Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאפצ'ור או ג'וק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אנחנו רוצים לקנות רכב חדש בתקציב של 140,000 ולאמא שלי מאוד חשוב שזה יהיה קרוס - אובר. היא רצתה מאוד את הספורטאג' אבל מעדיפה לקבל אבזור מלא במחיר יותר שפוי. ההתלבטות הגדולה שלה כרגע זה בין הקאפצ'ור הצרפתית אל הג'וק היפנית. הייתי רוצה לקבל ממכם כמה שיותר מידע על הרכבים, מה ההיתרונות וחסרונות אחת אל מול השנייה ובעיקר אם כל הסטיגמות על הצרפתיות באמת נכונה ?

תודה רבה לכם מראש, ובגדול - הקאפצ'ור (שכרגע בעדיפות) בחירה טובה לתקציב הזה ?

פורסם

שני רכבים דומים מאותה הקבוצה.

הרנו פשוט יפייפייה,הגוק ..נראה כמו גוק.

הרנו מתקדם יותר מבחינה טכנולוגית וכולל מנועי טורבו קטנים וחסכוניים וגיר רובוטי מתקדם,הגוק מצוייד במנועים אטמוספריים רגילים וגיר רציף.

מציע לכם לבדוק את הפיגו 2008 כאופציה נוספת מאותה הקבוצה.

אני מציע לכם לבצע נסיעת מבחן בשתיים שלוש מכוניות הרלבנטיות ולהרגיש איפה אתם הכי מרוצים.

בהצלחה.

פורסם

בדקתי את כל המכוניות בקטגוריה, ממליץ בחום על שברולט טראקס במידה ויש תקציב. להבנתי האחרות עדיפות רק אם יש מגבלת תקציב.

מה שכן מציע לבדוק את ה-2008 שלא הייתה אז.

פורסם

היי,

אם אתם מחפשים קרוסאובר קטן ומאובזר, אתם חייבים לבדוק את השברולט טראקס. דגם LT המאובזר מגיע עם אבזור עשיר ועם שני מנועים לבחירה – 1.8 ל' ב-135,900 ₪ ו-1.4 ל' טורבו ב-142,900 ₪. (לשני המנועים הספק של 140 כ"ס, כאשר מנוע הטורבו מספק מומנט של 20.4 קג"מ בין 1850 ל-4900 סל"ד ומתאפיין בצריכת דלק נמוכה במיוחד בסגמנט).

תן לי את הפרטים שלך בפרטי ואתאם לך נסיעת מבחן שתוכלו להתרשם מהרכב.

פורסם

שברולט הקוראנית לא הולכת להעלם מהנוף הישראלי בשנתיים הקרובות ? ככה היה כתוב בכמה מקומות לא ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הקאפצ'ור גדול וחזק מהג'וק, סור נא לאולמות התצוגה וקודם כל בדוק את הרכבים פיזית ותראה אם מי אתה יכול לחיות. לאחר מכן קח לנסיעת מבחן את הפוטנציאלי/ים ולאחר מכן תראה מה בנוגע להבדלי המחיר בין השניים. אני אישית לא יכול לחשוב בכלל על הג'וק מטעמי פרקטיות, הוא צפוף ותא המטען שלו וירטואלי בעוד הקפצ'ור כבר נותן מענה אמיתי לצרכי החיים (שלי לפחות), לקחתי אותו לכמה ימים ומאוד נהנתי

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...