Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי בין 30-40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני מחפש רכב משפחתי בסכום של 30-40 אלף. אמין כמובן, לא יקר באחזקה ודלק, אולי עדיף יפני או בסגנון כי האחזקה שלהם לא יקרה.

חשבתי על כמה דגמים: הונדה סיוויק עד 2006, סובארו אימפרזה 2007 (ממש זולה יחסית), טויוטה קורולה 2007. אשמח כמובן לעוד דעות ותגובות על דגמים אחרים מומלצים. (מכוניות יותר חדשות מ2007 בסכומים שציינתי קודם)

(כרגע יש לע סוזוקי בלנו 99 עם 0 תקלות אבל הגיע הזמן להחליף).

תודה מראש !

פורסם

קורולה 2007 במצב סביר תעלה כנראה יותר מ-40K.

לעומת זאת תוכל למצוא מאזדה 3 אפילו שנת 2008 בתקציב שלך ואלי אפילו 2009 מהדגם הישן.

האיפרזה והסיוויק מהדגם של עד 2006 לא ברמה לדעתי.

אני הייתי הולך על מאזדה 3, יש היצע רחב ואפשר למצוא מכוניות במצב מצויין במחירים נוחים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הונדה סיוויק לא ברמה ?? למה אתה מתכוון ?

יש אותה לחבר שלי היא יותר חסכונית מהצאזדה 3 וגם נראת יותר יפה. חשבתי עליה אבל אני לא מוצא עם קילומטראז נמוך וגם רציתי לקבל המלצות על רכבים מעל 2006.

פורסם

אני מתכוון שיחסית למה שניתן למצוא בתקציב שלך - האימפרזה והסיוויק שעד 2006 מציעות תמורת פחות טובה ממכוניות אחרות.

אגב תוכל להוסיף לרשימה גם את המיצובישי לנסר (בתקציב שלך תכנס גם לנסר שנת 2009 מהדגם הישן)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ב-2009 שווקו שני הדגמים. האמינות טובה, וצריכת הדלק ממוצעת. בשביל הדגם החדש תצטרך למתוח את התקציב בעוד כמה אלפי שקלים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שברולט קרוז 2009 אינו רכב שהייתי ממליץ עליו מול האופציות אחרות, ובנוסף אלה שנמכרים בפחות מ-40000 ש"ח לא ראויים למאכל אדם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי תתמקד במה שעונה על צרכיך ואל תתפזר, האחזקה של מאזדה 6 תהיה יקרה יותר ממכונית משפחתית סטנדרטית. הן מבחינת דלק והן מבחינת אגרות וטיפולים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...