Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

בשעה טובה רכשתי השבוע רנו קנגו מודל 2008, היום ירדתי כדי לבדוק שבאמת יש ברכב דברים בסיסיים כמו ג׳ק ומפתח גלגלים, אז אין את שניהם או שאני לא מוצא ברכב, חיפשתי תאים בצדדים או בקרקעית של הבגאז של הרכב ואין שום תאים, הרכב מגיע מקורי עם ג׳ק? איפה הוא אמור להיות ממוקם?

תודה לעוזרים

פורסם

מפתח גלגלים בתא המנוע, בכנף ימין מבפנים.

אמורים להיות 3 תפסנים שמחזיקים אותו. אם הם ריקים - אז אין את המפתח...

הג'ק בתוך גלגל הספייר, מתחת לרצפת תא המטען.

פורסם (נערך)

אכן, אל תשכח שאתה חייב גם מטף ברכב הזה, גלגל הספייר אכן ממוקם מתחת לרצפת תא המטען אבל הגישה אליו היא מחוץ לרכב, לא כמו בפרייבט.

הבורג שפותח את מנעול גלגל הספייר נמצא בתוך הרכב ליד מפתן הדלתות האחוריות ונפתח עם מפתח הגלגלים.

עצה שלי, קנה לך ג'ק עגלה 2 טון מהאלה שנמכרים באוטודיפו וכו', הרבה יותר נוח מג'ק רגיל וגם די קטן ביחס לרכב.

אם אני זוכר נכון, המשולש נמצא בצידו הפנימי של מכסה המנוע, על המכסה עצמו.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

ג'ק 2 טון תופס מקום יקר בתא המטען. הג'ק המקורי לא תופס מקום ולהחלפת גלגל הוא מספיק.

למייטב זכרוני מאז המעבר לרישיונות רכב החדשים בשנת 2007 קנגו תמיד הייתה מוגדרת כ"רכב פרטי M1" בשונה מדובלו, קונקט וברלינגו שמוגדרות N1.

• תוכן חדש...