Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לפני כמה ימים רכשתי סיאט איביזה ואני רוצה להתקין בה מערכת.

התקציב שלי הוא 6000 ש"ח עם חריגה ל 7000.

הרכב הינו סיאט איביזה שנתון 2011.

הבקשות מהמערכת הם באס טוב, ואיכות שמיעה מצויינת. אני שומע לרוב האוס ושירים שיש בהם לא מעט באס, אבל האיכות הכללית חשובה לי גם. יש לי דאבל דין יוניט של קנווד ddx4028bt ולכן אני לא צריך הד יוניט.

אני בעצם מחפש מקום התקנה טוב ומפרט של מערכת עם הדרישות שצוינו)

מקווה למפרט הכי טוב בתקציב שלי.

שחכתי לציין, לא אכפת לי אם המוצרים ניתנים להזמנה מחו"ל (אם המחיר יותר זול) כגון EBAY.

תודה.

פורסם

לפני הכל, ההמלצה הטובה ביותר היא לנסות ולשמוע כמה וכמה מערכות, להגיע למפגש ולהחליט מה נשמע לך יותר טוב ולא מה אומרים לך שיותר טוב בשבילך.

הייתי מחלק את התקציב שלך לכמה חלקים:

רמקולים:

רכיבים מאוד אינדיבידואלים, אני ממש לא ממליץ לקנות ללא שמיעה. יכול להיות שקומפוננט אחד יישמע לך מעולה ואחד יישמע לך גרוע, על אף שהם ברמה דומה. סגנון הסאונד משתנה בתכלית מסט אחד לשני, ומכך שיתאים למוזיקה שונה ולאנשים שונים במידה משתנה מז'אנר לז'אנר ומאדם לאחר.

הייתי מתקצב להם כ 1500 ש"ח.

סאבוופר:

יש מי שיגדיר באס טוב כאשר ההשתלבות היא עדינה ושקופה "ללכת עם, להרגיש בלי", ואילו אחרים יטענו שאם הרכב לא רועד- הבאס לא טוב להם. אתה תצטרך לשמוע ולהגדיר מה מספיק חזק/איכותי בשבילך ומה לא.

תקצוב של כ 1500 ש"ח אמורים לאפשר לך לבחור בין כמה וכמה סאבים טובים הן מבחינת איכות והן מבחינת עוצמה.

הגברה:

ניתן לבחור בין מגבר 4 ערוצים שיגביר הן את הרמקולים והן את המגבר, ניתן גם לנסות ולהכניס מגברים: האחד מהם 2 ערוצים עבור הקומפוננט, והשני מונובלוק עבור הסאב. זוהי אפשרות מעט יקרה יותר, אך לרוב תביא אותך לתוצאות טובות יותר.

לכלל העניין, ובהנחה שזה יהיה 4 ערוצים שמסוגל להחזיק גם סאב חזק או לחילופין 2 מגברים- הייתי מקציב כ 2500-3000 ש"ח.

התקנה:

הדלתות באיביזה שלך אינן קלות לעבודה, פתיחתן דורשת זמן ומיומנות, וגם מיקום המידבאס בתוך הדלת במצב המקורי אינו אידאלי, לרוב מומלץ להכין תושבת אשר מקובעת לפח הדלת ולא להתקין את המידבאס על הדיפון כברירת המחדל.

על מנת לאפשר זאת באופן איכותי ובטיחותי, אני ממליץ שלא לחסוך בהתקנה וללכת למתקין מומלץ וטוב.

התקציב לכך יהיה כיתרת תקציבך, בסביבות ה 1000 ש"ח כולל חיווט.

שים לב לכמה דברים:

1. זוהי הדרך שבה אני הייתי מחלק את התקציב, כל יכול להיות שאחד אחר יחשוב לחלק זאת אחרת.

2. מחיר יקר לא מבטיח לך תוצאה טובה! הן בבחירת הרכיבים והן בבחירת המתקין.

3. ההחלטה הטובה ביותר שאתה יכול לבצע בתור התחלה זה להגיע למפגש, לשמוע מגוון שונה של מערכות ולהחליט בעצמך מה מתאים לך ומה פשוט מתאים לאחרים אבל לא בשבילך. זה יכול לחסוך לך הרבה מאוד בכך שתימנע מטעויות ומבחירת רכיבים שגויה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמו שישראל אמר, כדי לך להגיע למפגשים ולהבין מה טוב לך ומה נשמע לך הכי טוב.

אני לא מבין מה דחוף במערכת? לשמוע מוזיקה? כמה שתמהר יותר,כך אתה יכול לפול חזק חותר. אתה מוכן להשקיע לא מאט כסף ואני הייתי משקיע לזה זמן כדי לקבל כמה שיותר בכסף שלך.

לדעתי חלוקת תקציב די טובה ויכולה קצת להתנות בהתאם לבחירות של רכיבים. בשימוש ביד שנייה אולי לסאב ומגברים ניתן לקבל רמה ממש טובה של מערכת וכמובן סבלנות ..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...