Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

אני שוקל להחליף את הופרים שלי בוופרים חדשים, ההתלבטות הגדולה היא בין:

סקאן ספיק רבלייטור 18w, שאותו יש לי לשמוע כמה פעמים, ונתפס לי בראש- כזה אני רוצה, והחו"ד עליו חמות.

בשורה התחתונה ברור לי שמדובר באלמנט עם מוניטין מעולה.

מהצד השני של המתרס עומד לא אחר מה"מחליף" שלו, האילומינייטור 18wu שעליו מצאתי פחות מידע, לא שמעתי, ואני בספק אם יצא לי לשמוע פה, נראה כמו יצירת אומנות.

למה דווקא שני אלה? בעיקר כי כל שאר האלמנטים שלי הם של סקאן.

אפשר לשקול אלמנטים אחרים, כיום יש פוקל אוטופיה 6w3, כשהמטרה היא להשתדרג.

נכון לעכשיו יוגברו ע"י jl audio 300/2 .

מה אומרים?

למישהו יצא לשמוע את האילומינייטור?

SCANSPEAK

פורסם

לך על הרוולייטור הוא יותר זול משמעותית אלמנט מעולה לכשעצמו ומעבר לכך שים לב שעומק ההתקנה שלו הוא 77 ממ

לעומת האילומנייטור שהוא 97 ממ שניהם 7 אינץ ,האלמנט שלך אם מדובר בדגם BE הוא בגודל 6.5 עם עומק התקנה של 72 ממ

קח זאת בחשבון.

פורסם

תבדוק במדיסאונד גם וופרים של SB ACOUSTICS - ממה שקראתי בחו"ל הם מבוססי סקאן ספיק ונותנים תוצאה מאוד דומה לרוולייטורים רק במחיר הרבה יותר קטן.

אם אתה נעול על הסקאן ספיק - הרוולייטור מדהים רק תיקח בחשבון שהוא לא מטופל נגד רטיבות והבסקט שלו יחסית עדין - כבר יצא לי לראות משיחות אישיות עם חבר פורום מאוד מסויים, אחד כזה שנשבר במשלוח בדרך אליו.

האלמנט הזה מוציא באס מפלצתי רק תבדוק טוב טוב מהם תנאי ההתקנה שלו וצרכי ההגבר כי לא פעם יצא לי לשמוע אותו בכמה התקנות והבאס הנמוך שלו היה נשמע לי טיפה מרוח.

ELI I לדעתי הוא בעל נסיון מתאים לענות על האלמנט.

סטס - S3T גם כן מכיר את האלמנט הזה על כל בוריו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קינג, תודה על התגובה.

אכן הוופרים שלי הם focal utopia 6w3 be, ידוע לי שהאילומינייטור בעל עומק התקנה קיצוני בכל אופן אני לא צופה בעיה עם עומק התקנה.

מעניין אותי אם תוספת המזומנים תהיה משתלמת.

אדי,

שמתי עין על האלמנטים של sb, או על ה vifa ne180-04

לפי מה שהבנתי הויפה והאילומינייטור די דומים, חלילה לא שהרבלייטור הוא פשרה, אני מוכן לחיות עם "פשרות" כאלה:cool:.

שאלת השאלות במקרה של האילומנייטור היא האם המיץ שווה את הסחיטה, ובמחיר שלו זו וואחד סחיטה.

SCANSPEAK

פורסם

רווליטור בלי לחשוב פעמיים, אלמנט מדהים, אגב אדי, טיפול או לא, לאחר ניסיון של שנים (גם שלי וגם של חברים) עם אלמנטים שלא עברו "טיפול", הם תמיד נראו מעולה בפירוק ללא סימני שחיקה או ריקבון כלשהם.

פורסם

תודה חבר'ה, מעריך את התגובות!.

בני אפשר לדעת איזה מידים יש לך?

בכל מקרה לא אהבת את השילוב של וופר אוטופיה ומידים סקאן ספיק ?

המידים זה 10F, והם עובדים יפה מאד עם הוופרים, בגלל עצלות הבנייה שלהם יצאה לא משהו (עובי דופן דק מידי וחסר מסה מה שגורם להם להיות טיפה צעקניים, קצת אקולציה וזה הסתדר- שיהיה זמן וכוח נסדר את זה).

בכל אופן השילוב של האוטפיה עם הסקאן הוא שילוב דיי מוצלח, וזו לא הפינה שבגינה אני שוקל החלפה.

וזה לא שאני לא מבסוט מהמצב כיום, נהפוכו, יש לי את המדד שלי לגבי התוצאה אצלי ובאמת שהמון זמן לא יצא לי ליפול מהרגליים ממערכת אחרת, (נראה מה אדי עשה שם, ואולי קינג יעשה לי תצוגת תכלית? מה אתה אומר?)

כן הייתי רוצה וופר קצת יותר אגרסיבי שישתלב ביותר טבעיות עם הסאב (בפועל הסאב הוא הבעיה, חיה רעה שאין שני לה).

ואם זה לא לרבלייטור או לאילומנייטור (שאותו אני לא מכיר), אז אני לא רואה סיבה להחליף את הפוקל, לא עולה לי שום דגם אחר ששוה בכלל את הפירוק של הפוקל.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

ה10F הם מידריינג'ים מעולים - תביט במדיסאונד לגבי המלצות לנפחים לגביהם - אפשר להוריד אותם בנפח אטום קטן מאוד עד לאזור ה200-300 הרץ ובנפח טיפה יותר גדול עם פורט ממש קטן (2 אינטש קוטר על 3 אינטש אורך) לאזור ה100-200 הרץ

ודרך אגב אני לא חושב שהמערכת הנוכחית שלי תעיף אף אחד - זו מערכת שני חלקים עדינה, שמכסה את כל הספקטרום - היא נשמעת טוב אבל אתה לא יכול לצפות ממיד טוויטר להיות "פתוח" בקצה העליון שלו כמו מערכת שלושה חלקים - לשמחתי, זה בדיוק מה שאני מחפש.

עריכה אחרונה על ידי lanosforce

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...