Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הקדמה, רכשתי את הרכב לפני שנה עם משאבת הגה מזיעה, במהלך השנה לא ירד מפלס הנוזל ולא הצטרכתי להוסיף למיכל.

לפני כשבועיים אמרו לי במוסך מורשה שצריך לשפץ את מסרק ההגה בגלל נזילה.

כרגע יש שם כתם בנקודת התחברות הצינור שמוביל את הנוזל למסרק מהמשאבה, היום עברתי על המקום עם נייר, הייתי צריך קצת מאמץ בשביל לגלות את האותיות TRW, מה שמרמז שהנזילה היא לא עניין חדש. מה שכן המשאבת הגה כוח מזיעה יותר, ויש סימני נזילה על אותו הצינור בחלקו העליון ובשאר הצינורות שהולכים ממיכל העודפים והמשאבה בנקודות ההתחברות שלהם.

אתמול בדקתי את הרכב במוסך אחר, אמרו שלא יזיק לשפץ את מסרק ההגה, אבל באותה כפיפה לעשות גם את המשאבה ע"מ שאחד לא יהרוס את השני אחרי השיפוץ.

כמו כן, אמרו שצריך להחליף את אותו הצינור, אלא שהוא יקר מאד כי יש בו שסתום, 1,400 ש"ח לצינור (וואחד צינור).

אמנם קיבלתי הצעת מחיר הרבה יותר אטרקטיבית מהמורשה, אבל עדיין מדובר בסכום כסף לא מבוטל בייחוד שאני נמצא בתקופה שאני צריך את הכסף.

אז מי יכול לייעץ? כמה זמן אפשר להוסיף נוזל למערכת (איבוד הנוזל קטן מאד)?

האוטו יעבור טסט ככה? מה הקטע של הצינור? ניסיתי למצוא את המק"ט שלו בשביל להזמין מחו"ל אבל אני לא מוצא אותו.

• ספונסר פורום
פורסם

צינור חלופי זול יותר תוכל להשיג אצל זיו פורת הידראוליקה ברחובות.

באופן עקרוני אתה לא אמור לעבור טסט עם נזילה מההגה כוח. כמובן שיש קומבינות, ואם תשתוף את האזור טוב לפני הטסט ולא תיפול טיפה של נוזל על הראש של הטסטר כנראה שתעבור, זאת החלטה שלך האם אתה רוצה לנסוע ברכב לא בטיחותי ולסכן את חייך ואת חיי משפחתך.

• תוכן חדש...