Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען לטלפון MOTO G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שיש את הטלפון כבר יודע שזה מגיע בלי מטען לחשמל. מישהו יכול לתת המלצה וקישור להזמנה של מטען זול וטוב? אני לא רוצה משהו סיני בדולר וחצי שידפוק את הטלפון. חיפשתי באיביי אבל מרוב מטענים בדולר וחצי הלכתי שם לאיבוד

פורסם

אני קניתי מקורי של S4 שהוא 2A עלה לי 65 ש"ח מאיביי.

מטען מאוד מהיר, ממליץ.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

במחיר כזה אפשר להזמין מטען סמסונג מקורי מסקיילקס, יעלה פחות ויגיע יותר מהר. אולי אפילו לקנות בחנות היבואן או בחברת הסלולר.

אני משתמש במטען ממכשיר קודם - בלאקברי (הרי חיבורי מיקרו USB סטנדרטי). אמנם המפרט הוא 700 מ"א אבל במציאות טוען את הטלפון די מהר.

בינתיים אתה יכול להשתמש במחשב לצורך טעינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שמטען מקורי בארך עולה בערך 100ש"ח בארץ. הגיע די מהר כי זה לא היה מסין, אני מזמין מאיביי\אמאזון הרבה פעמים פשוט כי זה נוח במקום להתרוצץ ולחפש איפה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני מוכר בחנות מטענים של Silver line, מוצר מאוד איכותי !

המטענים עצמם טובים מאוד, הם מגיעים 5V 1A, מגיעים ב3 תצורות.

אייפון 5/4/M USB.

אם תמצא בחנות באיזור שלך, אני מאוד ממליץ, מתוך כמות קרטונים נכבדת לא חזר אפילו אחד.

אה כן, ויש להם תו תקן, לא כמו כל המוצרים הסינים בדולר.uvy9uvu6.jpg

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הבן שלי הזמין לפני כשנה וחצי-שנתיים מסקיילקס, עלה 50 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרעיון של האין מטען של הטלפון זה שלכולם יש כבר מטען מטלפון קודם.

יש לי בבית לפחות 4 מטענים לא בשימוש

מטענים סינים באיביי לא עולים יותר ב 1-2$

אייל

• תוכן חדש...