Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 אלף עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב מ50 אלף ש"ח עד 60 אלף ש"ח ומחפש המלצות.

חשוב לי שיהיה רכב חזק,חסכני בדלק,נראה טוב,אמין ועם בגז' גדול ועדיפות לשנתון מתקדם.

אשמח לשמוע הצעות

פורסם

בגדול קיה פורטה כמו שלי יכולה להתאים לך.

צריכת דלק ממוצעת 1/12 אבל אם תהיה עדין בנהיגה תצליח לסחוט יותר,תא מטען גדול,בתקציב שלך ניתן להשיג 2010 ואולי 2011(יוצאת השכרה/ליסינג).

לקבוצת המשפחתיות אין הרבה מה להציע מבחינת חוזק,אם אתה רוצה רכב חזק אתה צריך לעלות לקבוצת המנהלים אבל בגדול הקיה זריזה יחסית לשאר הרכבים בקבוצה ואני אף פעם לא מרגיש מחסור בכוח.

לגבי נראת טוב...זה כל אחד יחליט לעצמו,אני אישית חולה על המראה של הפורטה.

אגב מומלץ לחפש את הדגם של 2011 עם 6 הילוכים כי הוא חסכוני יותר.

IMG_5804.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מאזדה 3. לא חסכונית בדלק אבל מתאימה פחות או יותר לכל שאר הדרישות שציינת.

אופציה אחרת - הונדה סיוויק 1.8 ליטר. קצת יותר חזקה מהמאזדה, אבל גם יקרה ממנה ולכן דורשת ירידה של שנה או שתיים בשנתונים.

או שסתם תכוון אותנו קצת יותר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאזדה 3 לא עומדת בתנאי הבגאז' הגדול. אבל, בעצם, לא ברור מה גודל הבגאז' הנדרש.

מכל מקום - פות"ש לא ציין צרכים, כדאי שיגדיר אותם באופן יותר מדוייק כדי לקבל רעיונות מתאימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יחסית לניסאן ג'וק שיש לי עכשיו לסופ"ש, למאזדה 3 יש בגאז' גדול. גם יחסית ליונדאי i10 שהייתה אצלי במהלך השבוע הבגאז' גדול.

בגאז' ממש גדול יש באוקטביה, אבל בתקציב שלו לא יכנסו אוקטביות עם מנוע TSI וגם אם היו נכנסות, הייתי מזהיר (מניסיון אישי) מבעיות אמינות של המנוע והגיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הגברת ציינה שמות של ארבעה יצרנים - שכל אחד מהם משווק בארץ מספר דגמים, שכל אחד מהם מחולק לכמה תת דגמים.

לפני שבוחרים בדגם צריך לבחור בקבוצה - אין דין זוג צעיר שמתנייד בתוך העיר כדין משפחה עם 3 ילדים שנוסעת כל שבוע לטיול של 300 ק"מ.

בבקשה - הגדר את צרכיך (מספר נוסעים, גילם, כמות מטען, מרחקי נסיעה) ודרישות מלוות (סוג תיבת הילוכים רצויה, אבזור מייניום וכו'), ואז ייקל להדריך אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההרחבה

אנו 2 נוסעים ברכב בעיקר בעיר ,ופעם בשבוע נסיעה מחוץ לעיר כ130 ק"מ. אנו זוג בני 30 שאוהבם לסחוב דברים לכל מקום{בעיקר בגדים,מזודה,נעליים ואוכל}

פורסם

סיטרואן C3 דיזל או סקודה TSI ידנית יכנסו לכם בול בתקציב ובדרישות רק חבל שהאישה פוסלת מראש.

כול היצרנים שציינתה דיי דומים בדגמים ובאופי של הרכבים שלהם 1600 משפחתומטית יפנית או "היי מר.ישראל" לא משנה איזו משפחתית תיקח מהרשימה הנ"ל כולן יהיו כמאת ואותו הדבר של רכב אפור ומשעמם

פורסם

למה הם צריכים את הכאב ראש בסקודות?

הc3 דיזל רכב טוב, על הסקודות למיניהן קשה להמליץ כמשומשות וגם יקרות יותר בכל פרמטר, אם זה טיפולים ואים זה ביטוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...