמובן :-)

למי שיש נסיון עם הרכב מה דעתכם?

מה צריכת הדלק אחיזת כביש ותחושת הנהיגה (אני מאלא שנהנים לנהוג במיחד בסיבובים מעוכלים :-)

זה רכב השכרה כך שאני לא יודע פרטים נוספים, אפילו לא גודל מנוע, מטען וכ"ו.

כל פרט אפילו שולי יעזור לי מאוד, תודה.

BMW 1.jpg

עריכה אחרונה על ידי eaglehorse
פורסם

לא מובטחת לך סדרה 1 אלא רק רכב ברמה הזו.

אני לדוגמא הזמנתי מSIXT בשוויץ "סדרה 1" וקיבלתי אלפא רומאו ג'ולייטה 2 ליטר טורבו דיזל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שנה שעברה הזמנתי אלפא רומיאו ג'ולייטה גם מ sixt בצפון איטליה וקיבלתי אלפא רומיאו גולייטה בדיוק כמו שרציתי - אבל זה היה בנזין לא דיזל, לא בטוח שהייתי מסכים להחליף בנזין בדיזל...

ההנאה באלפא היתה מאלפת במיוחד בכבישים הצרים במצב "ספורט" והאיטלקים ידועים בנסיעתם המהירה, פשוט הנאה צרופה.

כל כך היה לי קשה לחזור לנסוע בארץ במיוחד באיטיות ועוד במסלול השמאלי והצפירות... :-)

פורסם

בהולנד הזמנתי אצל sixt סידרה 1, בנזין ידנית עם מזגן ומערכת ניווט.

לא הובטח לי עם אחריות שאקבל את הדגם, רק שישתדלו.

בפועל קיבלתי מה שהזמנתי רק עם גיר אוטומט. ייתכן שיש אילוצים, אולי מערכת הניווט מגיעה רק עם אוטומט. הרי לא ייתכן שהם יחזיקו במלאי כל צירוף איבזור אפשרי. תקפיד לכתוב להם במייל על מה אתה לא מוכן להתפשר - יצרן הרכב, תיבת ההילוכים או סוג הדלק. על משהו כן תצטרך להתפשר.

תמיד שים לב שיש מזגן.

בספרד שכרתי לפני כמה שנים את הסידרה 1 דור ראשון, וקיבלתי דיזל ידנית.

כמוך אני מעדיף בנזין אבל אל תפסול אם תקבל דיזל, שתי הגירסאות מהנות.

הרכב עצמו (דור שני) מצויין, תא המטען סביר ומתאים לטיול של זוג. אם יש יותר נוסעים הייתי מזמין סידרה 3. גם לגירסאות הבסיס יש מספיק כח.

 

למעשה, בכל הפעמים ששכרתי רכבים בחו"ל לא היית אחריות שאקבל את הדגם שהזמנתי, בפועל תמיד קיבלתי מה שהזמנתי. אני בדרך כלל בוחר מקטגוריית הפרמיום, BMW או מרצדס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
קיבלתי אלפא רומאו ג'ולייטה 2 ליטר טורבו דיזל.

טוב אולי די עם זה? להביא לך את המלח?

A good drive is measured with G's, not KMH

 

Always go sideways

פורסם

בהחלט כמו שאמרו כאן ,לא מובטח לך רכב מסוג BMW סידרה 1 ,אתה יכול לקבל משהו דומה ,שאומרים דומה מאותה קטגוריה.

 

מה שאני ממליץ זה לקחת רכב דיזל לנסיעות די ארוכות ,אם אתה מתכנן לטייל בעיר כך בחשבון שיש קושי במציאת חניה (אני מדבר על גרמניה).

וכל החניות הינם בתשלום ,התחבורה הציבורית שם מפותחת ומאוד משתלמת.

 

אם אתה רוצה את הרכב הספציפי הזה,צור קשר אם שירות הלקוחות ותנסה לשריין את הרכב.(לא מובטח אבל אצלי זה עבד)

פורסם

אם הטיסות עדיין לא סגורות בחן את האפשרות לשכור בגרמניה. תחסוך הרבה מאד כסף. כנ"ל לגבי לינה וקניות בצד הגרמני של הגבול כאשר אתם באזורים המתאימים.

