Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו יש ניסיון עם הרכב הנל אשמח לשמוע. מדובר על דגם ידני. ממגרש. הוחלף טמבון. נורת abs דולקת. 148000 על השעון.

מחירון משוקלל לוי יצחק 58000שח (מטורף)

כמה הרכב שווה במציאות?

תודה חברים (;

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

רוב הרכבים הידניים היפניים (משומשים) היו אצל מורי נהיגה לשעבר. בדוק ראשית היטב בעלים קודמים גם במשרד הרישוי.

מעבר לכך מנורת ABS דולקת אינה דבר מעודד-אולי התקלה רק בחיישן כזה או אחר בגלגלים שזקוק לניקוי אבל יש גם אפשרות,שהרכב עבר תאונה לא קלה ושיש כאן קומבינה רצינית.

אם הרכב לא נמצא במגרש של חברת ליסינג /חברה גדולה מוכרת הייתי פוסל על הסף את רכישת הרכב גם במחצית ממחירו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

איזה הזוי.

תעשו גוגול למספר רישוי לפני שאתם קונים אוטו(:

הונדה סיוויק 99-006-59 / honda civic עברה תאונה בשנת 2007.

68833780.jpg

עריכה אחרונה על ידי Life_SyStem

פורסם

חיישון ABS יכול להיות אלף ואחת דברים ועדיף לסדר את הבעיה לפני הקניה ולא להניח הנחות ולאבד את התחתונים. יתרה מכך, 58 על מודל 06 זה לא יותר ממגוחך. יוצאי הליסיניג של 2010 יעלו קצת פחות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איזה הזוי.

תעשו גוגול למספר רישוי לפני שאתם קונים אוטו(:

הונדה סיוויק 99-006-59 / honda civic עברה תאונה בשנת 2007.

זה האוטו שראית במגרש???

פורסם

אכן. לפני זמן קצר מצאתי את התמונה.

פורסם (נערך)

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי על זה כלום,מעניין מהיכן השגת את התמונה.

בכל אופן ,לשמחתך התרמית התגלתה לפני הקנייה ולפני שבכלל השקעת כסף בבדיקת רכב הזה. במקרה הזה עוד לפני התמונה החושים שלי היו מחודדיים מידי...

לאור התמונה ואם המגרש הציג את הרכב כנקי ללא תאונות,הייתי שוקל להכניס את הנושא לשרדור: רמאויות בקניית רכב יד 2.

מעבר לכך,עשה לעצמך טובה- התרחק ממגרשים פרטיים.

מהיכרות עם המגרשים הפרטיים באיזור (למעט חברות הליסינג שגם אצלן לא הכל ורוד) -מגיע אליהם כל כך הרבה זבל ויש כל כך הרבה קומבינות. ל"ו הצדיקים הם ממש לא.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

ואני הייתי מוציא מהם בכתב שהרכב ללא תאונות ומגיש תביעה על ניסיון הונאה!

שיאכלו את החרא של עצמם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי על זה כלום,מעניין מהיכן השגת את התמונה.

בכל אופן ,לשמחתך התרמית התגלתה לפני הקנייה ולפני שבכלל השקעת כסף בבדיקת רכב הזה. במקרה הזה עוד לפני התמונה החושים שלי היו מחודדיים מידי...

לאור התמונה ואם המגרש הציג את הרכב כנקי ללא תאונות,הייתי שוקל להכניס את הנושא לשרדור: רמאויות בקניית רכב יד 2.

מעבר לכך,עשה לעצמך טובה- מהיכרות עם המגרשים הפרטיים באיזור (למעט חברות הליסינג שגם אצלן לא הכל ורוד) -מגיע אליהם כל כך הרבה זבל ויש כל כך הרבה קומבינות. ל"ו הצדיקים הם ממש לא.

תעשה חיפוש בגוגל על מספר הרכב ותעבור לתמונות, יביא אותל לפורום רכב ישראלי ברוסית.

פורסם
ואני הייתי מוציא מהם בכתב שהרכב ללא תאונות ומגיש תביעה על ניסיון הונאה!

שיאכלו את החרא של עצמם!

יספרו לו שהרכב ללא תאונת שילדה,יקמבנו בדיקה עם מכון בדיקה באיזור (למעט מ.מ.מ שיבעט להם בתחת כל המכונים ייפלו ויכתבו תיקוני פח וצבע או יטשטשו את חומרת הפגיעה עם איזה כסת"ח מעניין..).

אם היה לוקח ל מ.מ.מ היה מגלה שהרכב הזה עבר תאונה די קשה/מורכב מכמה חלקים/ לא שווה אפילו חצי מהמחירון.

פורסם

יצא לי להיות במגרש המדובר לפני כשנה, ושם נאמר לי שהם לא לוקחים רכבים למכון בדיקה לפני המכירה במגרש.

התאונה הייתה לפני יותר מ6 שנים (כשמגרש עוד לא היה קיים) והרכב היה בבעלות כלשהי מאז. אז לפני שסוקלים את המגרש, יכול להיות שהם גם לא בדיוק מודעים לעבר של הרכב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
יצא לי להיות במגרש המדובר לפני כשנה, ושם נאמר לי שהם לא לוקחים רכבים למכון בדיקה לפני המכירה במגרש.

התאונה הייתה לפני יותר מ6 שנים (כשמגרש עוד לא היה קיים) והרכב היה בבעלות כלשהי מאז. אז לפני שסוקלים את המגרש, יכול להיות שהם גם לא בדיוק מודעים לעבר של הרכב?

אם הייתה תאונה אתה באמת תמים וחושב,שהמוכר לא יודע ?

העיקר השילוט שלהם בכניסה למגרש- קונים ממקצוענים. עוד מקצועניים כאלו ואבדנו..

גם אם המגרש לא היה קיים בזמן התאונה (היה קיים כנראה במקום 5אחר בארץ בשם אחר ),זה לא מפחית מהעניין של חובת גילוי נאות כלפי המוכר או שלפחות לא יתחייבו על מנוע,גיר ושילדה אם הם לא בדקו את הרכב.

ד"א- זו אחת הדרכים של סוחרים לסגבן אותך: אתה שואל אם הוא מתחייב בבדיקה והוא אומר: לא בדקתי,קח לבדיקה.

אז מי הפראייר התורן,שרוצה לזרוק עכשיו 450-500 ש"ח ולשמוע,שהרכב שהוא ומד לקנות עבר תאונה כאשר הרכב התהפך על צדו ?

• תוכן חדש...