Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי את עזרתכם בחוות דעת מה עדיף פיאט פונטו אוו 2011 אני חושב שעולה בסביבות 50-55 אלף או סיאט איביזה 2012 שגם עולה אותו דבר פחות או יותר.

מבחינת צריכת דלק אמינות טיפולים נוחות נסיעה והכל

פורסם

שניהם עם מנוע 1400 ותיבת הילוכים ידנית.

מה שחשוב לי זה צריכת דלק לא גבוהה ,חלקים לא יקרים, אמינות ונוחות נסיעה מי מהם יותר טוב מבחינת הקטגוריות האלה

פורסם (נערך)

יש לי נסיון עם הפונטו איבו. רכב אמין מאוד נוח מרווח יחסית ובטוח.

בסך הכול שני הרכבים די דומים גם מבחינת עלויות הטיפולים(מחירי הטיפולים בפיאט התייקרו זה לא מה שהיה פעם לכן אני לא חושב שיש פער משמעותי).

הם גם דומים מבחינת צריכת הדלק.

אני מאמין שהאיביזה חזקה קצת יותר, למרות שלא מדובר בהבדל מאוד משמעותי בביצועים.

לדעתי זה עניין יותר של טעם אישי שלך, ואיזה רכבים מצאת ובאיזה מחיר.

אם שני הרכבים נראים לך אם תמצא פיאט עם ק"מ נמוך במחיר טוב יותר משל האיביזה לך עליה, אם תמצא איביזה לך עליה.

מבחינת מחיר יש סיכוי לא רע בכלל שתימצא פיאט 2012 עם נתונים טובים בסביבות המחיר הזה אם תתפשר על האבזור אפילו בטוח תמצא.

לא מזמן קנינו פונטו איבו 2012 יד שניה רובוטית my stile 150th(דגם יחסית מאובזר) עם ק"מ נמוך מאוד ב64, ואפילו היה עוד מקום ללחוץ פשוט החלטנו לסיים את העיסקה כשכול הצדדים מרוצים.

מאמין שידנית מאותו דגם או פחות מאובזר אפשר להשיג בפחות מ60.

זכור מצב היד 2 ממש לא משהו, ויש רכבים חדשים(ניסאן מיקרה למשל) שאתה קונה מיד ראשונה(ליסינג או יבואן) ב70 אלף, ואפילו פחות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא יודעת מה הק"מ שאתה הולך לעשות עם הרכב, אבל מרווח הטיפולים של הפיאט זה 30 אלף ק"מ או שנתיים. כשבאיביזה אם אני לא טועה 15 אלף ק"מ או שנה אחת. פיאט הגיעה עם 3 שנות אחריות כשאיביזה עם שנתיים בלבד, ככה שיש לך סיכוי למצוא פונטו שעדיין באחריות יצרן וזה תמיד טוב.

מבחינת נוחות, תעשה נסיעות מבחן על שני הרכבים, תראה מה אתה מעדיף, לאיזה רכב אתה מתחבר יותר.

אם תמצא את שתיהן מתאימות, פשוט לך על הרכב השמור יותר במחיר האטרקטיבי יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בנוגע לטיפולים,נכון שהטיפולים נעשים כל שנתיים או 30K אך בדרך כלל יש גם הנחיה להחליף שמן ופילטר שמן אחת לשנה,לכן זה זניח.

טיפולים כדאי כל שנה,לפחות שמן ופילטר שמן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הם באמת דומים מבחינת צריכת דלק?

לחבר שלי יש איביזה TSI והוא נהג סולידי מאוד, והוא עושה בערך 1:13-14 עם הרכב. המנוע 1400 ידני שלהם מגיע לצריכה דומה? (הייתי תחת הרושם שהTSI חסכוני יותר מהמנוע הרגיל שלהם)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בהמשך להודעתי הקודמת הייתי בודק. ההפרש מהתקציב שלך לא עצום אולי כדאי להתאמץ.

http://www.motodeal.co.il/deals/226/

נכון לא הרכב הכי יפה בעולם, אבל חסכוני וכנראה גם אמין+3 שנים אחריות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

דווקא המיקרה רכב די נאה לעומת המתחרים שלו, אישית לי מפריע שהרכב עם מנוע 3 צלינדר, תעשה נסיעת מבחן.

הצריכת דלק מצויינת אך הרכב חלש, אישית הייתי מעדיף איביזה 1.4 ידנית רגילה, לא tsi.

גם רכב עם עיצוב נאה, צריכת דלק טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...