Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני חודשים בערך אמא שלי החליטה לקנות אוטו חדש ,והיום החלטתי לפנק אותו בפעם הראשונה בשטיפת פנים וחוץ.

משך זמן-3 שעות

חומרים- (את החומר לצמיגים אני יודע שאני צריך משהו יותר איכותי אז אין צרך להמליץ א להגיב בנושא אי צריך לקנות ידוע כבר)

לפני.... ואחריי.

1.jpg

2.jpg

20140306_182840.jpg

20140306_182851.jpg

3.jpg

20140306_192312.jpg

20140306_182904.jpg

20140306_184439.jpg

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
פורסם

יהיו עוד תמונות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תן לי לתת לך טיפ וקבל את זה בצורה חיובית,

לדעתי השירשור הזה סתמי,אם היה לך רכב עם סווירל או שיפשופים ועשית לו פוליש וממש יש תוצאות אז כן,זה מעניין לראות,אבל פה יש לך רכב חדש עם צבע במצב מצוין,סך הכול שטפת אותו,ועוד תמונות בלילה שלא ממש יצאו טוב,מה מיוחד פה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תן לי לתת לך טיפ וקבל את זה בצורה חיובית,

לדעתי השירשור הזה סתמי,אם היה לך רכב עם סווירל או שיפשופים ועשית לו פוליש וממש יש תוצאות אז כן,זה מעניין לראות,אבל פה יש לך רכב חדש עם צבע במצב מצוין,סך הכול שטפת אותו,ועוד תמונות בלילה שלא ממש יצאו טוב,מה מיוחד פה?

קיבלתי בחיובי אולי אתה צודק אבל בכל זאת רציתי לעלות לשמוע אולי המלצות על חומרי ניקוי, שונים, שיטות, שונות טיפים וכו....

וגם לשאול שאלה עוד לא הספקתי אני גם ישאל פה

כמה באמת ישנה עם אני ישקיע לדוגמא על חומר לניקוי מגנזיום /צמיגים של מגורס וחברות דומות?

והמטרה של הפתיחת שרשור הייתי באמת לשמוע דעות על חומרים שונים וכו.. ולדעת אולי משהו לא מומלץ וכאלה!!

פורסם

התמונות לא ערוכות, חלק הפוכות....שקלתי כל הזמן אם להפוך את המסך או לסובב את הראש, מה פחות כואב (:

בגדול, השרשור היה הרבה יותר חיובי ומזמין אם היית מוסיף תמונות ערוכות שמסודרות לפי סדר העבודה.

מפרט מעט יותר על מה עשית, איך עשית ומה דעתך על החומרים שרכשת.

אותי אישית לא מעניין לראות מקבץ תמונות ביחד שאני לא יכול להבין מזה מתי זהנ צולם, מה אחרי מה, ומה בדיוק רואים בתמונה.

תנסה לקחת את הזמן, לכתוב, להוסיף תמונה פה ותמונה שם וככה יהיה לכולנו הרבה יותר כיף לראות את התמונות ולקרוא את הדברים שלך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אם אתה רוצה עצות לגבי שיטת עבודה, כדאי שתפרט את שיטת העבודה מעבר ל"שטפתי לאמא את האוטו".

בקשר לחומרים, לא ראיתי שיישמת הגנה, חבל, זה הזמן להתחיל.

חיפוש קצר בפורום יעלה לך המון אבל המון מידע מפורט כולל הסברים וקישורים למוצרים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם אתה רוצה עצות לגבי שיטת עבודה, כדאי שתפרט את שיטת העבודה מעבר ל"שטפתי לאמא את האוטו".

בקשר לחומרים, לא ראיתי שיישמת הגנה, חבל, זה הזמן להתחיל.

חיפוש קצר בפורום יעלה לך המון אבל המון מידע מפורט כולל הסברים וקישורים למוצרים.

סבבה תודה רבה לגבי חומרי הגנה אוטם וכאלה יש לך משהו מומלץ שעליו אני יתבסס ויחפש מידע?

פורסם

אתה יכול לבחור באוטם או בווקס או בשניהם.

אנשים פה השקיעו המון בלכתוב את הביקורות מהניסיון המעשי שלהם. יש לי רק אוטם אחד ככה שאין לי דרך להשוות אותו למשהו אחר.

ממליצה לך לעשות חיפוש, אתה תראה שתלמד הרבה מעבר למה שחיפשת.

אל תשכח להשקיע בנושא המגבות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה יכול לבחור באוטם או בווקס או בשניהם.

אנשים פה השקיעו המון בלכתוב את הביקורות מהניסיון המעשי שלהם. יש לי רק אוטם אחד ככה שאין לי דרך להשוות אותו למשהו אחר.

ממליצה לך לעשות חיפוש, אתה תראה שתלמד הרבה מעבר למה שחיפשת.

אל תשכח להשקיע בנושא המגבות.

סבבה תודה.

פורסם

עד עכשיו אף אחד לא העיר על זה,

אבל אין שום טעם לשים כל מיני חומרים על הצמיגים.

רק שורף את הצמיג ועושה לו נזק, וגם כסף מיותר שהולך. עדיף להשקיע אותו בSONAX או חומר איכותי אחר שמוריד את אבק הברקסים מהצלחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...