Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב קישור מתוך אתר גרמני על השוואה של 11 מידריינג'ים שונים: בראקס, פוקאל, גלאדן אטון...בנוסף בסקירה הסופית יש אפשרות לראות נפחים מומלצים ומידע טכני על כל רכיב.. http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.hifitest.de%2Ftest%2Fvergleichstest%2Ffazit_6461.php

פורסם

אין דבר כזה ניצח.

מידריינג הוא אלמנט כחלק מסט שלם של רמקולים שמותאמים לעבודה יחדיו

לזרוק סתם אלמנט מידריינג טוב ככול שיהיה עם מידבאס X וטווטר Y זה הימור נטו.

פורסם

בהחלט.

כרגע ביצענו (פותח השרשור, חבר נוסף ואני) השוואה בין שני מידים ברמה דומה, וכמובן- לא היתה תמימות דעים בין כולם.

בכללי, הביקורת שלהם, כמו תמיד, פוליטיקלי קורקט, נמנעת מ"לקחת צד" משתדלת לתאר את הדברים כמו שהם, להציג את הנתונים ואת יכולות האלמנטים, לתאר את הסאונד הכללי ולתת לקורא להחליט מה טוב בשבילו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

אכן הפן האינדיבידואלי מאד חשוב - אם לא הכי חשוב.

אבל, יש כ"כ הרבה אלמנטים ברמה גבוהה מאד שאינם מוכרים כ"כ (בטח שלא בארץ) ולא תמיד ניתן לשמוע אותם ולבחור ע"פ שמיעה.

ומה לעשות שלהרים את הכפפה ולהביא אלמנט לא מוכר- יכול להתברר כמפלה או כהצלחה - אין לדעת.

הרשת מלאה במידע, ולהיעזר במידע הזה זה על הכיפאק, עם זאת צריך לשמור על ראש "פתוח" ולקבל את זה שלפעמים זה לא זה ( ככה היה לי עם הפוקל 6W2).

יש כאן השוואה של חבר פורום מאד מאד מוערך מ DIYMOBILE, השוואה שנעשתה למידים דיי מזמן, מההשוואה ההיא זו, וזו בחרתי מיד לעצמי, לדעתי הצלחתי בגדול.

ובנימה אישית אם היום הייתי מנסה להרכיב לעצמי היום סט, לא הייתי הולך על החברות המוכרות ועל סטים יעודיים, גם לא הייתי משלם ביוקר.

והנק' הכי חשובה- לא לקחת את הדברים שנכתבים בפורמים (גם בחו"ל, וכם יש מריבות וויכוחים כמו פה) כ"אורים ותומים" לחפש כמה חו"ד, ולהתייחס גם לנק' השליליות.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

ובנימה אישית אם היום הייתי מנסה להרכיב לעצמי היום סט, לא הייתי הולך על החברות המוכרות ועל סטים יעודיים, גם לא הייתי משלם ביוקר.

כלומר, היית הולך על אלמנטים שנועדו לHIFI ביתי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

בגדול כן, אבל לאו דווקא.

יש המון מוצרים יעודיים לרכב שאינם מוכרים ואינם בעלי דריסת רגל משמעותית בארץ, ככה שהם לא כ"כ מוכרים כאן ויש איתם פחות ניסיון, כמו סיז למשל.

מצד שני, אלמנטים בייתים- במידה ומדובר במוצר איכותי הוא בנוי להחזיק בבית המון זמן, אז יחזיק ברכב קצת פחות, וסביר להניח שהתחביב ימוצה הרבה לפני שהאלמנט יהרס.

אחד הסטים הכי טובים ששמעתי - ולא מעט פעמים נאמר שזה הסט הכי טוב לרכב זה בכלל סט בייתי (ע"ע סקאן ספיק רווליטור), נכון, יש סטים עם פאסון (ותג מחיר) הרבה יותר מכובדים ( כדוגמת האוטופיה, טזיס, בראקס וכו'), הסקאן (שמובא כאן כדוגמה עקרונית- לא משהו להתפס עליו), עומד איתם באותה שורה רק בשליש מהמחיר.

וזה נכון גם לגבי רמות יותר נמוכות, אבל שוב כל מקרה לגופו, יש המון מידע היום וכמעט כל אלמנט בייתי שאיך שהוא יכול להתאים ברכב - כבר נוסה ואפילו אפשר למצוא עליו ביקורת, חשבתי להביא את ה DAYTONE RS100, או את ה VIFA NE 123 על סמך ביקרות בלבד, בסוף הפור נפל על אלמנט אחר.

ושוב יש פה אלמנט של הימור, זה חלק מהתחביב.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

אני כאשר חיפסתי מיד,עדיין לא הייה יבואן רשמי לETON בארץ ולא ידעו יותר מדי על החברה הזאת ולקחתי הימור על מיד על בסיס ביקורות מרוסיה.

כמו שנאמר,ישנם מידים שאין אפשרות לשמוע אותם וביקורות ממש טובות.

בזמן האחרון קראתי המון על השוואות של מידים ולפי מה שקראתי בלבד, ETON 3-400 לא ממש נופלים ובחלק מהדברים טובים מ SS F10 לדוגמה

פה יש גרפים של מדידות לכמה מידים שגם יכול להיות מעניין http://audiogurman.com/2.htm

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...