Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת איך תומכים נכון את המנוע של דייהטסו סיריון 2006.

לפי הספר רכב הדבר נראה כך

Capture.jpg

אני לא כל כך מהבין את האיור חוץ מהחלק שצריך גם לתמוך את החלק המשותף של הגיר למנוע. אבל היכן יש למקם את הג'ק השני שאמור להימצא מתחת למנוע, לא ברור לי

חשבתי למקם מתחת לקרטר אבל נראה שלי שהוא יימחץ תחת משקלו של המנוע?

מה אתם אומרים? (אשמח אם תמנעו מתגובות כמו "לך למוסך אל תתעסק בזה").

פורסם

יש צורך להרים את הרכב בליפט, לתמוך גם את הגיר וגם את המנוע ע"י ג'ק עמוד באגן השמן של המנוע ואגן השמן של הגיר.

אחכ לשחרר את הקופלונג הגה ולשחרר את כל הערסל של הפרונט.

בקיצור לא עבודה לבית

פורסם

מרימים את הרכב ומורידים אותו לאט לאט על חמור קטן בזמן שיש חתיכת קרש או רפידה על החמור בזמן שהמנוע נח בעדינות על אחת הפינות של הקרטר .

ואז מפרקים את התושבת ומחליפים . ככה לפחות אני עושה וכל המכונאים שעובדים איתי .

אתה צריך להחליף תושבת מנוע שמאלית? או תושבת גיר? בכל מקרה אם יש לך ידים טובות זה לא בעיה בכלל וניתן לעשות את זה בבית .בכל מקרה אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול ותפרט ספציפי איזה תושבת אתה מחליף שאני ידע לעזור לך טוב יותר.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

אכן עבודה שניתן לבצע בבית ללא שום בעיה כל עוד יש את הכלים. את חלקו הקידמי של הרכב יש להעמיד על בוקים ואת התמיכה של אגן השמן יש לעשות עם חוצץ כמו פלטת עץ בינו לבין הג'ק על מנת לא לגרום לו נזק.

פורסם

להלן מספר תמונות:

מישו יכול לכוון אותי באיזו תמונה מופיע המיקום שאני אמור למקם את הג'ק?

roeiw - לפי הספר שירות של הרכב ניתן לבצע את זה עם ג'ק בלבד ללא כלים נוספים.

IMG_20140306_192019.jpg

IMG_20140308_101659.jpg

IMG_20140306_192019.jpg

IMG_20140308_101409.jpg

IMG_20140308_101435.jpg

IMG_20140308_101352.jpg

IMG_20140308_101357.jpg

IMG_20140308_101545.jpg

פורסם

סימנתי בירוק את התושבת הרלוונטית, כמו שאתה רואה זה נראה מאוד פשוט כולה 6 ברגים. הקטע זה התמיכה

(אגב כל התמונות הם בצד של המנוע של התושבת הרלוונטית)

1.jpg

לפי מה שכתוב בספר שירות זה נראה כאילו צריך למקם את הקרש פה, אבל זה נראה לי קטן מדי:

4.jpg

פורסם

תושבת שהיא ממש פשוטה להחלפה. אתה לוקח פלטת עץ מרובעת (אפילו מגש עץ של חיתוך ירקות) וממקם אותה בדיוק מתחת לאגן שמן המנוע בינו לבין הג'ק ושם נותן את הקונטרה בדיוק. אל תחפש למקם את התמיכה במקומות לו נוחים כמו שציינת כדי שהמנוע לא יחליק לך בטעות. אחרי הכל אתה תצטרך להוריד קצת ולהרים את המנוע כדי שהתושבת תישלף ותיכנס החדשה בקלות ללא שום קושי. בקיצור ממש מתחת לאגן השמן!

פורסם
להלן מספר תמונות:

מישו יכול לכוון אותי באיזו תמונה מופיע המיקום שאני אמור למקם את הג'ק?

roeiw - לפי הספר שירות של הרכב ניתן לבצע את זה עם ג'ק בלבד ללא כלים נוספים.

למי שיש הידע והסבלנות אפשר הכל עם ג'ק בבית.

פה אתה צודק אני טעיתי חשבתי שמדובר במודל הישן יותר, פה פשוט תתמוך את האגן שמן ע"י ג'ק עם משטח עץ או גומי שלא יפגע באגן ואז פשוט תפרק את התושבת.

פורסם

תודה רבה לכולם!

אגב, היום שהתחלתי בהחלפה נתקלתי במשו מעצבן, לפי הספר שירות רשום שצריך לפרק את התושבת יחד עם ה metal bracket אני מניח שהם התכוונו למתכת שמחברת את התושבת למנוע עצמו. עכשיו אין לי גישה עם הראצ'ט לברגים (מסומנים בכחול בתמונה) שממוקמים הפוך עם הראש למטה.

האם מותר בכל זאת לפרק את התושבת מבלי לפרק את המתכת? יעני להוציא את הבורג (שסימנתי באדום) ואת הברגים שמחוברים לשלד של הרכב?

אם לא איך אפשר להגיע לברגים "הכחולים" מבלי לפרק את הבמפר הקדמי?

1.jpg

פורסם
תודה רבה לכולם!

אגב, היום שהתחלתי בהחלפה נתקלתי במשו מעצבן, לפי הספר שירות רשום שצריך לפרק את התושבת יחד עם ה metal bracket אני מניח שהם התכוונו למתכת שמחברת את התושבת למנוע עצמו. עכשיו אין לי גישה עם הראצ'ט לברגים (מסומנים בכחול בתמונה) שממוקמים הפוך עם הראש למטה.

האם מותר בכל זאת לפרק את התושבת מבלי לפרק את המתכת? יעני להוציא את הבורג (שסימנתי באדום) ואת הברגים שמחוברים לשלד של הרכב?

אם לא איך אפשר להגיע לברגים "הכחולים" מבלי לפרק את הבמפר הקדמי?

[ATTACH=CONFIG]373053[/ATTACH]

תפרק הכל ברגע שתמכת את המנוע את יכול לפרק אין בעיה. את ה METAL BRAKET את מפרקק ומחבר לתושבת ומחזיר חזרה.

אם התושבת מולך אתה תבין.

פורסם
תפרק הכל ברגע שתמכת את המנוע את יכול לפרק אין בעיה. את ה METAL BRAKET את מפרקק ומחבר לתושבת ומחזיר חזרה.

אם התושבת מולך אתה תבין.

אני מסביר שאני לא יכול לפרק הכול כי אין לי גישה לחלק מהברגים "מסומנים בכחול".

פורסם

מאיפה אתה בארץ? אם תירצה צור קשר אם אתה מהצפון תוכל לבוא ואראה לך איך מחליפים .

זאת נקראת תושבת מנוע עליונה \ תושבת מנוע ימין. זאת התושבת שהכי קל להחליף .

אם אתה בכל זאת מיסתדר בעצמך, קודם כל תשחרר תברגים שמחברים את התושבת לבודי !

ורק לאחר מכן תפרק אותה מצד המנוע !

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• תוכן חדש...