Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצהרת מלווה - חושש שהוצאתי רישיון לחינם

Januzaj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם. הודעה ראשונה שאני כותב כאן כי זה נראה לי המקום הכי מתאים וסביר להניח שכאן אקבל את התשובה שאני כל כך מחפש. נתחיל מזה שעברתי טסט לפני חודשיים וכרגע אני צריך להגיש את הצהרת הליווי כדאי לקבל את הפלסטיק של הנהג חדש, הבעיה שלי היא כזאת : לי או להורי אין רכב כרגע כדאי שאני אוכל להשלים את הליווי הנדרש, השאלה שלי היא מה לעשות במצב כזה, כי לפי מה שהבנתי יש מתנדבים שיכולים לשמש כמלווים אבל אתה זה שאמור לספק את הרכב (שאין לי כאמור) או להיות זכאי לליווי ע"י מורה נהיגה שגם לזה אני לא עונה. עכשיו מה לעשות במצב הזה ? אחרי הסיוט שעברתי עם הנהיגה לא יכול להיות שהוצאתי כמה אלפי שקלים לחינם מה גם שבקיץ אני מתגייס לשירות קרבי.

יש אפשרות לעשות מספר שיעורים עם מורה נהיגה כדאי שהוא יחתום לי שלכאורה עשיתי 50 שעות כמו עם מלווה רגיל ? אני פשוט מבולבל ודי לחוץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך מישהו במשפחה המורחבת שיש לו רכב עם ביטוח נהג חדש?

אם כן תבקש לעשות איתו כמה סיבובים.

או שפשוט תגיד שכן היו לך 50 שעות של נהיגה וזהו..

רק שתדע לך אבל שמורה נהיגה נותן לך את הבסיס של איך הכל אמור להיות, לומדים לנהוג רק עם הזמן על הכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי הרב אין לי במשפחה מישהו עם ביטוח נהג חדש. ולגבי המורה נהיגה זו לא אמורה להיות בעיה השאלה האם מותר לעשות איתו את זה מבחינת ביטוח נהג חדש או צעיר וכו' מה שכמובן אין לו. בקיצור אני בברוך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי השכרת רכב תיתן את הפתרון. אם אתה גר בבניין משותף ויש לך קשר טוב עם השכנים אולי שכן נחמד יוכל לעזור

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר להשכיר רכב לנהג חדש ולרוב האנשים אין ביטוח נהג חדש מכוסה סתם ככה,בהחלט מצב בעייתי.

פותח השרשור-אם אפשר להגיש את הליווי מתי שרוצים-הגש אותו כאשר יזדמן לך לנהוג ברכב,אם אתה לא מתכנן לנהוג על רכב בקרוב אז אין לך סיבה להיות להוט לקבלת רישיון הפלסטיק. הרישיון לא יעלם וזה פלוס גדול שהוצאת לפני הצבא,כי כשתרצה לרכוש רכב כנראה אחרי הצבא תצטרך סה"כ להשלים את הזמן נהיגה הדרוש עם אחד מהוריך וזהו.

אני לא יודע אם זה מוסרי להמליץ על להגיש את השעות נהיגה בלי לנהוג,א' כי זה מאוד מסוכן כמו שהסבירו לך פה, ו-ב' כי זה חוק חדש שאני מאמין שלא הרבה מכירים ואני לא יודע איך הם אוכפים את עניין הדיווחים.

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם לא אופטימלי, אבל אפשר לבקש ממישהו במשפחה המורחבת להוסיף אותך לביטוח לחודש (שלם לו על ההפרש, לא ייצא המון כסף),

לעשות את ה50 שעות האלו במרוכז באותו חודש וזהו.

אם קרוב המשפחה הנ"ל נוסע לחו"ל אז בכלל מצויין, תמצא מישהו שיסע איתך 8 שעות ביום וסיימת עם זה צ'יק צ'ק :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שכתוב באתר משרד התחבורה ומה שהבנתי משם:

בכל מקרה את הרישיון לא מבטלים, אפילו אם לא עשית ליווי.

אם לא השלמת את הליווי ב-6 חודשים נותנים לך עוד היתר לעוד 6 חודשים. (אני לא יודע מה קורה אם לא השלמת את תקופת הליווי השני, יכול להיות שיאריכו עוד פעם).

ואם הגעת לשנתיים עם רשיון ללא ליווי, אתה מקבל את הרישיון ולא צריך לעשות ליווי.

כמובן, שבמקרה זה אסור לך כל התקופה לנהוג ללא מלווה.

אבל יכול להיות שאני טועה, הניסוח שם משפטי מידי.

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לסיים את הנושא ואין רכב במשפחה המצומצמת או המורחבת

הפתרון היחידי במצבך לדעתי הוא להמשיך עם מורה נהיגה כמלווה

אולי אם תסגור איתו על הכמות מראש תוכל לקבל הנחה

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...