Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפתעה בדמות קאדילק ATS.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Keyser, אולי זה עניין של טעם, אך אינני שותף לדעתך. מה הכוונה ב-"אין לה כלום"?

מבחינת איכות החומרים נטו (כולל כפתורים וכו'), היא ברמה טובה, גם בסטנדרטים של גרמניות.

קשה להגיד משהו על תפעול מערכת המולטימדיה, כי זה לא ממש עניין אותי במהלך הנסיעה. בוא נגיד שזה בוודאות היבט שהייתי חוקר לעומק אם הרכב היה עומד לרשותי למשך כמה שעות טובות, לבד, אך בנסיעה עם נציג הסתפקתי בהסבריו.

כך או אחרת, קח בח-ן שאתה בדעת מיעוט, כי לאחר הנסיעה כן חיפשתי קצת מבחנים כדי לקרוא רשמים של אחרים ונראה שלא הזיתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלם רגל יש גם בלקסוסים ומרצדסים לרוב. לא באמת קריטי, אלא אם פתאום בא לך למשוך "אמברקס" ברכב עם דרייבשאפט בין הכסאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לה כלום - שום דבר שגורם לך לרצות להיכנס לאוטו. אני לא אומר שאתה הוזה או משהו, אבל ישנם רכבים זולים יותר שאולי פחות חזקים אבל סביבת הנהג (in lack of better term) גורמת לך לרצות לשהות בתוכם. לגבי עיתונות הרכב - אני חושב שכולם בשוק מהקפיצה של קאדילק שמפספסים קצת דקויות.

בלם רגל יש גם בלקסוסים ומרצדסים לרוב. לא באמת קריטי, אלא אם פתאום בא לך למשוך "אמברקס" ברכב עם דרייבשאפט בין הכסאות.

זה פשוט לא נוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מנסה להיזכר - הדבר היחיד שלא בא לי טוב בסביבת הנהג זה מיקום מד הסל"ד (נמוך מדי). חוץ מזה באמת אין לי מושג על מה אתה מדבר, למרות שברור שזה מאד אינדיבידואלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לה כלום - שום דבר שגורם לך לרצות להיכנס לאוטו. אני לא אומר שאתה הוזה או משהו, אבל ישנם רכבים זולים יותר שאולי פחות חזקים אבל סביבת הנהג (in lack of better term) גורמת לך לרצות לשהות בתוכם. לגבי עיתונות הרכב - אני חושב שכולם בשוק מהקפיצה של קאדילק שמפספסים קצת דקויות.

דוגמא?

כאמור, זה עניין סובייקטיבי אך לדעתי פנים הרכב כן מזמין. יותר מכך, כשאתה נוהג/יושב ברכב הוא עוטף אותך במעין תחושת אינטימיות שכזו וזה כן מצא חן בעיניי.

פורסם

תודה על הסקירה הממצה, נהנתי לקרוא.

האמת, גם בשנים הכי רעות של תעשיית הרכב האמריקאית, קדילאק עוד איכשהוא שמרה על הכבוד שלה, כשפריצת הדרך המשמעותית שלה היתה הסביל STS שעשתה שימוש במנוע הנורת'סטאר הנפלא.

ה ATS מוכיחה שכשהאמריקאיים רוצים הם מסוגלים לייצר מכוניות ברמה גבוהה מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין צורך להגזים. נכון שמרווח פנים אינו נמנה על יתרונות הרכב, אך הוא סביר. אני 1.83 וכשישבתי מאחור לא הייתה הרגשת צפיפות.

הנה סרטון של תומר הדר מכלכליסט שממחיש את הבעייתיות של המושב האחורי. אפילו הרצתי לכם בדיוק לשניה הרלוונטית:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שוב, ישבתי במושב האחורי במהלך נסיעה במגוון סוגי נהיגה וכבישים ואכן אין מדובר על רכב מרווח, אך לא הייתי קורא לו צפוף מאוד.

