Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד שיהיה חוק של הוצאה להורג כנגד מחבלים/רוצחים זה יהיה הלם לכולם בפעם הראשונה אבל אחכ זה ישתלם,אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם עושים עבירה.

למיטב זכרוני יש חוק כזה (אולי עו"ד יסביר יותר טוב). הופעל פעם אחת בלבד על אייכמן.

פורסם
NATCO

אם הוא היה מרים טלפון למשטרה, הם לא היו באים,

וגם אם היו באים הם היו אומרים "לא ראינו כלום" והולכים.

(וגם בתגובה ליבגניפ, שגם את תשובתו המנומקת קראתי)

זה שהמשטרה לא מגיעה כשקוראים לה, זה שהפיקוח העירוני נכנע ופוחד מכל מיני "עברייני צעצוע" שמטרידים את התושבים, אבל גיבורים על בחור צעיר ומנומס שמתקן את הרכב שלו בחצר (לא מוצא את השרשור, היה פה לפני שבוע, נשבע), עדיין לא מפחית מנכונות המסקנה, שאני אישית, הגעתי אליה.

זה עדיין לא נותן לאזרח הנורמטיבי את הזכות לקחת את החוק לידיים ולטפל בעברינות כראות עיניו.

זה רק נושא לדיון נוסף- "רפיסות המשטרה, שוטרים עבריינים, וכו' "

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חד משמעית זה לא נותן הצדקה לאלימות מצד אזרחים, אחד כלפי השני. אני רק אומר שלא אמורים להיות מופתעים כשזה קורה. כשהמדינה לא מתפקדת יש מי שמחליף אותה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

על סמך מה קבעת שהנרצח לקח את החוק לידיים?

הועלתה טענת הגנה עצמית ע"י הרוצח, וכדי לחזק את זה טען בנוסף שננגח כדי שייחשב "קנטור", וכל זה כשהוא נעצר, כמה ימים לאחר הרצח, ככה שאם היו עדויות שיתמכו בסיפור שלו הן נעלמו.

השופטת לא קיבלה את הטענה הזו שהייתה נגיחה, אבל כתבה "אפילו אם הייתה נגיחה - זה היה רצח".

כמו כן הורשע הרוצח גם על "שיבוש ראיות", אז למה להאמין לטענת ההגנה העצמית שיש לו אינטרס מובהק לטעון?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מי שמסתובב עם סכין שלא יתפלא כשהוא ישתמש בו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בשניה שקראתי שבני משפחת הרוצח התקוטטה עם המאבטחים בבית המשפט התחושה המיידעת שצפה אצלי היתה שנעשה צדק וכנראה אותה אלימות של הרוצח אינה משהו ״מקרי״.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וזה היה הרבה מעבר לרמת "להרגיע אותם", 3 מהם נעצרו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צר לי לאכזב את כולם, אבל מדינת ישראל ומערכת המשפט לא השתנו - ההחלטה פשוט משקפת את האווירה הציבורית כפי שהיא מופיעה בעיתונים/ברשת. אין כאן שום קשר לצדק - זה כמו השעון העומד שמדייק מאד פעמיים ביום.

דני

• תוכן חדש...