Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעזוב את יס לטובת הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר 13 שנה ביס ודי מבסוט מהשידור שלהם בסה"כ אבל לאחרונה אני רואה שחבילה קומפלט בהוט תעלה לי כמעט 250 שקלים פחות(טלפון טלוויזיה אינטרנט וכו'.) עכשיו מכיוון שהרבה זמן לא היה לי נסיון עם הוט האם יש הבדלים בין החברות?

חשוב לי איכות תמונה האם יש הבדל גדול איכות ממירים וממשק. האם יס מצדיקה את ההפרש?

פורסם

אז זהו, שעל זה אתה משלם. לדעתי התוכן של יס הוא ברמות אחרות לגמרי מאלו של הוט, אבל לי יש יס ואני לא מכיר לגמרי את הוט מעבר לזפזופ אצל ההורים של אשתי. ברור לי שהם גם פונים לקהל שונה (יס הם היותר אליטיסטיים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בהוט אין שום תכנים מעניינים. סדרות מעניינות אין; ערוצי הסרטים משדרים את אותם הסרטים הישנים שוב ושוב; ערוץ דיסקברי, ספורט, ערוץ 2 וערוץ 10 יש גם ביס. למעשה, אין סיבה להעדיף את הוט מלבד המחיר. אצלנו זה גם בגלל חבילת הערוצים ברוסית שלהם, אבל חוץ מזה, רק המחיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש להוט דיסקברי HD, זה כן (ביס רק דיסקברי רגיל).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

כמה דברים.

איכות סדרות/תכנים? יס עדיפה. כנ"ל איכות תמונה. (היום האמת זה לא בטוח,יש שיפור בהוט)

שירות,עדיפות ברורה ליס -הוט גרועים. מחירים? פחות או יותר זהים מלבד אינטרנט(בחבילה כוללת זה עדיף) שבעבר היה גם ליס.

מה כדאי? תלוי במחיר הסופי שתקבל, ואם אתה יכול לחיות אם שירות (אין שירות למעשה) וזמן המתנה ארוך מהוט.

עכשיו תעשה את החישוב שלך מה עדיף.

אני אגב לא מחובר לאף חברה, בעבר הייתי בין הלקוחות הראשונים של יס -ניתקתי לפני כמה שנים אחרי כמעט 12 שנים איתם

ואין מאושר ממני. ( ואני צרכן כבד של סרטים וסדרות)

פורסם
אני אגב לא מחובר לאף חברה, בעבר הייתי בין הלקוחות הראשונים של יס -ניתקתי לפני כמה שנים אחרי כמעט 12 שנים איתםואין מאושר ממני. ( ואני צרכן כבד של סרטים וסדרות)
כן, זה הכיוון גם שלי.

פורסם

שלום לך, אני סוכן שטח וותיק בהוט, אשמח להגיע אלייך לפגישת ייעוץ ולערוך איתך השוואה בין הוט ליס, כמו כן להתאים לך חבילה ע''פ צרכיך.

אני זמין ב0536061689 כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מקלל כל רגע שאני בהוט- אבל אין ברירה בגלל האינטרנט באיזור שלנו. יס/בזק יתנו לי רק 12 מגה מאוד לא יציב, עם הוט יש 30 בכיף.

לפצל לאינטרנט אצל הוט וטלויזיה ביס יקר מדי...

אין תכנים, סרט טוב פעם ב 40 שנה ואז חורשים עליו שבוע שלם עם 3 שידורים חוזרים ביום, סדרות- שום כלום, פעם בירח כחול מעלים סדרה רלוונטית ל vod לרגל אירוע כזה או אחר.

מבחינת התוכן, יש יתרון ברור ואדיר ליס.

איכות התמונה בערוצי הסרטים והסדרות של הוט טובה מאוד, הכל עבר ל hd.

אלא אם יש גם לך בעיה כזו או אחרת שדורשת אינטרנט שלהם בחבילה ספציפית- אל תעשה את הטעות הזו.

פורסם

אני באמת לא מגזים, מי שרגיל ליס בשבילו לעבור להוט זה כמו לעבור מBMW לחיפושית!

התכנים בהוט כל כך גרועים שבאמת אני לא מבין איך אנשים נשארים שם?!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

+1

התוכן ביס עשיר הרבה יותר

אם אתם צרכנים ממוצעים ומעלה של טלויזיה, לא הייתי מתפשר על הוט

מאחד שהיה בשני צידי המתרס

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
שלום לך, אני סוכן שטח וותיק בהוט, אשמח להגיע אלייך לפגישת ייעוץ ולערוך איתך השוואה בין הוט ליס, כמו כן להתאים לך חבילה ע''פ צרכיך.

אני זמין ב0536061689 כפיר

ולמה שלא תשתף את כולנו בהשוואה (לא מחירים אלא כל השאר)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
גם אם היו משלמים לי לא הייתי חוזר להוט.

זה חריף יותר מהמשפט שלי "הוט, גם לא בחינם"

אני נכוותי מהם בכל צורה אפשרית, כבלים, אינטרנט, טלפון ביתי, הוט נט ואפילו על החזרת ציוד הוציאו לי את המיץ, כל מיני חיובים מיותרים או כפולים

לא מדובר כבר על שירות לקוחות או רמת מוצר או נושא התקלות, זה שהם לא יודעים למה נשלח חיוב לאשראי ב 17 לחודש וגם כן עוד חיוב יום למחרת שזה בכלל לא אמור להיות יום חיוב זה מראה על ריקבון בלב המערכת

בהוט המחיר משקף את השירות, גם אל תחשוב שלא יהיו לך בעיות באינטרנט או בטלפון הביתי, לא פעם אני שומע שבניינים שלמים היו מנותקים מהשרות שלהם 1-2 ימים לפני שבכלל טכנאי מטעמם הגיע לבדוק את התקלה

נכון להיום יש להם ממירים חדשים (HD מקליט) שרמת התקלות בהם היא פשוט לא הגיונית, נתקעים ממש כל יום, איטיים להחריד וזה ברור שמישהו שם בתוך החברה בחר להתחיל לעבור עם ממירים זולים

זה משהו שאני רואה אצל לקוחות שלי, כמו כן זה הממיר היחיד שאחרי הפסקת חשמל הוא מצריך הדלקה פיזית מהלחצן שעליו ולא מהשלט (מאוד בעייתי למי שהממיר שלו נמצא בארון תקשורת ומשתמש בעיניות)

כל עוד אתה בחברה שאתה לא מרגיש שאתה ממש חייב לברוח ממנה אז תשאר בה.

אם מדובר על חבילה יותר זולה אז תנסה להוזיל את העלויות ביס,

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...