Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת חלודה מבוקסות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מסר לי שקית מלאה בוקסות :-) , (cr-mo-יפני,heyco-גרמני) .

איך אני מסיר חלודה מבפנים ? מברשת ברזל לא עזרה לי מספיק , רעיונות?!

אולי ספירט כמו ניקוי נשק?

תודה.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

תקנה חומצת מלח תעשייתית וטבול הכול בפנים. תזהר מהריאקציה ושלא יבעבע לך לפרצוף. השאלה הגדולה היא מה תעשה לאחר מכן? הברזל הנקי והחשוף רגיש עכשיו מאד לחלודה ויקבל "ג'ינג'ים" בתוך מספר שעות. תחשוב קודם איזו הגנה תיתן לבוקסות לאחר הניקוי ורק אח"כ תנקה.

נ.ב.

בוקסות עשויות בדרך כלל מסגסוגת אשר מכילה גם מתכות אל-ברזליות, לכן תזהר לא להשאיר אותן בחומצה יתר על המידה! דקה או שתיים - ולא יותר!

פורסם

שכחתי לציין, שעל מנת שהחומצה תוכל לעבוד בנחת, נקה הבוקסות לפני החומצה עם סבון כלים ומים חמים ולאחר מכן עם קצת בנזין/טינר, משום שהחומצה תתקשה להתמודד עם פני שטח משומנים או מלוכלכים.

פורסם

סתם שאלה : מה זה מפריע לך ? הן עובדות פחות טוב חלודות ????

אני במקומך הייתי לוקח מיכל קטן ממלא אותו בספריי WD40 נותן להן לשכב איזה חמש /עשר דקות

מוציא ומנקה אותן , מה שנישאר חלודה הייתי משאיר

עפר.

פורסם
תקנה חומצת מלח תעשייתית וטבול הכול בפנים. תזהר מהריאקציה ושלא יבעבע לך לפרצוף.

וגם תזהר (מאד!) לא לנשום את האדים שיוצאים מזה. אבא שלי עשה פעם תחריט נחושת בטכניקה של צריבה בחומצה, לא נזהר מספיק ובילה שבוע בבית חולים עם כוויות בדרכי הנשימה.

למה לא תלביש מברשת פלדה או סקוץ' קטנה על מברגה או מקדחה ותנקה את החלודה עם זה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...