פורסם (נערך)

תוספת לפוסט המקורי:

הסוכן, דוד הוא אחלה בחור שהתמודד בגבורה עם צמד חולי נפש שלקחו אותו בתוך רכב הדגמה לבדוק צריכת דלק בבית אורן.

מי שמעוניין ליצור עמו קשר ישירות, הנה הפרטים שלו:

דוד מלכא

נייד 054-544442

יוניברסל מוטורס ישראל בע"מ

אולם הרצליה

הסדנאות 1, הרצליה פיתוח

טלפון 09-7886461

פקס 09-7886466

[email protected]

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם
לא נהגתי ב-BMW, אבל מעניין עד כמה היא טובה לרוכש הממוצע של רכבים אלה בכדי להצדיק את הפרשי המחיר.
נהגתי על שתיהן, זו לא אותה הליגה וגם לא בטוח שמדובר בפער של ליגה אחת בלבד - הבווארית טובה בהרבה. אגב, זו גם ההערכה של השותף שלי לנסיעות המבחן.
פורסם
נהגתי על שתיהן, זו לא אותה הליגה וגם לא בטוח שמדובר בפער של ליגה אחת בלבד - הבווארית טובה בהרבה. אגב, זו גם ההערכה של השותף שלי לנסיעות המבחן.

גם אני נהגתי על השתיים. קיים פער, אך הוא מתבטא בעיקרו ביחידת הכח - בהתייחסות ל-328, עם דגש על הגיר(זה שבבימר עוזר להוציא את המיטב ממנוע חזק ורהוט, זה שבקדילק קצת מסרס מנוע חזק ופחות רהוט). רהיטות היא מילת המפתח גם בהתייחסות לעבודת המתלה וההגה של המכונית, רק שכאן הפער הרבה יותר קטן.

אפתור לכם את הדילמה בין השתיים; הדגם הבסיסי של ATS נמכר בפועל במחיר דומה לב.מ.וו 316, 270 מול 136 כ"ס. Enough said.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אחלה סקירה.

במהלכה סימנת כ"כ הרבה סימני וי, שנשאר רק להצטער שלא היה סימן כזה גם על הבגאג' :twisted:

ה ATS מוכיחה שכשהאמריקאיים רוצים הם מסוגלים לייצר מכוניות ברמה גבוהה מאד.

אל תשכח שהיה להם בית ספר מעולה ל"איך בונים מכונית אירופאית" באופל, לוטוס, סאאב.

בשנות ה 80-90 הם אפילו התגאו בדגמים מסוימים שטכנולוגיית המיתלים פותחה ע"י לוטוס או סאאב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^ האמן לי שהגעתי לא משוחד. טוב האמת שזה לא מדויק, באתי עם ציפייה לנהוג רכב בינוני ומטה.

תא המטען אכן קטן ובמצבים מסויימים זה יכול להוות בעיה, אבל במרבית הזמן אין לזה חשיבות מכרעת (בעיניי).

נ.ב. תלוי לאיזה סוג V אתה מתכוון...

פורסם
אחלה סקירה.

במהלכה סימנת כ"כ הרבה סימני וי, שנשאר רק להצטער שלא היה סימן כזה גם על הבגאג' :twisted:

וי גדול גם ממני על הסקירה.

אל תשכח שהיה להם בית ספר מעולה ל"איך בונים מכונית אירופאית" באופל, לוטוס, סאאב.

במקרה של סאאב, זה היה בית ספר ל"איך הורסים מכונית אירופאית". GM לקחה חברה עם מוצרים משובחים ותדמית מכובדת, העבירה אותם לפלטפורמות זולות של אופל, פגעה באיכות היצור ובסוף הדרך עוד חגגה עליהם עם badge engineering על בסיס סובארו אימפרזה ושבי טריילבלייזר, או מה שזה לא היה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...