Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקו הרבה את הדלתות בשביל החלפת רמקולים וכו' בעבודה סבבה סך הכל, אבל יש זמזומים פתאום בדלתות יותר מדי. (האוטו גם רועד בגלל תושבת מנוע לקויה אז בכלל). השאלה שלי היא האם זה "נזק בלתי הפיך"? זה קצת מציק הזמזומים האלו כי לפני הכל לא היה את זה. אמנם קורולה זה פלסטיק, אבל בסך הכל עמיד מאוד ולא היו זמזומים או תקתוקים אף פעם לפני ההחלפת הרמקולים(לפני שנתיים+ ולפני כמה חודשים עקב תיקון).

השאלה היא אם יש משהו לעשות נגד זה ?

פורסם

יכול להיות שנשבר איזה קליפס, שהדיפון לא יושב טוב, אצלי היה בורג שנפל פנימה וזימזם כמו משוגע.

מה אפשר לעשות זה תלוי במה בדיוק מזמזם, ומתי, תנסה ללחוץ על הדיפון בנק' שונות תוך כדי שהוא מזמזם, אם ע"י לחיצה מתונה אתה מצליח לעצור את הזמזום אז כנראה שהדיפון לא מחובר טוב, או שנשבר קליפס, או שהרמקול חזק מידיי ותצטרך שכבת בידוד- זה דיי נפוץ.

במידה ואתה לא מצליח למנוע את הרעש ע"י הפעלת קצת לחץ על הדיפון אז יכול להיות שנפל לחלל הפנימי איזה בורג/אום/שייבה שמרקדת לה בפנים.

SCANSPEAK

פורסם

האמת שזה בעיקר מהדלת הימנית ומדי פעם בשמאלית אבל הרוב בצד ימין. זה גם קורה כשלא מפעילים את הרדיו דיסק. אתה מציע ללכת לפרק שוב ולבדוק ? זה יותר מרגיש לי הדלת מאשר הטוויטר. אני חושב שעשיתי את מה שאמרת או שפתחתי את הדלת והזמזום מפסיק.

• תוכן חדש...