לפני מספר שנים ביססתי מרכז של טיול כוכב בבאזל, אבל בחרתי במלון בצד הגרמני של הגבול (בערך 100 מ' מהמעבר, העיר קרויה Weil am Rhein). חסך לי הרבה מאות אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
אם הטיסות עדיין לא סגורות בחן את האפשרות לשכור בגרמניה. תחסוך הרבה מאד כסף. כנ"ל לגבי לינה וקניות בצד הגרמני של הגבול כאשר אתם באזורים המתאימים.

לפני מספר שנים ביססתי מרכז של טיול כוכב בבאזל, אבל בחרתי במלון בצד הגרמני של הגבול (בערך 100 מ' מהמעבר, העיר קרויה Weil am Rhein). חסך לי הרבה מאות אירו.

 

מה שאתה אומר הוא נכון, כל עוד מחזירים את הרכב מאותה המדינה. אם יקח בגרמניה ויחזיר בשוויץ, ישלם דמי החזר שנעים בין 50-100 יורו.

Lexus CT200H

פורסם

עמוס השרת שמר על הסקירה שלי מהגרסה הקודמת של ה-1, דיזל ידני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?398920-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-BMW-1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94&highlight=%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94

בשורה התחתונה, היה לי מאוד נוח איתו בנסיעות ארוכות. הגרסה הנוכחית אמורה להיות טובה יותר.

כשהזמנתי אז, זאת הייתה קטגוריה נפרדת בשם "קומפקטיות יוקרתיות" או משהו בסגנון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צפופה מאחורה וסובלת מתא מטען קטן - ביחס למתחרות. אם אין לך הרבה מטען ואתן רק זוג, אתם לא תלוננו.

 

מעבר לכך - היא איכותית, נעימה, נוחה ומהנה לנהיגה (מנועים מצויינים, בעיקר המדוזלים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה שאתה אומר הוא נכון, כל עוד מחזירים את הרכב מאותה המדינה. אם יקח בגרמניה ויחזיר בשוויץ, ישלם דמי החזר שנעים בין 50-100 יורו.

אני מדבר על טיסות הלוך ושוב מאותו שדה - נניח מינכן. אמנם יעלה כמה שעות של נסיעה עד שויצריה, אבל עשוי להשתלם. ומלונות - לחפש בערים\עיירות הסמוכות לגבול. נדמה לי שלמינכן עוד שני יתרונות - מבחר גדול של טיסות, ובתהאם לכך גם הטיסות יותר זולות, וכן כדאי לחזור אליה יומיים לפני החזרה ארצה ולנצל את היום למילוי המזוודות בכל טוב במחירים גרמניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

בטיול שערכתי בגרמניה עם עוד חבר השכרנו כזאת. 1600 טורבו ידנית. רכב צפוף מאחורה אבל אחלה לזוג, תא מטען סביר להאצ'בק, נוחות טובה למדי. מנוע מעולה, גמיש, מרגיש די חזק והפתיע מאוד מבחינת חיסכון - 1 ל14 ממוצע של הטיול (איפה שאפשר היה לחצות את ה200 חצינו, איפה שהיו פיתולים לחצנו). ההילוך השישי הוא הילוך יתר והוא ארוך מאוד! מתקבל שיוט בסל"ד נמוך מאוד גם במהירויות גבוהות.

בגרסה שאנחנו קיבלנו אי אפשר היה לנתק ESP. בנוסף, קרוב למגבלות הרכב מרגיש רך ונמרח, רוכן מאוד בהעברות משקל. בקיצור ניתן להנות ממנו אבל זאת לא ספורטיבית.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה לכם על ההתיחסות העניינית,

לגבי כל התוהים, לפני שסגרתי טיסות חיפסתי טיסות לגרמנה צרפת ואפילו מילאן באיטליה בגלל כל ההוצאות הנלוות, אבל הכרטיסים לשם היו יקרים באופן משמעותי.

כך שסגרנו לבסוף לשוויץ, זה עדיין לא אומר שלא נוכל לסגור לפחות חלק מהזמן מלון בגמניה ולעשות טיולי כוכב.

בסוף לא בטח שאני יסגור את ה BMW, אשתי התחילה לבדוק את הנושא בעצמה ומצאה פוקוס ב 1000שח פחות :?

בשביל מה אתה צריך כזה אוטו???

×
×
  • תוכן חדש...